Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1820
- 1821
- 1822
- 1823
- 1824
- …
- 2228
- chevron_right

izklausās, ka Tev noskauda - nu jā ne jau visi var kā tu atļauties uzlikt uz kabrioletu 19" diskuscipruss18 rakstīja: gjirevnja,un kura momenta es bbiju teicis ka vinjs ir top zustant?
es tava vieta tiktu gala ar tiem diskiem,kuri nevienaa caurumaa neder uz tavas kupejas
pirms dirs uz citiem,paskaties uz savu kasti.
un nopist arkas un pēc tam ar to lepoties vai ne?
Vairāk jau neko īsti nevari man pateikt, ka diski neder?
Tavs risinājums man ar neapmierina uzlikšu 10x17 un secināšu - jobtvai neder - izgriezīšu ar fleksi arkas un uzlikšu wanna be kniedētās arkas - vot tas ir ĪSTAIS risinājums - tehnoloģija kā izdarīt lai der uz "kastes"!
Un par to diršanu uz citiem es vēl šodien neesmu sapratis vai tavas smadzenes nepiestāv tavam ķermenim vai tomēr ķermenis nepiestāv smadzenēm?

savukārt es - izteicu viedokli

nu tava draudzenne nesudzejas par manam smadzeneem

ir atshkjirba sapist 500 euro vertu sudu ar diskiem kuri neder un sapist auto ar dargakiem diskiem un uzkatit ka tas ir smuki
cik atceros,es nelepojos ar sapistu arku,bet operativi tika savesta kartiiibaa

ir atshkjirba sapist 500 euro vertu sudu ar diskiem kuri neder un sapist auto ar dargakiem diskiem un uzkatit ka tas ir smuki

cik atceros,es nelepojos ar sapistu arku,bet operativi tika savesta kartiiibaa

ar kompatu pa brugji
+ jāsëdina. Diski smuki , dārgi u.t.t bet pagaidām izskatās atbaidošiNixon rakstīja:Rottus, lūdzu, piesēdini nedaudz!![]()
btw, kur visi pērk tās ķīnas OMP/RRS stūres?

Un stūres , pie Kļaviņa

cipruss Tu forumā visu laiku rej un rejcipruss18 rakstīja:nu tava draudzenne nesudzejas par manam smadzeneem![]()
ir atshkjirba sapist 500 euro vertu sudu ar diskiem kuri neder un sapist auto ar dargakiem diskiem un uzkatit ka tas ir smuki![]()
cik atceros,es nelepojos ar sapistu arku,bet operativi tika savesta kartiiibaa![]()

bet dzīvē Tu esi kaut kas līdzīgs šim:
https://www.youtube.com/watch?v=QwGhh8r5sHI
rottusam ir acim redzot kkada saape,kuru vinjs baidaas izpaust 
un tu mani dziivee nesi saticis,lai zinat kaa un cik stipri es reju

un tu mani dziivee nesi saticis,lai zinat kaa un cik stipri es reju

ar kompatu pa brugji

Varbūt pietiks ziepjuoperas, satiekaties dzīvē un viss šis izpaliks :)

Cipari kādi tām stūrēm?ElvijsR rakstīja:+ jāsëdina. Diski smuki , dārgi u.t.t bet pagaidām izskatās atbaidošiNixon rakstīja:Rottus, lūdzu, piesēdini nedaudz!![]()
btw, kur visi pērk tās ķīnas OMP/RRS stūres?![]()
Un stūres , pie Kļaviņa
Vnk domāju ņemt Adparts pa 60eur vai ebayā ķīnieti pa 40...

Cik ir normāls cipars par 150kW M57?
Sborā, motors ar apkari un pravodku. Sprauslām, turbīnu, sūkni. Kā jau tam visam jābūt.
Sborā, motors ar apkari un pravodku. Sprauslām, turbīnu, sūkni. Kā jau tam visam jābūt.
Tad jau labăk ebay, jo ščirba tāpat būs horizontāla (made in china)Nixon rakstīja:Cipari kādi tām stūrēm?ElvijsR rakstīja:+ jāsëdina. Diski smuki , dārgi u.t.t bet pagaidām izskatās atbaidošiNixon rakstīja:Rottus, lūdzu, piesēdini nedaudz!![]()
btw, kur visi pērk tās ķīnas OMP/RRS stūres?![]()
Un stūres , pie Kļaviņa

ņem AD partos, es paņēmu šitā ebay ķīnieti un skarbā dzīves realitāte - tā stūre locās!Nixon rakstīja: Cipari kādi tām stūrēm?
AD partu stūre nelocās ir vērts tos 20 eur piemest.
ebay pats pirku tikai tapēc, ka gribēju stūri bez dzeltenās strīpas pa vidu...

Ok. To gan nezināju.Rottus rakstīja:ņem AD partos, es paņēmu šitā ebay ķīnieti un skarbā dzīves realitāte - tā stūre locās!Nixon rakstīja: Cipari kādi tām stūrēm?
ebay pats pirku tikai tapēc, ka gribēju stūri bez dzeltenās strīpas pa vidu...

Tad sazinies ar Kļaviņu. Ja atmiņa neviļ, stùre ar visu pāreju bij 74€

nu ja kļaviņa ir vienāda ar ad parts, tad tomer kļaviņa stūre locas. Man ir un nav ta kad miksta bet palocit varElvijsR rakstīja:Ok. To gan nezināju.Rottus rakstīja:ņem AD partos, es paņēmu šitā ebay ķīnieti un skarbā dzīves realitāte - tā stūre locās!Nixon rakstīja: Cipari kādi tām stūrēm?
ebay pats pirku tikai tapēc, ka gribēju stūri bez dzeltenās strīpas pa vidu...![]()
Tad sazinies ar Kļaviņu. Ja atmiņa neviļ, stùre ar visu pāreju bij 74€
visas viņas vairāk vai mazāk lokās un deformējās, normāla stūre sākas no 120eur, ne tur kas locīsies ne deformēsies vienkārši iekāpjot/izkāpjot un krāmējot, ja grib kvalitāti, ir jānoloka piķis. tāds normāls budžeta variants manliekas ir Sabelt stūre APE Motors veikalā.

a kura Tev ir? RRS vai OMP>?Lācis rakstīja: nu ja kļaviņa ir vienāda ar ad parts, tad tomer kļaviņa stūre locas. Man ir un nav ta kad miksta bet palocit var
cik ar šo stūrīšu daily lietotājiem runāju, tad labākas atsauksmes ir par RRS, jo OMP tomēr locās ( pa mīkstu metāls ) kā arī OMP stūrei āda ātrāk nolietojoties, bet nu to, manuprāt, izmērīt ir nereāli

Aha par Sabelt stūri APE plaukta cena iet 350 eur70cc rakstīja:visas viņas vairāk vai mazāk lokās un deformējās, normāla stūre sākas no 120eur, ne tur kas locīsies ne deformēsies vienkārši iekāpjot/izkāpjot un krāmējot, ja grib kvalitāti, ir jānoloka piķis. tāds normāls budžeta variants manliekas ir Sabelt stūre APE Motors veikalā.
ar atlaidi pa 290 var saformēt.
Nezinu moš ņemot uz kaut kādu firmu vai vēl ko kādus eiro vēl var nosist.
Pa 120 eur arī varētu ņemt, tas cipars vēl nekož galīgi, bet 350 par baranku kaut kā nepatikt.
Omfg stùre lokās. Lielie raceri sāk runāt. Apskatās cik street drifteri brauc ar tăm padjofkām. Neviens nesūdzās. Tak neesat jau prof auto sportisti. Lai locìtu 350€€ par stùri. Un neesmu arì dzirdëjis , ka kādam klaviņa stūre bùtu salùzusi. Takśto čill. Ielai der arì stùre kas nedaudz lokās 

Dazaadas fake deep dish iztesteetas un lietoju joprojaam, nevienu x nekad nekas nav salocijies 

Ko jūs darāt ar tām stūrēm, ka tās lokās?
Vai nav labāk, ka avārijas brīdī stūre salokās nekā nelokās.....
Vai nav labāk, ka avārijas brīdī stūre salokās nekā nelokās.....
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1820
- 1821
- 1822
- 1823
- 1824
- …
- 2228