Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- …
- 1297
- chevron_right

Nezinu, ja rokas aug no istas vietas var to filtru nomainit, es pa 40min vinu nomainiju.
Bmw uzprojektets ir diezgan elementari bet nu tas bmenzina filtrs gad cakars, bet nu tas jau nekas.
Bmw uzprojektets ir diezgan elementari bet nu tas bmenzina filtrs gad cakars, bet nu tas jau nekas.

Pastāsti tu viņu mainīji caur apakšu/augšu? Ko skrūvēji nost, lai tiktu viņam klāt?
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...

Kro4, no sakuma no apakšas atskruveju to hamutu un atskruveju to skruvi vala kas savelk korpusu tam filtram apkart.
pectam laidu leja masinu, atskruveju augšējo hamutu un tad atkal celu augsha un ravu ara filtur uzmanigi, ieliku jauno vieta, aizvilku skrivu ciet lai korpus kartigi turas, un uzskruveju abus hamutus. bik sanac cakareties ar gumijas trubinu uzliksanu atpakal un hamutu pieskruvesanu
pectam laidu leja masinu, atskruveju augšējo hamutu un tad atkal celu augsha un ravu ara filtur uzmanigi, ieliku jauno vieta, aizvilku skrivu ciet lai korpus kartigi turas, un uzskruveju abus hamutus. bik sanac cakareties ar gumijas trubinu uzliksanu atpakal un hamutu pieskruvesanu

xlacuksx rakstīja:bet kad izņēmsi nāsi ara, tu man liekas viens plastmas jasalauž lai varetu tikt pie troses.
džeki HELP !!! izņemot pavarotu, un nāsi ārā skatoties uz visām pasaules malām trose nav redzama!

- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!

viņš ir aiz tada bleķā, ar acim neredzesi, viņs jaaisniedz vieta kas aiz pagrieziena.
bet tur kur ir nās tur plastmas trauces un man liekas nesalauzot nevar dabut nost
bet tur kur ir nās tur plastmas trauces un man liekas nesalauzot nevar dabut nost
tak pie kaajaam kur noplisa no rushkas,atrodi troses galu un ar plakjenem pavelc
ar kompatu pa brugji

Man tieši šis variants sēž galvā! 

- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 

Varbūt kāds ir jau šādu lietu darijis un varētu detalizētāk izklāstīt kas jādara ar CSDD:
Ja es dīzeļa kuzavā ielieku benzīnmotoru, tad man ir jāveic pārbūves sertifikācija, kā tieši to visu darīt un cik $$ tas izmaksā dokumentu kārtošanā?
Ja es dīzeļa kuzavā ielieku benzīnmotoru, tad man ir jāveic pārbūves sertifikācija, kā tieši to visu darīt un cik $$ tas izmaksā dokumentu kārtošanā?

es iXā benzīnā >iestūmu dīzeli... izmaksas-kapeikas= pases maiņa. (tik pajautāja, vai es esot dīzeļa bāku uzlicis) .

Bet kā tas viss process notiek? Tā skaitās 2 kārtas pārbūve

Cik izmaksā '' Hoodbra'' ? Un varbūt kādam vairs nav vajadzīgs un var pa draudzīgām naudām kko sarunāt? 

Sàkot no 50 eur
Iesaku meklèt ebay.com
Iesaku meklèt ebay.com

uzjautā lietotājam Pacha, vinš nesen tādu pārbūvi veica, no 1.8tds uz 2.5benz.fishers rakstīja:Varbūt kāds ir jau šādu lietu darijis un varētu detalizētāk izklāstīt kas jādara ar CSDD:
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Ka diez butu ja es uz BBS style 19 uzmontetu prieksa 205/45/17 un auzmugure 215/45/17 deretu uz Manu cabri vai butu pa augstu? Nepatik man ka 40 izskatas arkas tuksas paliek :(
Instagram INDIGAIS

Lai sarauj iekšā gaisu ar gružiem? Filtrs tur ir iemesla dēļ. Dzinējs rauj iekšā gaisu - ārā tur nekas nenāk, tikai vienā virzienā - uz iekšu tiek rauts. Attiecīgi, ja saurbsi caurumus, dzinējs varēs ieraut vairāk gaisa - ies pa kapeiku labāk +skanēs sportiskāk par santīmu. Ko tu vēlies panākt? Tad jau uzliec konisko filtru, uzpūt uz viņa to speciālo eļļu un gaidi, kad GMM nomirs 

nē, nē... pirms filtra. es neko negribu panākt. vienkārši ir redzēti tādi gadijumi- sportiskā interese.

Nespēju iedomāties. Lūka pa kuru velk gaisu iekšā tak ir liela, ko tie pāris caurumi tur dos? Ieejas izmērs taču nemainās 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- …
- 1297