Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1844
- 1845
- 1846
- 1847
- 1848
- …
- 2228
- chevron_right

Sīki aprakstīts ja? ar kvadraciklu ratā raut var, nedrīkst tikai uz 1 riteņa braukt 

pāris nedēļas atpakaļ Ogrē paņēma par slīdēšanu, pakratīja ar pirkstu, sabāra un šķīrāmies bez parakstiem. Draudēja gan ja vēlreiz redzēšot tad būšot protokols. 

Tauta, šodien biķerniekos kautkas notiek? Vai arī esmu apmaldijies pa visam.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam

Vēl nav par ko uztraukties, jo tas likumprojekts vēl nav pieņemts un šobrīd par slidināšanos neko viņi nevar izdarīt.ElvijsR rakstīja:Tak sūds tas viss ir, cik reizes ir dzirdēts , ka kādam uzliek sodu par slidināšanos, personīgi man tikkai pašiki ir piesējušies par to ,ka baigais troksnis ,ka gar mājām tur augstus apgriezienus i viss, un nevienam omam ar nekas nav bijis. Nesaprotu par ko tur uztrauktiesseeingman rakstīja:Poh, celu policistam nav iemesla melot, tu apzinati meti skersam un viss, agresiva brauksana, sods daudz
Ja pieņems likumprojektu, tad gan mazliet viss pamainīsies un menti varēs vairāk drāzt visus driftētājus un normāli iesvērt soda puntkus un sodus

Burnouts skaitās kā pārkāpums?

Riks* rakstīja:Burnouts skaitās kā pārkāpums?

Ja nemaldos, tā ir asfalta bojāšana

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Treniņšelvis' rakstīja:Tauta, šodien biķerniekos kautkas notiek? Vai arī esmu apmaldijies pa visam.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

cikos?Linda rakstīja:Treniņšelvis' rakstīja:Tauta, šodien biķerniekos kautkas notiek? Vai arī esmu apmaldijies pa visam.

Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam

Asfalta bojāšanu nevar piešūt kamēr speciālists ar dokumentu to neapliecinamaartyd rakstīja:Riks* rakstīja:Burnouts skaitās kā pārkāpums?![]()
Ja nemaldos, tā ir asfalta bojāšana

Nepiedirsīšu disku sadaļu.
Cipruss, jā, uz trasi ņemu arī bleķiniekus līdzi, reizēm arī pa ielu braucot uz aizmugurējās ass ir bleķi, bet šeit stāsts ne par to.
Nu nevar disku vērtību pie pārdošanas iegūt no naudas ko tajos esi ielicis. Tas tā vienkārši nestrādā. Var jau būt ka ss.lv atradīsi kādu aunu kas par diskiem kuros vēl pārsimts eur jānoloka lai savestu tos kārtībā, samaksās 650eur, bet nejau šeit.
Lai vai kā, chill. A
Cipruss, jā, uz trasi ņemu arī bleķiniekus līdzi, reizēm arī pa ielu braucot uz aizmugurējās ass ir bleķi, bet šeit stāsts ne par to.
Nu nevar disku vērtību pie pārdošanas iegūt no naudas ko tajos esi ielicis. Tas tā vienkārši nestrādā. Var jau būt ka ss.lv atradīsi kādu aunu kas par diskiem kuros vēl pārsimts eur jānoloka lai savestu tos kārtībā, samaksās 650eur, bet nejau šeit.
Lai vai kā, chill. A
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang

Tieši tāpēc es diskus netaisiju bet tirgoju kādi ir,lai tas,kam viņi patīk ņem un taisa,krāso utt.Jo vnk iebāžot noteiktu naudas summu ceena nemainās lai tas būtu to vērts,a citi atkal grib pa lēto lai ir labi diski utt krč ideaļņiks.
Ljoti elementara atbilde uz tavu jautajumu.paskaties cik maksaa style 5 diski piemeram vacijaa vai uk.ari man cilveks kursh sheptejas ar disku biznesu pateica-style5 r17 viduveja cena or no 700 lidz 1300 un r18 style 5 no 1300 lidz 2000 euro.tas ka LV nav pirktspeja,nu ta nav mana problema.un kapec man butu jazaude sava nauda ja tika pirkti diski pa summu x(metiens no pardeveja ar vacinjiem)japerk atseviahkji vacinji par aumu x un riepas vel kuras arii maksaa naudu.
ar kompatu pa brugji

kartejais cepiens par diskiem!cipruss18 rakstīja:Ljoti elementara atbilde uz tavu jautajumu.paskaties cik maksaa style 5 diski piemeram vacijaa vai uk.ari man cilveks kursh sheptejas ar disku biznesu pateica-style5 r17 viduveja cena or no 700 lidz 1300 un r18 style 5 no 1300 lidz 2000 euro.tas ka LV nav pirktspeja,nu ta nav mana problema.un kapec man butu jazaude sava nauda ja tika pirkti diski pa summu x(metiens no pardeveja ar vacinjiem)japerk atseviahkji vacinji par aumu x un riepas vel kuras arii maksaa naudu.
B..... Tak jums d... plesh pa cik cilveks tirgo? nu tak nespiez ar varu tev vinus pirkt, kaut 1000e stav pardod sadala.
katrs pats nosaka savas preces cenu. nepatik tak p... d... un kluse!
kad savas misenes pa 2k eiro tirgo bez rusas ah.. tad jau viss cotka jo tak viss ideali.

Piekrītu
gribēs tirgot uzliks kosmosu
gribēs pārdot uzliks normālu cenu
gribēs ātri pārdot uzliks limonādes ciparu

gribēs tirgot uzliks kosmosu
gribēs pārdot uzliks normālu cenu
gribēs ātri pārdot uzliks limonādes ciparu

Pareizi pateica, ka Latvijā nav pirkt spēja. Vienīgais ko Latvijā var dzirdēt ir: "O bļa, atkal jobanie st5, katram otrajam tie mēsli ir, ooo, 650€, da nu, saspiedies galīgi." - kaut kā tā no malas izskatās.
Savus st19 toč šeit nekad nemetīšu, noģībsiet vēl
Savus st19 toč šeit nekad nemetīšu, noģībsiet vēl

Pa cik iet priekšējās stupicas?
Neies tak par diskiem minimālo algu locīt.cipruss18 rakstīja:Latvijaa kas ir dargaak pa 250 euro tas ir kosmoss

Nopirku melno tuning optiku, bet nedeg bremzes un štekerī trūkst viens pins.
Kur meklēt problēmu?
Kur meklēt problēmu?
Kādas kārbas nāk uz M52B25? Pēc kā atšķirt kura būs istā, vai der jebkura e36 6cyl kārba? Un cik aptuveni maksā?
Vakar manējai pazuda 2. atrums
Vakar manējai pazuda 2. atrums

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1844
- 1845
- 1846
- 1847
- 1848