Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1822
- 1823
- 1824
- 1825
- 1826
- …
- 2228
- chevron_right

a kads nezina ,kapec veicot distances registraciju caur csdd e-pakalpojumiem uzradas, ka persona nav registra,vaitad tur kas jasuta siem uz e pastu ,lai to personu ievieto registra?
Sveiki! Velejos pajautat vai kads nezin, kur butu iespeja dabut drosibas jostu pagarinatajus (apm 20cm) aizmugurei? Jo cik dzirdu, tad visiem skate parbauda visas drosibas jostas, bet nu man aizmugure varetu piespradzet labi ja paku ar briketem 

Pff. Tikko atradu. Low ass bass notiek šodien.Riks* rakstīja:Kas pa meetu?ElvijsR rakstīja:Kad ir tas meet?r3served rakstīja:Kas uz stance.lv meetu? Esmu violetajā drift missile.

Ps un ko tur tas volvo dara?

Aa nee sorry. Kkaada sapulce. Trauksme ne pa ķeksi

Aizbraucu,pastaveju stundu,apnika un aizbraucu prom tikko 

ar kompatu pa brugji

Čau visiem, varbūt kāds būs saskāries vai arī ko dzirdējis un varēs ieteikt. Problēma ar e90 klimu. Palaidu un pēkšņi vairs nepūš gaisu. Regulē kā gribi bet nekādas reakcijas. Neticās ka nobeidzās pats ventilatora motoriņš.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk

"Ezis"?

Ezis vai motoriņš.

Kur meklēt M bamperim difuzoru? Jaunu netaisos protuningā pa 80eur pirkt 
Vai tomēr jāmeklē lietots?
Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Priekš 2 trubām būs ļoti pagrūti atrast. Ļoti iespējams, ka lai tiktu pie vesela OEM, var nākties visu bamperi sborā ņemt. Viņus bieži vien vai nu tupa salauž "yolo drifteri", vai nu nopizģī rajona narkošasNixon rakstīja:Kur meklēt M bamperim difuzoru? Jaunu netaisos protuningā pa 80eur pirkt

36ajam mainīju motoriņu, 46ajam ezi, domāju ka 90mitajam moš kāda cita kaite vēl arī pastāv bet laikam jau nē

Es tāpēc domāju, graizīt savu oem difuzoru, ja likšu divas caurules vai tomēr likt ar vienu izeju un divam ieejām.Inferno rakstīja:Priekš 2 trubām būs ļoti pagrūti atrast. Ļoti iespējams, ka lai tiktu pie vesela OEM, var nākties visu bamperi sborā ņemt. Viņus bieži vien vai nu tupa salauž "yolo drifteri", vai nu nopizģī rajona narkošasNixon rakstīja:Kur meklēt M bamperim difuzoru? Jaunu netaisos protuningā pa 80eur pirkt

Stock bamperis atrisina visas problēmasfunkyasshit rakstīja:Es tāpēc domāju, graizīt savu oem difuzoru, ja likšu divas caurules vai tomēr likt ar vienu izeju un divam ieejām.Inferno rakstīja:Priekš 2 trubām būs ļoti pagrūti atrast. Ļoti iespējams, ka lai tiktu pie vesela OEM, var nākties visu bamperi sborā ņemt. Viņus bieži vien vai nu tupa salauž "yolo drifteri", vai nu nopizģī rajona narkošasNixon rakstīja:Kur meklēt M bamperim difuzoru? Jaunu netaisos protuningā pa 80eur pirkt

Top Secret bundulis jāmet.funkyasshit rakstīja: Es tāpēc domāju, graizīt savu oem difuzoru, ja likšu divas caurules vai tomēr likt ar vienu izeju un divam ieejām.
Slēpts saturs: Parādīt
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Tā jau man likās, ka difuzors man izmaksās vairāk par pašu bamperu. 

Skumji, bet fakts.Nixon rakstīja:Tā jau man likās, ka difuzors man izmaksās vairāk par pašu bamperu.

Pats meklēju kādu gadu difuzoru, beigās paņēmu bamperu ar defektu pa 60eur
kopā ar lielo difuzoru.
kopā ar lielo difuzoru.

sveiki, par cik aptuveni iet m52b20 pilns swap labā stāvoklī. man piedāvā par 350? maz? daudz?
labi, paldiescipruss18 rakstīja:200 ir ok cipars.350 var jau 2.5 dabut
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1822
- 1823
- 1824
- 1825
- 1826
- …