Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1895
- 1896
- 1897
- 1898
- 1899
- …
- 2228
- chevron_right

Tāpēc par apkopēju Tevi vairs tur neņem?!cipruss18 rakstīja:Es gan esmu aurojis pa visu angaaru un mainjas vecakais meginaja mani nomierinaatValtersZ rakstīja:Mana pieredze ar TA.
Viss ir atkarīgs no tavas attieksmes.
Leksies un mācīsi - saliks ne tik divniekus ,bet arī trijnieku ieliks.
Ja darīsi kā liksi un nesprēgāsi pat pievērs acis uz kādu sīkumu.

d[-_-]b

Man tieši pretēja attieksme laukiem ar Rīgu...Dj Plosky rakstīja:Mana pieredze - Rīgā piefisās par dajebko (zem haubes ilgāk kko pētīja, nekā laukos visa apskate laiku aizņēma + tur (laukos) arī pasaka, kas BŪTU jānomaina utt. vs Rīgā līdzīgā situācijā visa skate rit klusumā un beigās stāda fakta priekšā, ka maini to, to un to un brauc pēc mēneša vēlreiz). Divus vai trīs gadus gāju Rīgā, kopš tā laika tikai laukos eju.. Lkm jau tie cilvēki Latgalē tiešām sirsnīgāki!![]()
P.S. Kur lai pērk jaunas ziemas riepas par labām cenām (Rīgā, der internets)?!

Es tak tev darbu nenjemshu nost.vari mierigi turpinat podus mazgaatDj Plosky rakstīja:Tāpēc par apkopēju Tevi vairs tur neņem?!cipruss18 rakstīja:Es gan esmu aurojis pa visu angaaru un mainjas vecakais meginaja mani nomierinaatValtersZ rakstīja:Mana pieredze ar TA.
Viss ir atkarīgs no tavas attieksmes.
Leksies un mācīsi - saliks ne tik divniekus ,bet arī trijnieku ieliks.
Ja darīsi kā liksi un nesprēgāsi pat pievērs acis uz kādu sīkumu.

ar kompatu pa brugji

Es šodien izgaju apskati Rīgā savam E36 ar dažiem vieneniekiem. Pagājušo nedēļu Fordam gāju apskati, vispār novērtēja kā teicamā stavoklī, kaut bija kur piekasīties. Attieksme bij OK, gan pie benzīniekiem, gan pie dīzeļniekiem, tā ka nesūdzosZzevsS rakstīja:Man tieši pretēja attieksme laukiem ar Rīgu...Dj Plosky rakstīja:Mana pieredze - Rīgā piefisās par dajebko (zem haubes ilgāk kko pētīja, nekā laukos visa apskate laiku aizņēma + tur (laukos) arī pasaka, kas BŪTU jānomaina utt. vs Rīgā līdzīgā situācijā visa skate rit klusumā un beigās stāda fakta priekšā, ka maini to, to un to un brauc pēc mēneša vēlreiz). Divus vai trīs gadus gāju Rīgā, kopš tā laika tikai laukos eju.. Lkm jau tie cilvēki Latgalē tiešām sirsnīgāki!![]()

Vasaras riepas pirku un nākamgad arī Ziemas riepas pirkšu šajā uzņēmumā, ļoti plašs klāsts, cenas pieņemamasDj Plosky rakstīja:Mana pieredze - Rīgā piefisās par dajebko (zem haubes ilgāk kko pētīja, nekā laukos visa apskate laiku aizņēma + tur (laukos) arī pasaka, kas BŪTU jānomaina utt. vs Rīgā līdzīgā situācijā visa skate rit klusumā un beigās stāda fakta priekšā, ka maini to, to un to un brauc pēc mēneša vēlreiz). Divus vai trīs gadus gāju Rīgā, kopš tā laika tikai laukos eju.. Lkm jau tie cilvēki Latgalē tiešām sirsnīgāki!![]()
http://www.rubbers.lv/

Mmk riepas ir labākas cenas, vismaz tiem modeļiem un izmēriem kurus es skatījos.Madyboy rakstīja:Vasaras riepas pirku un nākamgad arī Ziemas riepas pirkšu šajā uzņēmumā, ļoti plašs klāsts, cenas pieņemamasDj Plosky rakstīja:Mana pieredze - Rīgā piefisās par dajebko (zem haubes ilgāk kko pētīja, nekā laukos visa apskate laiku aizņēma + tur (laukos) arī pasaka, kas BŪTU jānomaina utt. vs Rīgā līdzīgā situācijā visa skate rit klusumā un beigās stāda fakta priekšā, ka maini to, to un to un brauc pēc mēneša vēlreiz). Divus vai trīs gadus gāju Rīgā, kopš tā laika tikai laukos eju.. Lkm jau tie cilvēki Latgalē tiešām sirsnīgāki!![]()
http://www.rubbers.lv/

https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... inhnl.html
Reāli nākusi info ,ka tas auto ir mocīts nu tā nopietni.
ščiedras bufers, motors neiet, klab, hadene arī izmocīta. Vismaz tā tantes runā, un ps vairs nevaru atrast instas video ,kur viņu moka
bet tas tā.
Reāli nākusi info ,ka tas auto ir mocīts nu tā nopietni.

Kā man teica TA par riepām kas lien ārā (kā cipruss bildē) liek automāta 2. Bet tas viss atkarīgs no inspektora. Man nospīdēja un izlaida
Отправлено с моего HTC One_M8 через Tapatalk
Отправлено с моего HTC One_M8 через Tapatalk
Es saprotu,ja tas apdraudetu kada veselibu utt,bet kqm traucee tas ka man diskam kante pa 1cm torchii araa? 

ar kompatu pa brugji

Tam pašam kuram traucē vilkšanas cilpa bamperī...cipruss18 rakstīja:Es saprotu,ja tas apdraudetu kada veselibu utt,bet kqm traucee tas ka man diskam kante pa 1cm torchii araa?

Esmu arī to dzirdējis! Redzēju bildes kā tika dzenāts un mocīts pa neceļiemElvijsR rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... inhnl.html
Reāli nākusi info ,ka tas auto ir mocīts nu tā nopietni.ščiedras bufers, motors neiet, klab, hadene arī izmocīta. Vismaz tā tantes runā, un ps vairs nevaru atrast instas video ,kur viņu moka
![]()
bet tas tā.
Izskatās nesmukicipruss18 rakstīja:Es saprotu,ja tas apdraudetu kada veselibu utt,bet kqm traucee tas ka man diskam kante pa 1cm torchii araa?

http://www.youtube.com/watch?v=YuCx04fvguocipruss18 rakstīja:Es saprotu,ja tas apdraudetu kada veselibu utt,bet kqm traucee tas ka man diskam kante pa 1cm torchii araa?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
pa slapju arī stock piekare ir ok.r3served rakstīja:Tiem kam interesēja Maxpeedingrods koilas - https://youtu.be/NuKiEYcIoVM rekur video.
Pievērsiet uzmanību ka lai gan auto ir nežēlīgi augsts, mašīna sasveras ļoti minimāli, taču piekare strādā un absorbē bedres.
Ar manu atlaidi vēljoprojām dabonamas pa lēto. :)

70cc kas tur ar tām 8kg atsperēm nav ok?
Un visiem šitiem lētā gala coiliem neregulējās casters
gan Mrods, gan BC/HSD
cik papētiju
Un visiem šitiem lētā gala coiliem neregulējās casters

cik papētiju

Nav jāpārspīlē, bet auto pret kādu margu vai pret citu auto ir daudz lielāka iespēja uzraut uz sāna, ja riepas torčī ārā no arkām.cipruss18 rakstīja:Nu neparspilee

jusuriepas.lv, iesaku!Dj Plosky rakstīja:Paldies!

Bij tak pirms kāda laiciņa arī video kur uz krastmalas kkāds subārs apmeta kūleni dēļ tācipruss18 rakstīja:Es saprotu,ja tas apdraudetu kada veselibu utt,bet kqm traucee tas ka man diskam kante pa 1cm torchii araa?

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1895
- 1896
- 1897
- 1898
- 1899
- …
- 2228