Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1873
- 1874
- 1875
- 1876
- 1877
- …
- 2228
- chevron_right

Aha, es ar biju šokāDj Plosky rakstīja:Piepildījies mans lielākais murgs - e36.lv pārtop par māmiņu klubu!

Beidzot sāku saprast, kapēc pēkšņi topā ir touringi. E36 lietotāji beidzot sāk izaugt un sāk rasties vajadzība pēc auto, kur var normāli ratus ielikt, pamperus sakraut un sievas māti pa virsu uzmest 

Vienkārši kaut kas mainās. Arī ļooooti daudz kompotu ir apkārt un ir arī cilvēki kas uz viņiem skatās kā uz mašīnām. Agrāk tā nebija. 

O jā, agrāk kompots skaitījās kupeja, kurai pietrūka metāls, par kompotiem nievājoši smējās. Nu tagad cilvēki nekaunoties ar tiem braukāfunkyasshit rakstīja:Vienkārši kaut kas mainās. Arī ļooooti daudz kompotu ir apkārt un ir arī cilvēki kas uz viņiem skatās kā uz mašīnām. Agrāk tā nebija.

Bet universāļiem nav ne vainas, var normāli iekraut kartupeļu maisu, kādu remontam nepieciešamu detaļu.
Pagājušo ziemu ieliku Denso kt20tt, šogad iemetīšu tās pašas, jo iepirkās par daudz, īpašas atšķirības nejūtu no iepriekšējām bosch. Un filtru, tak kāda starpība, ka tik jauns. Ne sveces, ne filtri nemaksā tik daudz, lai kaut ko iespringtu. E36 dataļas vispār ir super lētas salīdzinājumā ar citu marku auto. Darbā kolēģi paņēmuši uz krītiem auģikus un citus jaunākus dīzeļus. Pie pirmajām problēmām diskutē, kur lētāk un kā saremontēt, sprauslas, kārbas, un citas problēmas, un kā nāk krīta beigas, tā tirgos nost to, ko nespēj uzturēt, kas birst nost.zurkae36 rakstīja:Kādas sveces un degvielas filtru ņemt priekš M43 dzinēja? Zinu ka nau pelnījis bet pirms ziemas gribas uztaisīt apkopiti
Sēžu pie kompīša, skatos ka derētu nomainīt šarnīrus, kolēģis ieskatās ekrānā un brīnās, ka tik lēti, saka lai neskatos lētāko galu, bet es jau skatījos dārgākos

Var redzēt, ka pamperus neesi mainījis, ja iesaki optimniekus.. Vienkārši jāņem uz skidoniem normālu zīmolu.vitjazz rakstīja:Tieši tā. Aptiekā gabalā,vislētāk Maxima. Ja nav alerģijas,niezes u.t.t,low price Optima līnija zemākajā budžetā
Pēdējais labojis Rob - 28 Sep 2016, 21:13, kopā labots 1 reizi.

Ja e36,tad es tieši gribu kompaktu,gāzšanai
Vizuāli visspievilcīgākais tomēr ir sedans ,manuprāt.

Tas, ka tās kūtiņas un kompoti tgd parādās ir drīzāk dēļ tā, ka jaunatne savā laikā tos bija mazāk skārusi un tie ir vairākos ekzemplāros nodzīvojuši līdz mūsdienām... Reāli izaugušie pērk Volvo! 

d[-_-]b

kompots ir auto industrijas virsotne, pačots un ptsh ptsh 

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Uz ziemu arī gribētu kompaktu kuru kādā grāvī norakstīt
Bet e36 tourungu , nu hz hz, bij kupeja, ļoti patika, īstenībā arī sedans kkā jau nepārāk , tpt ar e36 lielākoties braucu viens vai 2atā

Bet e36 tourungu , nu hz hz, bij kupeja, ļoti patika, īstenībā arī sedans kkā jau nepārāk , tpt ar e36 lielākoties braucu viens vai 2atā

Bērni ir nāve e36Dj Plosky rakstīja:Piepildījies mans lielākais murgs - e36.lv pārtop par māmiņu klubu!

- ikey07

Kaut ko tādu var uzrakstīt tikai bērns..ikey07 rakstīja:
Bērni ir nāve e36

Rob,ja nezini nesaki!Rob rakstīja:O jā, agrāk kompots skaitījās kupeja, kurai pietrūka metāls, par kompotiem nievājoši smējās. Nu tagad cilvēki nekaunoties ar tiem braukāfunkyasshit rakstīja:Vienkārši kaut kas mainās. Arī ļooooti daudz kompotu ir apkārt un ir arī cilvēki kas uz viņiem skatās kā uz mašīnām. Agrāk tā nebija.
Bet universāļiem nav ne vainas, var normāli iekraut kartupeļu maisu, kādu remontam nepieciešamu detaļu.
Pagājušo ziemu ieliku Denso kt20tt, šogad iemetīšu tās pašas, jo iepirkās par daudz, īpašas atšķirības nejūtu no iepriekšējām bosch. Un filtru, tak kāda starpība, ka tik jauns. Ne sveces, ne filtri nemaksā tik daudz, lai kaut ko iespringtu. E36 dataļas vispār ir super lētas salīdzinājumā ar citu marku auto. Darbā kolēģi paņēmuši uz krītiem auģikus un citus jaunākus dīzeļus. Pie pirmajām problēmām diskutē, kur lētāk un kā saremontēt, sprauslas, kārbas, un citas problēmas, un kā nāk krīta beigas, tā tirgos nost to, ko nespēj uzturēt, kas birst nost.zurkae36 rakstīja:Kādas sveces un degvielas filtru ņemt priekš M43 dzinēja? Zinu ka nau pelnījis bet pirms ziemas gribas uztaisīt apkopiti
Sēžu pie kompīša, skatos ka derētu nomainīt šarnīrus, kolēģis ieskatās ekrānā un brīnās, ka tik lēti, saka lai neskatos lētāko galu, bet es jau skatījos dārgākos
Var redzēt, ka pamperus neesi mainījis, ja iesaki optimniekus.. Vienkārši jāņem uz skidoniem normālu zīmolu.vitjazz rakstīja:Tieši tā. Aptiekā gabalā,vislētāk Maxima. Ja nav alerģijas,niezes u.t.t,low price Optima līnija zemākajā budžetā

Man meita sen no pamperiem izaugusi, tāpēc zinu, ka ar lētajiem būs šmuce.vitjazz rakstīja: Rob,ja nezini nesaki!

Sveces es ņemtu NKG BKR6E ,bet tur autodatā var paskatīties specifikāciju kādām jānāk,filtrus jebkurus tikai MAHLE/KNECHT,filtronu arī var,bet viņi jebkurā gadijumā visi neko nemaksā,lai ņemtu lētāku 

Divas lietas kompotam ir ok.. purns izskatās labi un ietilpīgsfunkyasshit rakstīja:Vienkārši kaut kas mainās. Arī ļooooti daudz kompotu ir apkārt un ir arī cilvēki kas uz viņiem skatās kā uz mašīnām. Agrāk tā nebija.

Bet, pa nopietno, besī tas wanabī huļigankas stayl panelis.. Ja būtu tāds, kā normālos e36 pilns, obc, ac, tad, domāju, ka piekrišana būtu lielāka. .
Beautiful Mechanical Wonder

Nu hvz,kaut kāda līdzība ķipa ir tam panelim ar huļiganku bet nu hvz,ir viņš daaudz savādāks.Mani pirms gada Linda sasmīdināja,kad pateica,ka e30 ir tāds pats panelis kā kompotam
man tajā laikā bija e30
e30 panelis ir ok,e34 vēl seksīgāks,kompotam?atgādina hondu
bet man tas netraucētu.

Nu huligānam panelis labs un piestāv. Bet kompotam tas pats stils ieturēts tik pretīgākā izpildijumā.. maģīts, blakus maziņš obc, gazika rubiļņiki pečkai un pakaļējo logu apsildes poga, tas kūkums tur pa vidu. Karoč necmux. 
Sanāk tāds kupejas un huļigāna atlieku savārstijums

Pēdējais labojis Laurix - 28 Sep 2016, 21:49, kopā labots 1 reizi.
Beautiful Mechanical Wonder

Te viens ir iestukejis kompaktam sēdana facelift paneli
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Mazie obc jau nāca arī e30 un e34,34 gan viņš tāds garāks bija.Laurix rakstīja:Nu huligānam panelis labs un piestāv. Bet kompotam tas pats stils ieturēts tik pretīgākā izpildijumā.. maģīts, blakus maziņš obc, gazika rubiļņiki pečkai un pakaļējo logu apsildes poga, tas kūkums tur pa vidu. Karoč necmux.

Normāls panelis kompotam, priekš kam tur kaut kas jābāž?
Galvenais ka ergonomika ir kā bmw pienākās
Kompotam kā tādam nav nevainas, bet kā vienīgo e36 nepirktu kompotu
Kompots der tiem kam vajag touringa praktiskumu, bet nevajag 4 durvis, (kā man)
Kupeja - jo platāka, aizm. lampas garākas/smukākas, zemāks jumts, vējstikls un aizm. logs ir slīpākā lenķī, garāks kapots, durvis bez rāmjiem, kā nekā visi krutākie e36 topmodeļi ir kupejas.
Galvenais ka ergonomika ir kā bmw pienākās

Kompotam kā tādam nav nevainas, bet kā vienīgo e36 nepirktu kompotu

Kompots der tiem kam vajag touringa praktiskumu, bet nevajag 4 durvis, (kā man)
NēĢirts rakstīja: Vizuāli visspievilcīgākais tomēr ir sedans ,manuprāt.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1873
- 1874
- 1875
- 1876
- 1877
- …
- 2228