Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1840
- 1841
- 1842
- 1843
- 1844
- …
- 2228
- chevron_right

Semaku un miers,tajā parasti vienmēr ir vieta 

Tā var būt, ka koilas abas noregulētas identiski, bet izmērot no diska centra līdz arkas malai, labā puse ir 1cm zemāka par kreiso. Kapi?
Being second is being the first of the losers. /Senna/

ja aizmugure, tad visiem e36 viena puse ir zemaaka :)
@instagram - anrijs.v

Priekšā. TA koilas. Katru reizi kad riepa pret arku - tieši labā riepa. Kreisā ne reizi. Izmērīju no diska centra - labā puse 1cm zemāka.
Padomā cik tam auto ir gadi?TomSkarsts rakstīja:Priekšā. TA koilas. Katru reizi kad riepa pret arku - tieši labā riepa. Kreisā ne reizi. Izmērīju no diska centra - labā puse 1cm zemāka.

No rūpniecas viena puse bija zemāka, ne tikai aizmugurē šķiet. Var protams būt visas deromācijas utt, iespējams pašu koilu vaina. Neredzu gan problēmu saregulēt koilu augstāk 

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Tas nav joks, tas tā nopietni?Linda rakstīja:No rūpniecas viena puse bija zemāka, ne tikai aizmugurē šķiet. Var protams būt visas deromācijas utt, iespējams pašu koilu vaina. Neredzu gan problēmu saregulēt koilu augstāk

Tip lai kompensētu vadītāja resno dē?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Pa šito arī samīzos vispār. Cerams, ka vaina ir tikai koilās un to saregulēs tulīt pat.ElvijsR rakstīja:Padomā cik tam auto ir gadi?TomSkarsts rakstīja:Priekšā. TA koilas. Katru reizi kad riepa pret arku - tieši labā riepa. Kreisā ne reizi. Izmērīju no diska centra - labā puse 1cm zemāka.Tu noteikti esi viens no veiksminiekiem, kam glāzes deformējušās

Par to rūpnīcu nopietni sen, sen bija atrunāts kkur tepat forumā. Un jā tieši tā, vadītāja svara dēļ.
http://www.bimmerforums.com/forum/showt ... n-One-Side
Un kkas no ārzemju forumiemdogMa rakstīja:E36 labā puse ir pa apm. 1-1,5cm zemāka, tā jābūt!
http://www.bimmerforums.com/forum/showt ... n-One-Side
It's all about the win

Priecājies, ka kaut kas no rūpnīcas saglabājies 

It's all about the win

Nu wtf, kas tas pa murgu, ka mašīna nav līdzsvarā. Vai arī paredzēts man lielāku pēcpusi audzēt? 

Ko?? Tu bračku kādu iesēdini pie stūres un tad pamēri

e38Ģirts rakstīja:Semaku un miers,tajā parasti vienmēr ir vieta

jautajums tiem kas meklee jaunas ''prieksejas koilas'', jus blet zekes veikala ari pa vienai perkat un pardevejam sakat, aj pizdu man tikai labo, kreisajaa vel nav caurums? 

Es saprotu, kādēļ ar lētajām koilām tā - e36 koiloveri aizmugurē, pa lielam, neeksistē70cc rakstīja:jautajums tiem kas meklee jaunas ''prieksejas koilas'', jus blet zekes veikala ari pa vienai perkat un pardevejam sakat, aj pizdu man tikai labo, kreisajaa vel nav caurums?

Dārgie 'koiloveru' komplekti maybe, taču es arī Tev prasīju tikai priekšējos, jo aizmugurē man aptuveni ir tas, ko vēlos jau, nav vajadzības izmest +- 200e par overpriced amīti un kaut kādu atsperi, ja (manā gadījumā tikai amītis, gan) ir tāds, kā gribās jau.

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

e36 man atkal šķiet elementaricietu aizmuguri uztaisīt, nav nepieciešami nopietni koiloveri ka teiksim e34. ja man butu iespeja nopirkt kkādus labus d2 preikšējos tikai es ari labprat nopirktu.Kikaps rakstīja:Es saprotu, kādēļ ar lētajām koilām tā - e36 koiloveri aizmugurē, pa lielam, neeksistē70cc rakstīja:jautajums tiem kas meklee jaunas ''prieksejas koilas'', jus blet zekes veikala ari pa vienai perkat un pardevejam sakat, aj pizdu man tikai labo, kreisajaa vel nav caurums?un nav tā, ka viņi ir būvēti kā pilnvērtīgs sets.
Dārgie 'koiloveru' komplekti maybe, taču es arī Tev prasīju tikai priekšējos, jo aizmugurē man aptuveni ir tas, ko vēlos jau, nav vajadzības izmest +- 200e par overpriced amīti un kaut kādu atsperi, ja (manā gadījumā tikai amītis, gan) ir tāds, kā gribās jau.
70cc kopš pārdod savu driftworks sortimentu, visus kas nepērk no viņa koiloverus vai nopērk lētos budžeta varianta nodirš

Kāds var atsūtīt PM lietotāja erviins nummuru?
ne man pohuj vispar par to, lielakoties sasledzos ar viniem lai varetu sev kautko dabut, daudziem no foruma tas uzcenojuma procents ir loooti nieciigs, takaa nav mans maizes darbs, gribi brauc ar TA technix man pofig, es vairs negribu to ļerkatu setupu redzēt.
ceru ka nevienu neaizvainoju. Un eksistē arī E36 aizmugurējie koili ko var uzlikt...

nezinu bet loti daudziem ir šāda leita, man viss ok virsbuvei bet koilas gredzens viena puse ir bik vairak japagriež neka otra.TomSkarsts rakstīja:Pa šito arī samīzos vispār. Cerams, ka vaina ir tikai koilās un to saregulēs tulīt pat.ElvijsR rakstīja:Padomā cik tam auto ir gadi?TomSkarsts rakstīja:Priekšā. TA koilas. Katru reizi kad riepa pret arku - tieši labā riepa. Kreisā ne reizi. Izmērīju no diska centra - labā puse 1cm zemāka.Tu noteikti esi viens no veiksminiekiem, kam glāzes deformējušās

Es tevi saprotu, ja es daritu to pašu es ari visu citu nodirstu lai tik ņem no manis70cc rakstīja:ne man pohuj vispar par to, lielakoties sasledzos ar viniem lai varetu sev kautko dabut, daudziem no foruma tas uzcenojuma procents ir loooti nieciigs, takaa nav mans maizes darbs, gribi brauc ar TA technix man pofig, es vairs negribu to ļerkatu setupu redzēt.ceru ka nevienu neaizvainoju. Un eksistē arī E36 aizmugurējie koili ko var uzlikt...

eksistē gan, redzets ir.
Nu ja kratīšanās ar viņiem ir, bet ta akmens amīsa tas koilas reali nav nekas

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1840
- 1841
- 1842
- 1843
- 1844