Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1821
- 1822
- 1823
- 1824
- 1825
- …
- 2228
- chevron_right

ko tu sāc bļaut, es nesudzos, lai vina ir mikstaka, tas cenas verta vina ir, vnk varbut tomer labak ir nemt rrs jo omp ir mikstaka ispejams taja pašā cenu amplitudā.ElvijsR rakstīja:Omfg stùre lokās. Lielie raceri sāk runāt. Apskatās cik street drifteri brauc ar tăm padjofkām. Neviens nesūdzās. Tak neesat jau prof auto sportisti. Lai locìtu 350€€ par stùri. Un neesmu arì dzirdëjis , ka kādam klaviņa stūre bùtu salùzusi. Takśto čill. Ielai der arì stùre kas nedaudz lokās

Ari oem stures lokas pie trieciena,lai roltona trauslas rocinjas nesaluzt 

ar kompatu pa brugji

https://www.youtube.com/watch?v=SMxB4RpCDzAJānisK-[JK] rakstīja:Ko jūs darāt ar tām stūrēm, ka tās lokās?
Vai nav labāk, ka avārijas brīdī stūre salokās nekā nelokās.....

Nu stūri no video var nosaukt par "lelli" izgatavota tikai pārdošanai un ne vairāk. Man ir kāda OMP padjobka, kuru pirku ar visu pāreju par 60eiro un to salocīt ar rokām nevar, kur nu vēl vienkārši braucot.

Ja jūs neuztrauc tas, ka stūre ir tik mīksta, tad nesaprotu, kāpēc jums vispār gribas dzīvot. RRS ir normālas, tīri stingras, bet tās dažas ir tik mīkstas. Nu gadās, ka notiek avārija, tu esi cietējs. Tā ir tava drošība, joptvai. Tipa, ja nevari braukt ar tādu, tad esi mīzala, jo re te čaļi brauc. Kas tas par ghetto marazmu?

Tā ir tipiskā USSR wannabe pazīme. Tāpat kā nevis atzīt, ka esi izdarījis kko rēali tupu, bet pateikt "rētas izdaiļo vīrieti". Retard level max.funkyasshit rakstīja:Ja jūs neuztrauc tas, ka stūre ir tik mīksta, tad nesaprotu, kāpēc jums vispār gribas dzīvot. RRS ir normālas, tīri stingras, bet tās dažas ir tik mīkstas. Nu gadās, ka notiek avārija, tu esi cietējs. Tā ir tava drošība, joptvai. Tipa, ja nevari braukt ar tādu, tad esi mīzala, jo re te čaļi brauc. Kas tas par ghetto marazmu?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Man kabrim sturi grozot ir tada pozicija,ka sture taa kaa nedaudz iekjeras.krustinjsh iet uz beigam?
ar kompatu pa brugji

reika varētu būt pie vainas.cipruss18 rakstīja:Man kabrim sturi grozot ir tada pozicija,ka sture taa kaa nedaudz iekjeras.krustinjsh iet uz beigam?

Citreiz krustiņš mēdz iesūbēt no stāvēšanas... Vari mēģināt sapūst ar WD-40. Ir tā bijis.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Pa labi griezhot,vienaa pazicijaa ir tada aizkjere mazinja,bet juut
ar kompatu pa brugji

Sviki! Ir notikusi sape, izravu aizmugurejo tiltu divas vietas 1.8 sedanam. Ir kads kas grib to sametinat, vai ieteikt kur to var izdarit! Un varbut kads zin cik tas prieks izmaksas?
Pm.
Pm.

Ir bijis ar volvo s60 šitāds prikols,saeļļoju krustiņus abus un viss bumbās pēctam.A žurkām tas gumijas sūds tam krustiņam mēdz plīst,un pirms viņš plīst stūre nedaudz ieķeras griežot uz vienu pusi,man pašam tā bija,labi,ka laicīgi pamaniju,nesen braucu ar kapteinis kupeju un jutu ,ka nav labi stūre ķeras,saku džekam paskaties krustiņu,šis paskatās un krustiņam pipeccipruss18 rakstīja:Pa labi griezhot,vienaa pazicijaa ir tada aizkjere mazinja,bet juut

Sendijs,maksās tas daaaaaaudz un tur jāskatās vai ir jēga.
100 euro vismaz tas sapes likvideshana ja nav kapi pashai griidai pie tilta stiprinajuma vietaam
ar kompatu pa brugji

Kas uz stance.lv meetu? Esmu violetajā drift missile.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Kad ir tas meet?r3served rakstīja:Kas uz stance.lv meetu? Esmu violetajā drift missile.
Cik ir sods ja auto mainita kraasa un nav tehniska pase nomainits?
ar kompatu pa brugji

Kas pa meetu?ElvijsR rakstīja:Kad ir tas meet?r3served rakstīja:Kas uz stance.lv meetu? Esmu violetajā drift missile.

necik aizdzen auto uz csdd un pasaki ka parkrasoji un vajag nomainit tehnisko pasicipruss18 rakstīja:Cik ir sods ja auto mainita kraasa un nav tehniska pase nomainits?

ja aptur pa dienu tad saki ,ka devies uz csdd tiesicipruss18 rakstīja:Nee,doma ja policija aptur

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1821
- 1822
- 1823
- 1824
- 1825
- …
- 2228