Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
vitjazz
Ziņojumi: 2685
Pievienojies: 10 Aug 2015, 16:34
Braucu ar: Ķiršu sedans
Atrašanās vieta: Auto griestu pakalpojumi.....
Reputācija: 4

10 Okt 2016, 22:17

CaK rakstīja:Varbūt kāds ir saskāries ar līdzīgu situāciju. Aiznesu savu mobilo uz garantijas remontu. Šie saka, ka saremontēt nevar un vietā piedāvā tādu pašu telefonu tikai rozā krāsā. Es viņiem atbildu, ka man rozā telefons nepiestāv, lai dod citus variantus. Kad saņēmu tos citus variantus, sapratu, ka tas zorā telefons ir 2x pārāks. Bet ko man darīt? Ņemt rozā telefonu vai pastāv kādi birokrātiskie ceļi, lai es tiktu pie flagmaņa normālā krāsā?
Saki,ka šis modelis patīk,bet uzgaidīsi kad noliktavā ienāks citas krāsas kādu vēlies... kādā krāsā bijis pirms tam?
Profila bilde
CaK
Ziņojumi: 658
Pievienojies: 09 Jan 2015, 15:57
Braucu ar: 320 sedans

10 Okt 2016, 22:19

vitjazz rakstīja:
CaK rakstīja:Varbūt kāds ir saskāries ar līdzīgu situāciju. Aiznesu savu mobilo uz garantijas remontu. Šie saka, ka saremontēt nevar un vietā piedāvā tādu pašu telefonu tikai rozā krāsā. Es viņiem atbildu, ka man rozā telefons nepiestāv, lai dod citus variantus. Kad saņēmu tos citus variantus, sapratu, ka tas zorā telefons ir 2x pārāks. Bet ko man darīt? Ņemt rozā telefonu vai pastāv kādi birokrātiskie ceļi, lai es tiktu pie flagmaņa normālā krāsā?
Saki,ka šis modelis patīk,bet uzgaidīsi kad noliktavā ienāks citas krāsas kādu vēlies... kādā krāsā bijis pirms tam?
Es piedāvāju gaidīt citu krāsu, bet izrādās, ka Sony Z5 compact vairāk neražo un, kas noliktavā ir, tas ir. :( Pirms tam bija melns.
cipruss18
Ziņojumi: 11875
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio

10 Okt 2016, 22:24

Tad njem citu tadaa pashaa cenas amplitudaa
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
ikey07
Ziņojumi: 4221
Pievienojies: 26 Mar 2013, 14:44
Braucu ar: '99 Cabrio
Atrašanās vieta: Mārupe
Reputācija: 9

10 Okt 2016, 22:25

CaK rakstīja:
vitjazz rakstīja:
Es piedāvāju gaidīt citu krāsu, bet izrādās, ka Sony Z5 compact vairāk neražo un, kas noliktavā ir, tas ir. :( Pirms tam bija melns.
a kur ir problēma nopirkt maciņu telefonam ? man ir Melns Z1, stāv telefona maciņā, un tikai kārtīgi ieskatoties var pateikt ka viņš ir melns.
- ikey07
Profila bilde
CaK
Ziņojumi: 658
Pievienojies: 09 Jan 2015, 15:57
Braucu ar: 320 sedans

10 Okt 2016, 22:26

Lietoju telefonus bez maciņiem. Tā ērtāk.
Profila bilde
GatisB.
Ziņojumi: 1030
Pievienojies: 15 Jūl 2013, 10:56
Braucu ar: 2
Reputācija: 8

10 Okt 2016, 23:09

Vienīgais variants ir runāt ar pārdevēju. Varbūt tajā cenu amplitūdā var paņemt citu telefonu vai arī ar piemaksu citu, jo patērētāju tiesību aizsardzības likums (PTAL) to īsti neregulē, ka ir jāmaina pret identisku.
Profila bilde
Lomax
Ziņojumi: 676
Pievienojies: 04 Nov 2013, 12:57
Braucu ar: Cab
Atrašanās vieta: Jaunolaines
Reputācija: 1

10 Okt 2016, 23:33

Attēls
Profila bilde
ValtersD
Ziņojumi: 576
Pievienojies: 29 Apr 2015, 17:04
Braucu ar: 177
Atrašanās vieta: Ādaži
Reputācija: 3

10 Okt 2016, 23:43

Priekš kam tev tur poly un pietam par tādu naudu? :gigigi:
Lietotas E36 Rezerves daļas!
Attēls
Profila bilde
Lomax
Ziņojumi: 676
Pievienojies: 04 Nov 2013, 12:57
Braucu ar: Cab
Atrašanās vieta: Jaunolaines

10 Okt 2016, 23:45

ValtersD rakstīja:Priekš kam tev tur poly un pietam par tādu naudu? :gigigi:
es jautaju vnk vai deres vai ne? Es ven neizlemju pirkt vai ne. Tu manu naudu neskaiti :D
Attēls
Pauwer
Ziņojumi: 104
Pievienojies: 24 Aug 2013, 21:13

10 Okt 2016, 23:46

Kur pa labu ciparu var iegādāties sveces benzīniekam?
Profila bilde
māriņš
Ziņojumi: 2510
Pievienojies: 26 Dec 2013, 15:20
Braucu ar: Primeru/Kupeju
Atrašanās vieta: Aizpute
Reputācija: 8

11 Okt 2016, 01:45

Lomax rakstīja:
ValtersD rakstīja:Priekš kam tev tur poly un pietam par tādu naudu? :gigigi:
es jautaju vnk vai deres vai ne? Es ven neizlemju pirkt vai ne. Tu manu naudu neskaiti :D
Ja pareizi atceros, tad aizmugurējās atperes bija vienādas, līdz ar to tiem ar jāder.
Pauwer rakstīja:Kur pa labu ciparu var iegādāties sveces benzīniekam?
Lētākās sveces pirku IC pa 3.7e/gb
Profila bilde
Ģirts
Ziņojumi: 1592
Pievienojies: 04 Nov 2014, 21:19
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 5

11 Okt 2016, 11:08

Es kad ņemu NGK BKR6E man izmaksā kaut kādi 17eur 6gab.
Profila bilde
r3served
Ziņojumi: 782
Pievienojies: 23 Nov 2015, 00:14
Braucu ar: e91, e36
Atrašanās vieta: Rīga, Pļavnieki

11 Okt 2016, 14:00

CaK rakstīja:
vitjazz rakstīja:
Ej uz citu garantijas servisa filiāli, neticu ka neviens cits z5 compact LV noliktavās nav. Pat ja nav, lai pasūta.
Vispār, vēlviens pierādījums ka kompaktus nevajag pirkt. :D
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Profila bilde
Ģirts

11 Okt 2016, 14:12

r3served rakstīja:Vispār, vēlviens pierādījums ka kompaktus nevajag pirkt. :D
:hahaha: :hahaha: :hahaha: tieši tāpēc tikai iphone(sedans,unīts,tobiš :lol: )
Profila bilde
maartyd
Ziņojumi: 2354
Pievienojies: 20 Sep 2014, 00:59
Braucu ar: semaku un kabri
Atrašanās vieta: Berģi
Reputācija: 3

11 Okt 2016, 14:30

Ģirts rakstīja:
r3served rakstīja:Vispār, vēlviens pierādījums ka kompaktus nevajag pirkt. :D
:hahaha: :hahaha: :hahaha: tieši tāpēc tikai iphone(sedans,unīts,tobiš :lol: )
Serde sūC :hahaha:
Andrīts labāks :pupi: :D

Jā, zinu, aizsākšu tagad karu "serdes:android" :gigigi: :emo:
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv

Moderi un admini - varat nedzēst parakstu. :super:
Profila bilde
Ģirts

11 Okt 2016, 14:35

Ir bijuši vairāk andrīša telefoni,viss jau ok,kamēr jauns,tagad lietoju vecu iPhone 4S un darbojas bez problēmām,nemaz nerunāsim par ražošanas kvalitāti,iebūvēto labu DAC utml,pamatā jau tomēr tas,ka tas telefons iet ļoooti ilgi,ja salīdzina ar andrīti.Tas pats ar win vs. mac,protams var dabūt ļoti labu win datoru,bet man ir 10 gadus vecus macbook pro,tas pats stāsts,viss strādā,piezvaniju brālēnam pa skaipu uz norvēģiju,šis prasa vai man gopro pieslēgts pie kompja,jo esot nereāli labs attēls.DAC arī ļoti labs iekšā.hvz,kopš tā laika man ir savi iemesli lietot apple produkciju,tas,ka jaunajam iphonam nav jack ligzdas un viss pārējais protams ir debīlisms...bet man tas 4s ies vēl ļoti ilgi,ja ne,paņemšu piekto,krč līdz septītajam tālu :lol:
Profila bilde
r3served
Ziņojumi: 782
Pievienojies: 23 Nov 2015, 00:14
Braucu ar: e91, e36
Atrašanās vieta: Rīga, Pļavnieki

11 Okt 2016, 14:39

Ģirts rakstīja:Ir bijuši vairāk andrīša telefoni,viss jau ok,kamēr jauns,tagad lietoju vecu iPhone 4S un darbojas bez problēmām,nemaz nerunāsim par ražošanas kvalitāti,iebūvēto labu DAC utml,pamatā jau tomēr tas,ka tas telefons iet ļoooti ilgi,ja salīdzina ar andrīti.Tas pats ar win vs. mac,protams var dabūt ļoti labu win datoru,bet man ir 10 gadus vecus macbook pro,tas pats stāsts,viss strādā,piezvaniju brālēnam pa skaipu uz norvēģiju,šis prasa vai man gopro pieslēgts pie kompja,jo esot nereāli labs attēls.DAC arī ļoti labs iekšā.hvz,kopš tā laika man ir savi iemesli lietot apple produkciju,tas,ka jaunajam iphonam nav jack ligzdas un viss pārējais protams ir debīlisms...bet man tas 4s ies vēl ļoti ilgi,ja ne,paņemšu piekto,krč līdz septītajam tālu :lol:
Uzskatu ka kauties par to kas labāks ir aplami. Apple savu produkciju ražo savai mērķauditorijai, kamēr Android apmierina visus pārējos. Ja iet runa par telefona "zirgspēkiem" pret eiro, tad vidējā gala androidi noteikti ir krietni pārāki, pašam ir bijis gan ābols, gan android, pēc pirmā ābola otru vairs nepirkšu, jo patīk ķimerēties ar firmware un visādi citādi savu aparātu veidot priekš sevis - ja būtu jāizvēlas aparāts omei, noteikti ņemtu iOS, vienkāršības dēļ.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Profila bilde
Ģirts

11 Okt 2016, 15:18

Tieši tā,tur katram ir savas vēlmes un vajadzības,kamēr man vajag vienkāršu telefonu ar dzidru skaņu un kas ir ilgmūžīgs,citiem lai viss ir tweakojams. :bmw:
cipruss18
Ziņojumi: 11875
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio

11 Okt 2016, 16:04

8.5 Et13 Divi 10 ET15

shadus izmerus ddisku vr dabut uz e36?
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18