Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1883
- 1884
- 1885
- 1886
- 1887
- …
- 2228
- chevron_right

Aha, nesen apspriesta tēma, tas iekš video ir lietotājs MartinezSalviic rakstīja:https://www.csdd.lv/socialas-kampanas/k ... is-uz-cela
Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Tik mums tik pat kā nav 'trašu dienas' un trase arī tikai viena
'otrā roba' karting trases neskaitu
edit:
Nu lab diskus var nodot metālā..

edit:
Nav bišķu tā kā sālīti? labs piedāvājums būtu 100eOkjis rakstīja:185/65/R15 Kumho KW31 ziemas riepas uz BMW e36 dzelzs diskiem.
Protektora atlikums 8mm.
Ražošanas gads 2015, 15 nedēļa. Labā stāvoklī ar mazu, vienas sezonas nobraukumu.
180eur, vai labākais piedāvājums, Smiltene-Valmiera.
Ja ir interese bildes nosūtīšu.
26321812 vai pm
Nu lab diskus var nodot metālā..

Nav bišķu tā kā sālīti? labs piedāvājums būtu 100eOkjis rakstīja:185/65/R15 Kumho KW31 ziemas riepas uz BMW e36 dzelzs diskiem.
Protektora atlikums 8mm.
Ražošanas gads 2015, 15 nedēļa. Labā stāvoklī ar mazu, vienas sezonas nobraukumu.
180eur, vai labākais piedāvājums, Smiltene-Valmiera.
Ja ir interese bildes nosūtīšu.
26321812 vai pm
Nu lab diskus var nodot metālā..[/quote]
Nu nevajag arī pārspīlēt, neviens Tev nepārdos vienu sezonu lietotas, gadu vecas riepas par 50% no pilnas cenas,..

14 gada riepas, 1 gadu brauktas , 6-8mm, labs brends

Slēpts saturs: Parādīt

Kam šis vakars beidzies bēdīgi? Un kā šitā sanāca?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nitišam čoms vai radinieks ? Man šķiet dumji salīdzināt ielas autiņu un sporta autiņu trasē no drošības viedokļa. Vai nu abiem bija jābūt sporta autiņos vai ielas.Madyboy rakstīja:Aha, nesen apspriesta tēma, tas iekš video ir lietotājs MartinezSalviic rakstīja:https://www.csdd.lv/socialas-kampanas/k ... is-uz-cela
Sent from my SM-G925F using Tapatalk![]()
![]()

Galvenais jau ir mesidžs, nevis salīdzinājumsEmteks rakstīja:Nitišam čoms vai radinieks ? Man šķiet dumji salīdzināt ielas autiņu un sporta autiņu trasē no drošības viedokļa. Vai nu abiem bija jābūt sporta autiņos vai ielas.Madyboy rakstīja:Aha, nesen apspriesta tēma, tas iekš video ir lietotājs MartinezSalviic rakstīja:https://www.csdd.lv/socialas-kampanas/k ... is-uz-cela
![]()

Emteks rakstīja:Nitišam čoms vai radinieks ? Man šķiet dumji salīdzināt ielas autiņu un sporta autiņu trasē no drošības viedokļa. Vai nu abiem bija jābūt sporta autiņos vai ielas.Madyboy rakstīja:Aha, nesen apspriesta tēma, tas iekš video ir lietotājs MartinezSalviic rakstīja:https://www.csdd.lv/socialas-kampanas/k ... is-uz-cela
![]()
Man šķiet, ka nav ne čoms ne radinieks. Cik atceros forumā meklēja konkrētā auto īpašnieku, lai piedāvātu uzfilmēties.

Sveiki! Negribēju taisīt jaunu topiku. Nav kāds Purvciemā, kas var atnākt/atbraukt un uzmest aci, kāpēc mašīna negrib lekt? ASAP situācija.

ValtersD rakstīja: Man šķiet, ka nav ne čoms ne radinieks. Cik atceros forumā meklēja konkrētā auto īpašnieku, lai piedāvātu uzfilmēties.
Kāpēc tieši e36? Man tas liekas pilnīgs idiotisms un naida kurināšana sabiedrībā. Kāpēc vispār video bija jāiekļauj BMW? Jo ir stereotips, ka visi brauc kā debiloīdi, kas brauc ar BMW?

Pēc CSDD statistikas bij tā ka, BMW nav pirmajā vietā no agresīvajiem braucējiem, bet pirmajā pieciniekā tikai, tāpēc arī nesaprotu kāpēc tieši BMW!!!funkyasshit rakstīja:ValtersD rakstīja: Man šķiet, ka nav ne čoms ne radinieks. Cik atceros forumā meklēja konkrētā auto īpašnieku, lai piedāvātu uzfilmēties.
Kāpēc tieši e36? Man tas liekas pilnīgs idiotisms un naida kurināšana sabiedrībā. Kāpēc vispār video bija jāiekļauj BMW? Jo ir stereotips, ka visi brauc kā debiloīdi, kas brauc ar BMW?
Varbūt tagad situācija ir savādāka, jo pēdējos topus neesmu redzējis.

Un kā jūs domājat kāds video labāk paliks atmiņā? Ar šādu aparātu vai arī ar pilnīgi stock Audi universāli vai kkādu passatu?
Galu galā CSDD jau gribēja noreklamēt arī trasi, kurā diezvai kāds ar stock passatu mauks.
Galu galā CSDD jau gribēja noreklamēt arī trasi, kurā diezvai kāds ar stock passatu mauks.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
BMW kā marka kā tāda varbūt ne, bet nu no visām LV žurkām 80% brauc agresīvi.Madyboy rakstīja:Pēc CSDD statistikas bij tā ka, BMW nav pirmajā vietā no agresīvajiem braucējiem, bet pirmajā pieciniekā tikai, tāpēc arī nesaprotu kāpēc tieši BMW!!!funkyasshit rakstīja:ValtersD rakstīja: Man šķiet, ka nav ne čoms ne radinieks. Cik atceros forumā meklēja konkrētā auto īpašnieku, lai piedāvātu uzfilmēties.
Varbūt tagad situācija ir savādāka, jo pēdējos topus neesmu redzējis.

Nu veciit hvz,man brachkam audi avants ar 270hp,ta ka nedomaju ka auto izskats kko izsaka.TomSkarsts rakstīja:Un kā jūs domājat kāds video labāk paliks atmiņā? Ar šādu aparātu vai arī ar pilnīgi stock Audi universāli vai kkādu passatu?
Un busim reelai,gondu ielikt reklama butu vispar dirsaa,ka vtec kosmosaa ielido

Nedomaju,ka tur kkada naida kurinashana
Reklama laba un doma laba,bet te jau bija mineets-tad lai tas csdd ari ieraada trases vai plachus,kur jaunieshi var izardiities.
Droshas braukshanas skola maksaa paraka dargi prieks vidusmera jaunoeshiem,ta kaa uz to vinji var nespiest.kapec Lembergs tagad biida fiichas,lai V pilii dzekiem butu kur slidinaties??!!
ar kompatu pa brugji

A trases ta nav 

nu nav ta ka nav,bet pa liielma jaa,ljoti nabadziigi ir ar tam traseem
klau,man ir ideja,ja mumste ir kads ar kameru utt,mes varetu uztaisit pretreklamu par bedrem un bedigajiem celjiem
avarijas situacijas delj bedrem,risem,parsistas riepas,sasisti diski utt
nedomaju,kas tads ir uztaisiit ,bet manuprat ljoti laba antireklama
klau,man ir ideja,ja mumste ir kads ar kameru utt,mes varetu uztaisit pretreklamu par bedrem un bedigajiem celjiem
avarijas situacijas delj bedrem,risem,parsistas riepas,sasisti diski utt
nedomaju,kas tads ir uztaisiit ,bet manuprat ljoti laba antireklama
ar kompatu pa brugji

Biķernieku lielais aplis, 2x nedēļā pa darba dienu vakariem, bez roteriem ar ielas auto, 30e =1h 
Hoķ 50e
Kāpēc tā nenotiek?

Hoķ 50e

Kāpēc tā nenotiek?

Tāpēc es vēl ar 1.6 braucu, lai neiekristu kārdinājumā paskrietiesElvijsR rakstīja: BMW kā marka kā tāda varbūt ne, bet nu no visām LV žurkām 80% brauc agresīvi.Respektīvi , pie luksaforiem ir satiktas DAHU**** žurku un mby kādas 3x nav gribējusi skrieties.
![]()

Ar mazajiem motoriem vajag skrieties virs 120km/h, jo pēc tam uzvar tas kurš notur ilgāk.Madyboy rakstīja:Tāpēc es vēl ar 1.6 braucu, lai neiekristu kārdinājumā paskrietiesElvijsR rakstīja: BMW kā marka kā tāda varbūt ne, bet nu no visām LV žurkām 80% brauc agresīvi.Respektīvi , pie luksaforiem ir satiktas DAHU**** žurku un mby kādas 3x nav gribējusi skrieties.
![]()
![]()
![]()

- ikey07

bet reklamēja jau trasi arī. trasē tak viņš to avantu neliks kvai tur 500hp.cipruss18 rakstīja:Nu veciit hvz,man brachkam audi avants ar 270hp,ta ka nedomaju ka auto izskats kko izsaka.TomSkarsts rakstīja:Un kā jūs domājat kāds video labāk paliks atmiņā? Ar šādu aparātu vai arī ar pilnīgi stock Audi universāli vai kkādu passatu?
Lai uzfilmētu tikpat kvalitatīvu pretreklāmu vajag arī diezgan daudz laika ieguldīt. Ja kādam gribas un tiešām nežēlos laiku un naudu, tad respect.
Varēja vnk kā Nurburgringā taisīt ka piķo un gāz. Tpt tā trase tukša stāv. Bet nu redz marshaliem jāmaksā būs atkal, jādod cilvēkiem darbavietaskars rakstīja:Biķernieku lielais aplis, 2x nedēļā pa darba dienu vakariem, bez roteriem ar ielas auto, 30e =1h
Hoķ 50e![]()
Kāpēc tā nenotiek?

Being second is being the first of the losers. /Senna/
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1883
- 1884
- 1885
- 1886