328 Kūts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 36
- chevron_right
Viss pa vecam, cīnos ar motora dzesēšanu, visu laiku kāda lieta izbeidzas un iztecina skābeņu zupu salonā or uz ceļa.Armando rakstīja:kas ar diskiem?
Vecit tev nav galvas blive kirdik
Kādas ir pazīmes, ka viss ir slikti?Dj_Zii rakstīja:Vecit tev nav galvas blive kirdik
es teiktu ka vissas tavejas bet nu jaskatas idividuali
es ieteiktu tev no sakuma nopirkt labu jaunu korki radiatoram paga a tev bija dizelis vai benzins
es ieteiktu tev no sakuma nopirkt labu jaunu korki radiatoram paga a tev bija dizelis vai benzins
o tev benzins samaini korki radiatoram un tad uzsildi motoru lidz darba temperaturai pagaze un skaties ,ja vel joprojam ir spiediens dzineja tad vis ticamak ka galvas blive vari pastities vai ela nav krejums sameties bet parasti sitiem motoriem nav krejuma jo tosolu izspiez cilindra
Radiatora korķi samainiju tieši 5dien no rīta un OEM jaunu, un 6dien pēcpusdienā bija pārsteigums.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nu tada gadijuma es liktu uz galvas blivi vai plaisu galva
Tas vienkārši ir mājiens ka jādomā par swapu.
tad zvani sikajam pie mums ir dargi ,loti dargi
parasti jau dzinejiem kuriem rodas papildus spiediens, iesaka nelikt jaunu korkji, lai to spiedienu laistu araa pa korkji, uzsveru spiedienu ne skidrumu, lai trubas paliek veselasDj_Zii rakstīja:o tev benzins samaini korki radiatoram un tad uzsildi motoru lidz darba temperaturai pagaze un skaties ,ja vel joprojam ir spiediens dzineja tad vis ticamak ka galvas blive vari pastities vai ela nav krejums sameties bet parasti sitiem motoriem nav krejuma jo tosolu izspiez cilindra
katraa zinjaa gaidam diskus
...
bet citreiz aiziet ciet tas korkis un tadeļ ari var rasties ziepes pie mazam problemam
tieši tā, vārsts var aiziet cietDj_Zii rakstīja:bet citreiz aiziet ciet tas korkis un tadeļ ari var rasties ziepes pie mazam problemam
Sazīmēšu trubiņas, tad meklēšu, kas par kaiti.
98% ka blive jamaina
ja blīves vai galvas defekts, tad tiešām labāk uzreiz taisi svapu, nav ko iegrūst naudu tajā mazajā motorītī
Es ikdienā vairāk Rimi iztērēju nekā tās trubiņas maksā.
Rapakivi rakstīja:Es ikdienā vairāk Rimi iztērēju nekā tās trubiņas maksā.
Tas tā pat kā par tiem Kasko pīkstētājiem. Paši ta neredz ka katru dienu nokurī paciņu dienā pa 2 LVL all year un pīkst ka Kasko dargs uz gadu. Bet sapist savu veselību, par to vēl maksājot ir gerai. To es nekad nesapratišu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 36