Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1869
- 1870
- 1871
- 1872
- 1873
- …
- 2228
- chevron_right

man ari dereetu...

viss atkarigs kur un ka cipots..
uz rumbulu noteikti mes nebrauksim,bet kkur uzskriesimies,jo es gribu redzet to 1,8tds 

ar kompatu pa brugji

taka spried pats...

to sauc par inerci.nu es neticu kka tev jauda ir pie 230hp un grieze pie 500
ar kompatu pa brugji

tik liela jauda dros vien ka nav,bet bija gruti pielagot sajugu.. 

Girt tu gribi teikt ka taa kuuts kaa winterbiiteris nav laba izvele deel taa ka iet sliktaak par tavu 1.8 bet tai pat laikaa labak par 2.0 benju?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Blin saskrobejos, gribeju balvu pa savadako dragreisu likt lieta un iestellet kada motora(varsts uz kocina), bet nesanaks, jo vinam cepurite ir nedaudz nolocita
Projekts jebonats ari vareja drusku labak iet, bet nu ko var gribet no 80e projekta...

Projekts jebonats ari vareja drusku labak iet, bet nu ko var gribet no 80e projekta...

es domaju vnk. par parejiem aspektiem,jaskatas kas tur ar to tiltu aizmugure....bet ka vinterbeeters bus ok.Fashion rakstīja:Girt tu gribi teikt ka taa kuuts kaa winterbiiteris nav laba izvele deel taa ka iet sliktaak par tavu 1.8 bet tai pat laikaa labak par 2.0 benju?

A biji skatīties un cēli augšā vai kā par to tiltu zini?poweredbygirts rakstīja:es domaju vnk. par parejiem aspektiem,jaskatas kas tur ar to tiltu aizmugure....bet ka vinterbeeters bus ok.Fashion rakstīja:Girt tu gribi teikt ka taa kuuts kaa winterbiiteris nav laba izvele deel taa ka iet sliktaak par tavu 1.8 bet tai pat laikaa labak par 2.0 benju?
Kas tur vispār ir ar viņu es tā īsti nesapratu

es jau biju, bet nevaru saprast kas ar to tiltu ir.. uz pacēlāja necēlu, tāpēc prasu no kurienes info par tilta problēmāmcipruss18 rakstīja:tak aizbrauc apskaties

var kads kadu linku iemest kur var redzet uzskatami Akrila krasas tonus? 

Tur nenormāli liela izvēle.AndzaK_LV rakstīja:var kads kadu linku iemest kur var redzet uzskatami Akrila krasas tonus?

māriņš rakstīja:Tur nenormāli liela izvēle.AndzaK_LV rakstīja:var kads kadu linku iemest kur var redzet uzskatami Akrila krasas tonus?
apnika spaina krasa

Nu spaiņi jau mēdz būt visādās krāsas, arī melni, zaļi, zili.AndzaK_LV rakstīja:māriņš rakstīja:Tur nenormāli liela izvēle.AndzaK_LV rakstīja:var kads kadu linku iemest kur var redzet uzskatami Akrila krasas tonus?
apnika spaina krasa

AndzaK_LV rakstīja:var kads kadu linku iemest kur var redzet uzskatami Akrila krasas tonus?
http://www.ralcolor.com/

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1869
- 1870
- 1871
- 1872
- 1873
- …