Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- …
- 1297
- chevron_right

rukur kaut ko līdzīgu atradu, vienīgi manis redzētie ir korpusi bija ar x10 reizes lielākiem caurumiem... tīri teorētiski, ka var piesūkt papildus skābekli no motortelpas, bet nu tur jau arī tas gaiss ir silts un nekads...Amish rakstīja:Nespēju iedomāties. Lūka pa kuru velk gaisu iekšā tak ir liela, ko tie pāris caurumi tur dos? Ieejas izmērs taču nemainās

Ahoi, klau kā jūs tīrat beņķus? pa ziemu esmu bijis slinks un aizdirs* savus krēslus, varat kādu pamācību iemest? kkā negribas tīri tikai ar karčeri pāriet 

Cabooom
auduma beņķiem ir dažādu firmu putas pieejamas aerosolos. Tālāk lasi pamācību uz iepakojuma

unider rakstīja:Ahoi, klau kā jūs tīrat beņķus? pa ziemu esmu bijis slinks un aizdirs* savus krēslus, varat kādu pamācību iemest? kkā negribas tīri tikai ar karčeri pāriet
Ja LV izdosies atrast, dabon šito brīnumu:
Ideāli izņem iesēdušos putekļus un citus netīrumus, tai skaitā košļenes un ūdens pleķus

Jārēķina ap vienu flakoniņu uz benķi (ja ir tik netīri kā bija manējie, tad tā sanāk), aizmugurējam pietiek ar vienu.
Mans rezultāts:
Kreisā puse netīrīta, labā puse tīrīta, izžuvusi. Instrukcija vienkārša - pārpūt vienmērīgi ar līzekli, berzē ar to slotiņu un priecājies par to, kā putas pamazām paliek brūnas un netīras, tad ar (vēlams ūdensdrošu) putekļusūcēju suc iekšā visu un priecājies, kā benķi paliek tīri

Tad sēdi pie PC vai pīpē (daudz jāpīpē), kāmēr izžūst

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

klau a m42b18 var gāzt bez zondes? kādi blakus efekti var parādīties? esmu dzirdējis ka daži tā dara
Kādi motori iet 5sērijas bmw 2.5? m50b25? ja tā tas ir, tad pravodka no biņiem der (e34 laikam)
Kādi motori iet 5sērijas bmw 2.5? m50b25? ja tā tas ir, tad pravodka no biņiem der (e34 laikam)

Cabooom

Man sportiniekam nebija pievienota zonde ISam...unider rakstīja:klau a m42b18 var gāzt bez zondes? kādi blakus efekti var parādīties? esmu dzirdējis ka daži tā dara

nu i nafig, tad raušu viņu ārā
ka nē raustas apgriezieni un slāpst nost, šodien testēju svečvadus bet tur problēmas nav! a kā, man vnk štekeri atvienot un viss?

Cabooom
labāk izskrūvē-būs taisnā izplūde 

Kad pirku mašīnu, tad OBC gongs nebija iesprausts - ieliku. Bet man viņš diezgan bieži gandrīz visu laiku čarkst pa druskai, tāda skaņa itkā slikti ķer radio staciju/atdarina rācijas skaņu. Idejas?

un caurumu aizmetināt?yanks rakstīja:labāk izskrūvē-būs taisnā izplūde

Cabooom

kkur pa īso iet vai arī tumbiņai kirdikAmish rakstīja:Kad pirku mašīnu, tad OBC gongs nebija iesprausts - ieliku. Bet man viņš diezgan bieži gandrīz visu laiku čarkst pa druskai, tāda skaņa itkā slikti ķer radio staciju/atdarina rācijas skaņu. Idejas?

Cabooom
tak pērc jaunu zondi. tas ka viņš ies nenozimē ka uz skati atgāzes būz normas robežās

līdz skatei vēl tālu
, klau a kas tad vēl varētu būt par vainu? indukcijas spole un svečvadi ir labi, varbūt zonde nemaz nav pie vainas. tad kas vēl var ietekmēt to ka raustās? varbūt gaisinieka gofra jāapskatās
jūsu viedokļi?

jūsu viedokļi?
Cabooom
101 reizi-dajebkas var būt pie vainas.
Pēdējais labojis yanks - 24 Feb 2014, 18:15, kopā labots 1 reizi.

nu vot tāpēc arī vēlos noskaidrot, kam vēl īpaši uzmanību vajadzētu pievērst?
Cabooom
ja reiz gribi pats cīnīties, tad sāc ar šo topiku viewtopic.php?f=21&t=441

karoč pārlasiju topicus un tekstus par tiem startera bendiksiem ,bet tā arī nesapratu ,cik grūti viegli nomaināms bendiks ? atskrūvē, nomaini un aizskrūvē vai tomēr lielāks čakars? 

atskruve tris skruvites,iznjem bendiksu,ieliec jauno un liecatpakalj starteri virsuu 

ar kompatu pa brugji

Karoč džeki vēl viens FAIL, kupejai pasažieru puses durvis neveras vaļā nedz no iekšpuses nedz ārpuses, kā viņas atvērt un ko izdarīt lai turpmāk strādā kā vajag? 

- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!

Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- …
- 1297