Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1829
- 1830
- 1831
- 1832
- 1833
- …
- 2228
- chevron_right

Aj, vēl viens.TomSkarsts rakstīja:Ieķerat vismaz G25 un piesēžaties ja ne pie rFactor un Richard Burns Rally, tad vismaz pie Assetto Corsa. Visas forzas etc pārējie NFS nobāl.
Neviens neteica, ka vajag simulatorus

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Ir 1 spēle, kurā bij fun arī ar klavieri un tas bija GRID Autosport. Online bliezām diezgan daudz. Protams vienā brīdī pat ar klavierēm tā lieta aizgāja "es varu 0.2s ātrāk nobraukt vēl" 

Pēdējais labojis TomSkarsts - 17 Aug 2016, 12:07, kopā labots 2 reizes.
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Ilgu laiku spēlēju SHIFT2 un GRiD ar PS3 kontrolleri uz datora, pēc tam dabūju xboxa, kuram nebija tik sarežģīti saslēgties ar datoru. Ļoti ok, INTERESANTI bija.TomSkarsts rakstīja:Ir 1 spēle, kurā bij fun arī ar klavieri un tas bija GRID Autosport. Online bliezām diezgan daudz. Protams vienā brīdī pat ar klavierēm tā lieta aizgāja "es varu 0.2s ātrāk nobraukt vēl"

būsim reāli, ka tie kas māk braukt @ RBR/rF, arī visus pārējos čomus drāzīs @ NFS. Tpc es pieturos pie simulatoriem, jo ar citiem uzspēlēt NFS nav fun 
Ui, Shift man nepatika, jo ļoooti peldēja tās mašīnas. Konsolistiem moš patīk, bet es labāk tad rF maucu ar klavieri un vismaz precīzi kur griez tur ir, nevis peld kā Shiftā.
Vienu brīdi pat patika GTA IV padriftot ar nomodotām mašīnām un palabotu handling, patīkami vadījās. (protams bez pārspīlētiem lenķiem un 1000 hp)

Ui, Shift man nepatika, jo ļoooti peldēja tās mašīnas. Konsolistiem moš patīk, bet es labāk tad rF maucu ar klavieri un vismaz precīzi kur griez tur ir, nevis peld kā Shiftā.
Vienu brīdi pat patika GTA IV padriftot ar nomodotām mašīnām un palabotu handling, patīkami vadījās. (protams bez pārspīlētiem lenķiem un 1000 hp)

Ja simulātors tad vajag g25/7 kā minimums
2 svarīgakā lieta kas simulatoram vajadzīgs ir 3 ekrānu setups vai VR, lai dabūtu rālistisku FOV + ātruma izjūtu, parasts 24/27 collu monitors vai liels TV ar inputlagu nederēs.
Pats atceros kā es mocijos ar peli iekš LFS'a
2 svarīgakā lieta kas simulatoram vajadzīgs ir 3 ekrānu setups vai VR, lai dabūtu rālistisku FOV + ātruma izjūtu, parasts 24/27 collu monitors vai liels TV ar inputlagu nederēs.

Pēdējais labojis kars - 17 Aug 2016, 12:11, kopā labots 1 reizi.

really, kāds to LFS ar peli mēģināja spēlēt?kars rakstīja:Ja simulātors tad vajag g25/7 kā minimums

Ar peli ir vieglāk, vari modulēt stūrēšanu precīzi, sākumā jocīgi, bet kad piešaujies tad ir ok.Kikaps rakstīja:really, kāds to LFS ar peli mēģināja spēlēt?kars rakstīja:Ja simulātors tad vajag g25/7 kā minimums
Iekš LFS wr laiki ar peli ir vairāk kā ar klavieri.

RBR un F1 @ rF jau pietiek ar 180-200 grādiem, bet arī tajā diapazonā 25/27 bij precīzākas..

RBR vajag 540, tāpēc ka tik ir reālajiem WRC autiņiem 
Mūsdienu formulām ir 340-360 grādi

Savā laikā bija Logitech DFP un LFS tika kapāts uz nebēdu ar 720 grādiem, kas attiecīgi GTR auto vai Formulai tika pārslēgti uz 540 vai cik tur bija
Bez maz vai sagribējās izvilkt stūri no skapja un vēl uzkapāt, bet zinu, ka būs jautri tikai uz piecām minūtēm
Bez maz vai sagribējās izvilkt stūri no skapja un vēl uzkapāt, bet zinu, ka būs jautri tikai uz piecām minūtēm

E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.

540 daudz jā grozakars rakstīja:RBR vajag 540, tāpēc ka tik ir reālajiem WRC autiņiem

Par formulām zinu. Pašam vnk 180-200 stūre un bij tīri ok @ F1.
DFP tik nebij sajūga :/
Sajūgu biju uztaisījis no vecās Logitech Formula EX vai kā tur stūres pedāliem. Uz atsevišķa USB porta un ar kaut kādu emulatoru. Vēl gribēju taisīt roceni no džoistika, bet līdz tam netiku, jo noplaka entuziasms un džoistiks bija speciāli jāpērk 

E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Baigi sagribējās uzspēlēt, žēl, ka kompis tagad ir sūdīgs un neko īsti nevelk. S2 licenses paroli droši vien arī esmu aizmirsis un stūre laikam ir laukos, eh..
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'

Es ar to Formula EX maucu
no otra pedāļa vai pašas stūres mehānisma jau roceni arī varēja uztaisīt.

no otra pedāļa vai pašas stūres mehānisma jau roceni arī varēja uztaisīt.
Tas bija jau pirms hvz kādiem 10 gadiem, tajā vecumā tāda domāšana baigi nevedās 

E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Style 8 ir kada vertiba? Uz e36 piestav?

zinkā, labi vien ir.australia rakstīja:Pagājušajā gadā man arī viens (starp citu audī šķaudī) pilsētā izlīda no joslas priekšā. Dzēsos, taurēju, bet tikuntā nācās uzraut uz apmales ar vienu priekšējo ratu, apstājos šim blakus pārdesmit cm. Ambāļu netrūkst. Čalis jau gribēja maukt prom, es māju, lai met mierā, kamēr apskatu riepu.
Par laimi rezultātā opelim dzelzs diskā ļoooti minimāla buktīte. Bet nu pēc tam cik es sapratu no kolēģiem - es pats vien maksātu par disku/gumiju, jo neiesipu viņam sānā.
Katram tas "izvairijos no avārijas" var atšķirties. Negribētos, lai kādreiz piem kāda vecene redz kā es 50-100m attālumā šķersām iznāku uz ceļa, nobīstās, met pa bremzēm un iemauc apmalē uuuun beigās mani meklē par bēgšanu no notikuma vietas.

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Man uz ex e36 bija. Manuprāt uz e36 ir sexelksnis rakstīja:Style 8 ir kada vertiba? Uz e36 piestav?
http://www.bildites.lv/images/s5w7urisv1hbdx678evy.jpg
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'

Njā nav slikti.rvars rakstīja:Man uz ex e36 bija. Manuprāt uz e36 ir sexelksnis rakstīja:Style 8 ir kada vertiba? Uz e36 piestav?
http://www.bildites.lv/images/s5w7urisv1hbdx678evy.jpg

Kur vislabāk ņemt poly bukses?
http://adparts.eu/lv/auto/suspension/bu ... 1173a.html
Vai arī ir kaut kas labāks?
http://adparts.eu/lv/auto/suspension/bu ... 1173a.html
Vai arī ir kaut kas labāks?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …