Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1842
- 1843
- 1844
- 1845
- 1846
- …
- 2228
- chevron_right

Jāgaida kāds cits kam viņi patiks tik pat ļoti kā Andžam 

Nu man sitie labak par st5 patikkars rakstīja:Jāgaida kāds cits kam viņi patiks tik pat ļoti kā Andžam

nu vieni ss.lv bija par 1,5k eiro ( ja nekludos) bet nu katrs pats nosaka savas preces cenu. Ta ka nemizat nenems kads brauksu pats. Apniks gribesies ko citu iemainisu :)

Tie diski nav smuki :/
Kurlis rakstīja:Tu lohs esi vai pieduries?70cc rakstīja:jautajums tiem kas meklee jaunas ''prieksejas koilas'', jus blet zekes veikala ari pa vienai perkat un pardevejam sakat, aj pizdu man tikai labo, kreisajaa vel nav caurums?
nu savā vagonā tu tik bravurīgs neizskaties katrā ziņā.

Tev ir ET13 uz 10J jābūt ET15? Vai tu nepareizi uzrakstījis.AndzaK_LV rakstīja:http://www.ityre.com/en/disks/catalog/rondell/2502/
tas tiem kas gudri d... kad nav orginali
bet nu cena man bija savadaka un es neatdevu 700 :) bet ka jau mineju iemainiju pret konturam un nedaudz piemaksaju.

ja kludijosfunkyasshit rakstīja:Tev ir ET13 uz 10J jābūt ET15? Vai tu nepareizi uzrakstījis.AndzaK_LV rakstīja:http://www.ityre.com/en/disks/catalog/rondell/2502/
bet nu cena man bija savadaka un es neatdevu 700 :) bet ka jau mineju iemainiju pret konturam un nedaudz piemaksaju.

Totals kosmonauts pa 600€ iet tikko nokrasoti Nevis kaa tavejie no dirsas izvilktiAndzaK_LV rakstīja:ja kludijosfunkyasshit rakstīja:Tev ir ET13 uz 10J jābūt ET15? Vai tu nepareizi uzrakstījis.AndzaK_LV rakstīja:http://www.ityre.com/en/disks/catalog/rondell/2502/
Instagram INDIGAIS

Domāju, ka neviens cilvēks, kas no tiem diskiem kko saprot, nemaksās par viņiem 700eur
Priekšā ir nepareizā izmēra diski jeb 9j et45, kuri galīgi nav smuki sava milzīgā et dēļ
Oriģināli tam komplektam priekšā bija jabut 8.5j et13, kuri izskatās krietni smukāk
pareizie komplekti ar et13 un et15 arī maksā attiecīgi.
Tas pats kas ar rondell 0058 r17 diskiem. Ir komplekts ar 8.5j vai 10j et13 un ir 3er komplekts ar lielajiem et.
Un viņiem cenu starpība ir vairāk kā uz pusi. Protams, ka 5er komplekts ar mazajiem et maksā krietni vairāk
Priekšā ir nepareizā izmēra diski jeb 9j et45, kuri galīgi nav smuki sava milzīgā et dēļ
Oriģināli tam komplektam priekšā bija jabut 8.5j et13, kuri izskatās krietni smukāk
pareizie komplekti ar et13 un et15 arī maksā attiecīgi.
Tas pats kas ar rondell 0058 r17 diskiem. Ir komplekts ar 8.5j vai 10j et13 un ir 3er komplekts ar lielajiem et.
Un viņiem cenu starpība ir vairāk kā uz pusi. Protams, ka 5er komplekts ar mazajiem et maksā krietni vairāk

ET45 arī neder, ja ir koilas. Flančus vajadzēs.

funkyasshit rakstīja:ET45 arī neder, ja ir koilas. Flančus vajadzēs.
Jautajums vairak bija par to kad visi te brec kad nav orginali nevis kad nav smuki kad no aivja di... izvilkti vai kka ta.
ja prieksa ir 2cm flancis. Aizmugure jaiegaz rati un bus ok.
Tikko šitāds komplekts bija pa 3xxe
Inta m3 un d kristaps ir "pareizie" 0021
Bet no praktiskuma nu mega smagi diski

kur var iedot e46 plauktiem saras atrestauret??
Steidzami. Kads sodien brauc Saldus-Riga,Jelgava vai Rigas apkaime? 28739413

Varbut kāds zin vietu kur varetu leti nostruklot četrus lietos r16?

Varbūt kāds var dabūt 1l Mobil 0w40 eļļas lētāk neka veikalos? Šodien/rit...
Sveiki,
Jautājums vai uz touringa der ari sedana vai kupejas sēdinātās atsperes?
Jautājums vai uz touringa der ari sedana vai kupejas sēdinātās atsperes?

kasiks rakstīja:Tikko šitāds komplekts bija pa 3xxe
m konturas ari smagas

kontūras pašam bij viegli nebij, bet arī smagi nebij, bbs rc 30x tie gan neko nesver 

Aizdomas ka rc304 sver ~tik pat cik r15 st13 
Vieglāku r17 nēsmu rokā turējis

Vieglāku r17 nēsmu rokā turējis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1842
- 1843
- 1844
- 1845