Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1886
- 1887
- 1888
- 1889
- 1890
- …
- 2228
- chevron_right

Pēdējais labojis em.dzhii - 11 Okt 2016, 17:00, kopā labots 1 reizi.

Kā arī rati nebij sagāzti
hz , bet liekas ka kupejai arkas platākas, sedanam tads pats kombo būtu dirsā mati

mans sedinajums 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji

Ciprus,mans ieteikums setam 
Izbijušā luksemburgas kolēģa kabrio ar tiem diskiem,kas tev acis "iekrita"

Izbijušā luksemburgas kolēģa kabrio ar tiem diskiem,kas tev acis "iekrita"

Ņem nost bildes. Ieliks vel neglīteņu topikā.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
tak tos doskus var ari smuki arkaas dabut iekshaa
tur tak flanchi ir vel uzlikti
tur tak flanchi ir vel uzlikti
ar kompatu pa brugji

Nemīz
paskaties šito varoņdarbu ar m50b20 

Nu nopietni? Met viņas ārā, vel sāks kāds tirgot riepas kur drātis jau lien ārā, un pierakstīs ka viss čotka gaisu vel tur 5e.rn94 rakstīja:Pārodu Goodride snowmaster r16 215/65 ziemenes vēl ok kadi 4mm
un divas dažada raksta sadilušas nevienmerigi 215/65. par visam 20e
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Godīgi sakot laikam vairs nebrīnītos. e36.lv pēdējā laikā detaļu cenas kosmosā lido.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Te taisa kads uz CNC after market aizmugures splitterus no aluminija ? Varbut ir ko piedāvāt?

Nopirku oem spārnu mintkodishen (vēl jākrāso), šodien ieraudziju ka otram spārnam ir mazs rūsas burbulīts
Tad vēl arku vienu vajadzēs pārmetināt pēc ziemas, šobrīd nekas nav, bet ne uz ilgu laiku
Tad es te iedomājos ka varbūt nečakarēties un ...
+
+
Naudas ziņā sanāks tas pats +-

Tad vēl arku vienu vajadzēs pārmetināt pēc ziemas, šobrīd nekas nav, bet ne uz ilgu laiku

Tad es te iedomājos ka varbūt nečakarēties un ...
Slēpts saturs: Parādīt
Interesē vai tas ir ok cipars prosta garāžā,sametināt domkrat vietas,nevis tur kur bāž caurumā, bet vienkārši apakšā,kur liek hidraulisko vai pacēlaja ķepas met apakšā, 100eur pa vienu pusi ir lēts cipars?? 

Nezinu Rīgas cenas, bet šķiet ka pa daudz.BE36 rakstīja:Interesē vai tas ir ok cipars prosta garāžā,sametināt domkrat vietas,nevis tur kur bāž caurumā, bet vienkārši apakšā,kur liek hidraulisko vai pacēlaja ķepas met apakšā, 100eur pa vienu pusi ir lēts cipars??
Man Alūksnē pārmetināja visu slieksni, un aizmugures arku, saslīpēja sašpaktelēja un nogruntēja, sagatavoja krāsošanai,
bagažnieka caurumu aismetināja un grīdas to korķi aizmetināja un apstrādāja ar grubuli
kkas ap 50-70eur bija.
vnk apakšas sametināt, domāju, ka 100 e ir par daudz.
Pēdējais labojis Sormis - 12 Okt 2016, 00:15, kopā labots 1 reizi.
Neesmu no Rīgas, bet manuprāt cipars diezgan pa daudz 200eur pr abam pusēmSormis rakstīja:Nezinu Rīgas cenas, bet šķiet ka pa daudz.BE36 rakstīja:Interesē vai tas ir ok cipars prosta garāžā,sametināt domkrat vietas,nevis tur kur bāž caurumā, bet vienkārši apakšā,kur liek hidraulisko vai pacēlaja ķepas met apakšā, 100eur pa vienu pusi ir lēts cipars??
Man Alūksnē pārmetināja visu slieksni, un aizmugures arku, saslīpēja sašpaktelēja un nogruntēja, sagatavoja krāsošanai. kkas ap 50eur bija.

Nu, nu, tev tur kāds ar labdarību nodarbojas.Sormis rakstīja:Nezinu Rīgas cenas, bet šķiet ka pa daudz.BE36 rakstīja:Interesē vai tas ir ok cipars prosta garāžā,sametināt domkrat vietas,nevis tur kur bāž caurumā, bet vienkārši apakšā,kur liek hidraulisko vai pacēlaja ķepas met apakšā, 100eur pa vienu pusi ir lēts cipars??
Man Alūksnē pārmetināja visu slieksni, un aizmugures arku, saslīpēja sašpaktelēja un nogruntēja, sagatavoja krāsošanai,
bagažnieka caurumu aismetināja un grīdas to korķi aizmetināja un apstrādāja ar grubuli
kkas ap 50-70eur bija.
Beet 100e būtu kaut cik ok cipars par jauna sliekšņa uzmetināšanu. Par cauruma aizlāpīšanu, protams, tas nav īsti normāli.
Nu, nu, tev tur kāds ar labdarību nodarbojas.
Beet 100e būtu kaut cik ok cipars par jauna sliekšņa uzmetināšanu. Par cauruma aizlāpīšanu, protams, tas nav īsti normāli.
Nav labdarība, vnk ir vietas kur var visu par normālām naudām izdarīt. Cilvēks to izdarija 1 dienas laikā. Priekš ne galvaspilsētas adekvāts cipars.
Protams ir arī vietas kur var maksāt 50e par viena cauruma aizmetināšanu.
Nav labdarība, vnk ir vietas kur var visu par normālām naudām izdarīt. Cilvēks to izdarija 1 dienas laikā. Priekš ne galvaspilsētas adekvāts cipars.
Protams ir arī vietas kur var maksāt 50e par viena cauruma aizmetināšanu.
spechuki disku,kada butu adekvata cena oem BORBRT b r17 diskiem?
j8.5 un j10
j8.5 un j10
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1886
- 1887
- 1888
- 1889
- 1890
- …