Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- …
- 1297
- chevron_right

shodien notika kkada hui..nja
braucu,pazuda visspanelis un noslapa
domaju ka gjenis,uzlika citu akji,iestuma un aizgaja.nomainiju gjeni,bet problema nepazuda
griezhot atslegu nostrada startera relejs un viss,pat negriezh starteri.starters 6dien nomainiits cits
braucu,pazuda visspanelis un noslapa
domaju ka gjenis,uzlika citu akji,iestuma un aizgaja.nomainiju gjeni,bet problema nepazuda
griezhot atslegu nostrada startera relejs un viss,pat negriezh starteri.starters 6dien nomainiits cits
ar kompatu pa brugji

Pārdod ar vai ne ?325 BMW rakstīja:Šis tā, manis pēc ne īpaši, vienam paziņam ir.Anderss rakstīja:Viniem vispar nak vairaki veidu spoileri vai tikai šitadi ?![]()
http://www.bmwsociety.com/event/24_030104/26.jpg
kka sakārojos tieši šādu

http://www.tunings.lv/main.php?ūpa ar gt lupu lang_id=1&menu=38&full_text=110Lomax rakstīja:ka sitais saucas ?
sev labprat tadu uzliktu
vai šis tik uz parasta bampera tā l http://www.tunings.lv/main.php?lang_id= ... l_text=114
nav kkas lidzigs ?

Vai šī lampiņa deg vienmēr neatkarīgi no slēdža stāvokļa, ja aizdedzes atslēga pagriezta? Izdegusi šī spuldze, nopirku jaunu, ieliku, bet viņa deg visu laiku, ja pagriezta aizdedze, pat ja gaismas nav ieslēgtas.
Pēdējais labojis Amish - 19 Feb 2014, 17:26, kopā labots 1 reizi.
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...

Dīvaini, panelī un citur apgaismojums nedeg, bet šī viena pati deg? Kad pielaiž, viņa turpina degt, pat ja gaismas nav ieslēgtas.

cik zinu, tad tā ir jābūt kad ir ieslēgta aizdedze/piedarbināts motors
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com

Tas tāpēc, lai Tu ķipa tumsā redzētu, kur atrodas gaismas slēdzis, pluss vēl atgādina par gaismu ieslēgšanu. 

Paldies. Nevarēju dabūt oranžu lampiņu, tikai caurspīdīgu. Kādā veidā viņu padarīt oranžu, lai deg gaismu simboli kā bija nevis balti?

Tur arī ir paredzēta parasta spuldzīte, jo pats slēdža korpuss viņu pataisa oranžu... 

Man tā plastmasa ir balta, attiecīgi vajag oranžu spuldzi.

Es pirms izņemt veco, nopirku šrotā citu, atnācu mājās, noliku abus blakus un tikai tad pamanīju :( Maksāt vēlreiz par to korpusu negribās, jāliek lietā izdoma vai jāmeklē oranža spuldze.

Ar ko atšķiras priekšējie amortizatori M piekarei un ne M?

Oranža diode varētu būt ātrākais variants 

Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!

Pacelšana neko nedos, jo slotiņas izliekums nemainīsies. Kaimiņam arī ir kupeja - viņam pilnīgi savādāka slotiņa, daudz plakanāka, liela sprauga, nekad neķertos. Bet viņam ir FL kupeja. Vai es varētu sev uzlikt no FL kupejas slotiņu?

Biju veikalā - bija tikai baltas un zilas :( Kur ir kādi elektronikas veikali kuros varētu meklēt?c1c1s rakstīja:Oranža diode varētu būt ātrākais variants

Rīgā-ūnijas ielā-Arguss,A. Čaka/Tallinas ielas krusts bixenon u.t.t. google ieraksti auto LED. 

Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!

toc zini ka slotinja nau no sedana?Amish rakstīja:Pacelšana neko nedos, jo slotiņas izliekums nemainīsies. Kaimiņam arī ir kupeja - viņam pilnīgi savādāka slotiņa, daudz plakanāka, liela sprauga, nekad neķertos. Bet viņam ir FL kupeja. Vai es varētu sev uzlikt no FL kupejas slotiņu?
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- …