Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- …
- 1297
- chevron_right

Neesmu 100% pārliecināts. Slotiņa manā bildē - tā ir oriģinālā preFL kupejas? Varbūt man nav virsū dzimtā?
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...

Pačeko masas vadu, vai nav galīgi sapuvis, man ar bija tāda problēma, izrādījās masas vads pie vainas!cipruss18 rakstīja:shodien notika kkada hui..nja
braucu,pazuda visspanelis un noslapa
domaju ka gjenis,uzlika citu akji,iestuma un aizgaja.nomainiju gjeni,bet problema nepazuda
griezhot atslegu nostrada startera relejs un viss,pat negriezh starteri.starters 6dien nomainiits cits

the Pursuit of Happiness.

Prieksejiem zkw lecu lukturiem deres stiklini no bosch bezlecu lukturiem?

Kas pa spoileri sitam auto ir ?Lomax rakstīja:ka sitais saucas ?
sev labprat tadu uzliktu
izradijas ka gjenis un starters sekundi sekundee nomiraWentzLV rakstīja:Pačeko masas vadu, vai nav galīgi sapuvis, man ar bija tāda problēma, izrādījās masas vads pie vainas!cipruss18 rakstīja:shodien notika kkada hui..nja
domaju ka gjenis,uzlika citu akji,iestuma un aizgaja.nomainiju gjeni,bet problema nepazuda
griezhot atslegu nostrada startera relejs un viss,pat negriezh starteri.starters 6dien nomainiits cits
ar kompatu pa brugji

man staveja dizelja starters,bet shaubos ka gjenis vinju nokurinaja
kkas tads nebija vel redzets ka burtiski abi viena momenta nomira
kkas tads nebija vel redzets ka burtiski abi viena momenta nomira
ar kompatu pa brugji

cipruss18 rakstīja:shodien notika kkada hui..nja
Man shitaa bija kad akkjim klemme bija sapliisusi.....

splat rakstīja:cipruss18 rakstīja:shodien notika kkada hui..nja
Man shitaa bija kad akkjim klemme bija sapliisusi.....
masas vads ari iespejams motortelpa varetu but pie vainas kas iet pie kuzava un dzineja nevis akja

Gustiņš rakstīja:Kas jādara ar Webasto vadiem ja viņu ņem ārā? pečka nestrādā ja nav pievienoti webasto štekeri.

poweredbygirts rakstīja:Prieksejiem zkw lecu lukturiem deres stiklini no bosch bezlecu lukturiem?

Varbūt kāds ir mazgājis savam auto sliekšņu iekšpusi? To ir reāli izdarīt? Domāju pa domkrata caurumiem (ne orģinālā domkrata, bet tiem, kas zem sliekšņa) kaut kā trubu likt iekšā un mazgāt un pēctam ar kādu vaska pūšamo...

Pēdējais labojis Amish - 21 Feb 2014, 17:13, kopā labots 1 reizi.

Par maģi - stūres bildi neredzu, bet, ja multistūre būs no E38/39 pirms facelifta, t.i., ar iBus vadību, tad CD43 var sajūgt kopā ar multistūri, pa lielam tikai viena vads būs jāaizvelk. Galvenais, lai stūre ir ar visu airbag lenti.

M riepas. ātri un labi. cena arī bija adekvāta!

Kāda tur cena?

Kāds ir 94.g kompakta loga slotiņu garums?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- …
- 1297