Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1890
- 1891
- 1892
- 1893
- 1894
- …
- 2228
- chevron_right
Varam visi mesties.Finks rakstīja:Es ar neatteiktos atbrīvoties no viena auto, kurš nu vairs eksistē tikai csdd datos.omglsr rakstīja:Man ar tāds pakalpojums derētu.klawss rakstīja:Mošk kāds no šejienes var uztaisīt to auto likvidācijas sertifikātu? Parādā nepalikšu. PM.

Piebiedrojos, man tādi arī ir vairāki.Finks rakstīja:Es ar neatteiktos atbrīvoties no viena auto, kurš nu vairs eksistē tikai csdd datos.omglsr rakstīja:Man ar tāds pakalpojums derētu.klawss rakstīja:Mošk kāds no šejienes var uztaisīt to auto likvidācijas sertifikātu? Parādā nepalikšu. PM.

Kādreiz bija tieši tāda pati doma,bet nu šim ceeeena kosmos

Ok, paldies. Piedāvāja mainīt pret maniem R16 ar ziemas riepām.Finks rakstīja:Kādi 200€? Var mēģināt vairāk, bet šaubos ka kāds ņems, vecie sunfloweri (style 22) nav briesmīgi pieprasīti.
Par orģinalitāti skaties kas iešpusē rakstīts, oem esot visi vienādi 7.5J un ET41.
the Pursuit of Happiness.

Iesaku pie pērnavas ielas statoila logu tonētavu. Kvalitatīvi notonēja, samaksāju ~ 85 eirocipruss18 rakstīja:cik izmaksatu un kur var notonet mashinai stiklus?

Skanstes iela.cipruss18 rakstīja:cik izmaksatu un kur var notonet mashinai stiklus?
Ap 60 eur

Es mašinu norakstiju pa 35eur
Vajadzēja - Vin numuru izgrieztu , teh. Pasi , nummurzīmes un īpašnieka kādu apliecinošu dokumentu, man bija vecā īpašnieka tiesību numurs ar to pietika , der arī pases numurs
Vajadzēja - Vin numuru izgrieztu , teh. Pasi , nummurzīmes un īpašnieka kādu apliecinošu dokumentu, man bija vecā īpašnieka tiesību numurs ar to pietika , der arī pases numurs

Bet ja auto fiziski vairs nav? Ir tikai vnz un reģistrācijas apliecība.

Un ko darīt ja nav vēl vnz?Finks rakstīja:Bet ja auto fiziski vairs nav? Ir tikai vnz un reģistrācijas apliecība.

Atstāt lai karājās, pēc 5 gadi noņems no uzskaites kā neaktīvu, nodokļu parāds protams saglabāsies ja vēl kādreiz domā to pašu auto dabūt ielās.ZzevsS rakstīja:Un ko darīt ja nav vēl vnz?Finks rakstīja:Bet ja auto fiziski vairs nav? Ir tikai vnz un reģistrācijas apliecība.

Laikam neesi bijis pie Spice Home, tur ar var aizķert apakšu ļoti viegli

Uzliekot ZF kulises kloķi uz Getraga sanāks shortshifts?

Tipo tavo, jā. Nosacīts short shifts.

kads nezin kur var Brieža cīņu redzēt stream?

Skaties powerā, tur ir linksSandiis18 rakstīja:kads nezin kur var Brieža cīņu redzēt stream?
Sandiis18 rakstīja:kads nezin kur var Brieža cīņu redzēt stream?
Clan.lv
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1890
- 1891
- 1892
- 1893
- 1894