Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1867
- 1868
- 1869
- 1870
- 1871
- …
- 2228
- chevron_right

Tu joko?e-46 rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... foxkp.html
Žēl ka pārdodas. Cipars atbilstoš!
Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Pietam, uzskatot to kā nākotnes klasiku, kam cena tikai augs, kārbas maiņa uz parasto ir liels mīnus!

Fašij, vaita Tev jau nebija ziemas gāžamais? :m40: :klak_klak_klak:

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Tā kā esmu sācis dailywagen ap 3k meklējumus, moš tauta var pakomentēt kautko par VW Passat B5.5 1.9tdi 6gang un Volvo V70 D5, kas labs, slikts, dārgs, lēts utt. Īpaši par volviķi, jo no tiem nerubiju pilnīgi neko.
Varētu jau itkā E39 arī, bet pa to naudu nekas prātīgs nav.

ja pasūdu tad viennozīmīgi b5plus

ņem d5! viennozīmīgi viens no labākajiem kvēpmotoriem!Finks rakstīja:Tā kā esmu sācis dailywagen ap 3k meklējumus, moš tauta var pakomentēt kautko par VW Passat B5.5 1.9tdi 6gang un Volvo V70 D5, kas labs, slikts, dārgs, lēts utt. Īpaši par volviķi, jo no tiem nerubiju pilnīgi neko.![]()
Tik rēķinies ka Volvo būs mazliet dārgāks uzturēšanā
Vards mazliet nebus pareizais vards .tur viss ir dargi bet auto ir ljoti ok.pa 3k var dabut normalu 3.0d e39,tik japameklee
ar kompatu pa brugji

Kāpēc ne e36 daily? Kkāds tourings, nepārsēdināts, ar r15/r16 + oem mizu, ar normālu izplūdi, normālas attiecības reduktoru, ir perfekts dailyFinks rakstīja:Tā kā esmu sācis dailywagen ap 3k meklējumus, moš tauta var pakomentēt kautko par VW Passat B5.5 1.9tdi 6gang un Volvo V70 D5, kas labs, slikts, dārgs, lēts utt. Īpaši par volviķi, jo no tiem nerubiju pilnīgi neko.![]()

Vienīgi ja tev vajag baigāko ietilpību
Un rūsa, daudz ziemas nenobrauksi
Par to € jau sanāk 'sterils' e36 torurings,cipruss18 rakstīja:Vards mazliet nebus pareizais vards .tur viss ir dargi bet auto ir ljoti ok.pa 3k var dabut normalu 3.0d e39,tik japameklee
un eksplutācijas izdevumi noteikti būs lētāki 36tajam
Pēdējais labojis kars - 22 Sep 2016, 12:47, kopā labots 2 reizes.
Tapec ka lai cik smuks e36 nebutu,ikdienai un komforts tur salidzinot ar s80 vai e39 ir diena pret nakti
ar kompatu pa brugji

Mani pilnībā apmierina, ar oem piekari un 195/65/r15
varbūt tu sen nēsi braucis ar stock e36?
Nu nebūs tik mīksts un līgans kā tie limuzīni, bet fun faktors un lētā eksplutācija, to atsver
Savu daily compotu nemainītu ne pret vienu e39/lolvo/vag
Nu lab e39 arī ir rwd, bet smags (nodoklis/patēriņš), nav bloķa (ja vien svarka), rūsē tā pat, visi remonti dārgāki

Nu nebūs tik mīksts un līgans kā tie limuzīni, bet fun faktors un lētā eksplutācija, to atsver

Nu lab e39 arī ir rwd, bet smags (nodoklis/patēriņš), nav bloķa (ja vien svarka), rūsē tā pat, visi remonti dārgāki
Pēdējais labojis kars - 22 Sep 2016, 12:51, kopā labots 1 reizi.

Piekrītu Ciprusam!cipruss18 rakstīja:Tapec ka lai cik smuks e36 nebutu,ikdienai un komforts tur salidzinot ar s80 vai e39 ir diena pret nakti

kars rakstīja:Mani pilnībā apmierina, ar oem piekari un 195/65/r15varbūt tu sen nēsi braucis ar stock e36?
esmu jau rakstijis sheit un uzrakstishu velreiz

man patik ielikt D un kruizeet pa ielam sezhot uz divana

ar kompatu pa brugji

nu kabris man ir un uz nakamo vasaru tiks vinjs partaisits par automatu
ar kompatu pa brugji

ko?cipruss18 rakstīja:nu kabris man ir un uz nakamo vasaru tiks vinjs partaisits par automatu

Kabrim piestāv 

Viens e36 touring jau ir, kam 3 ziemas bez jebkādiem darbiem virsbūvei ir atstājušas bēdīgu skatu. Ir doma čubināt augšā, bet nu tad jau redzēs kas no tā sanāks.kars rakstīja:Kāpēc ne e36 daily? Kkāds tourings, nepārsēdināts, ar r15/r16 + oem mizu, ar normālu izplūdi, normālas attiecības reduktoru, ir perfekts dailynoteikti baudāmāks par tiem pensionāru, bezpiedziņas auto.
Vienīgi ja tev vajag baigāko ietilpību
Un rūsa, daudz ziemas nenobrauksi
Par to € jau sanāk 'sterils' e36 torurings,cipruss18 rakstīja:Vards mazliet nebus pareizais vards .tur viss ir dargi bet auto ir ljoti ok.pa 3k var dabut normalu 3.0d e39,tik japameklee
un eksplutācijas izdevumi noteikti būs lētāki 36tajam

Gribas kautko nedaudz jaunāku, mīkstāku un ekonomiskāku, un kas nerūsē tik traki. Būtībā jau esmu noskaņojies uz pasūdu, vnk volviķis vairāk piesaista.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Citu toringu vai compotu (ja nav vajadzības pēc 4 durvīm, kā man) un st34/st46 kaltos r15 + 195/65 
Baigo ekonomiju laikam tikai ar gāzi var dabūt, 318ti ēd 7l vidēji vasarā, 8l+ ziemā
rūsēšana - relatīvi
Ekstras man personīgi neinteresē, galvenais ergonomika šoferim, ko iekš e36 var dabūt kādu vēlies.
Padomā ko tu ziemā darīsi ar fwd? raudāsi?

Baigo ekonomiju laikam tikai ar gāzi var dabūt, 318ti ēd 7l vidēji vasarā, 8l+ ziemā
rūsēšana - relatīvi
Ekstras man personīgi neinteresē, galvenais ergonomika šoferim, ko iekš e36 var dabūt kādu vēlies.
Padomā ko tu ziemā darīsi ar fwd? raudāsi?

Braukšu uz Viļņu, Klaipēdu, Helsinkiem utt, nevis ap apgaismes stabiem Maxima stāvvietā.kars rakstīja:Padomā ko tu ziemā darīsi ar fwd? raudāsi?

Kas tev to liedz darīt ar e36?Finks rakstīja:Braukšu uz Viļņu, Klaipēdu, Helsinkiem utt, nevis ap apgaismes stabiem Maxima stāvvietā.kars rakstīja:Padomā ko tu ziemā darīsi ar fwd? raudāsi?

man tā sākumā likās, bet gribējās manuāļa swapu kā ēstkars rakstīja:Kabrim piestāv
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1867
- 1868
- 1869
- 1870
- 1871
- …
- 2228