Lukturi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 38
- chevron_right
Varbūt kādam ir lieki aizķērušies stikliņi, ar šādiem stiprinājumiem?
PM..
PM..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sveiki visiem,
kāds e36 kupejas īpašnieks, nevar izpalīdzēt - apmainīties ar lukturiem uz dienu lai tehnisko varu ieziet ??
Rīgā.
Jau iepriekš, paldies par atsaucību !
kāds e36 kupejas īpašnieks, nevar izpalīdzēt - apmainīties ar lukturiem uz dienu lai tehnisko varu ieziet ??
Rīgā.
Jau iepriekš, paldies par atsaucību !
paskaties kas lampām ir pa ražotājiem.
Domaju ka otrais variants 100% aftermarket gadījums.
Domaju ka otrais variants 100% aftermarket gadījums.
Otrais variants ir no kompakta, ja nemaldos peedeejie gadi. Jo kompaktiem atskiras spuldzes un kontakti.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Lieta tāda, ka man stāv PFL purns, kaut arī jābūt FL purnam, takā gribu tikt pie FL purna atpakaļ, tad gribētu zināt, kas ar lukturiem? Itkā negribu nekādus tur depo, gribu labus, kur tādus var dabūt, kas ar bimmershopu, tur tikai depo vai tur ir labi lukturi? Kas ar brilli un restēm, cik kvalitatīva ir bimmershop reste un brille? Vai labāk ņemt lietotus oem?
Cik es saprotu, tad oem lukturi pilnībā jauni vairs netirgojas, bet varbūt kļūdos.
Cik es saprotu, tad oem lukturi pilnībā jauni vairs netirgojas, bet varbūt kļūdos.
Kāds sakars FL brillei ar lukturiem?
Kā jau dogMa minēja, lukturi neatšķiras. Tikai brille un nāsis. Ņem labāk OEM, būs mazāks čakars kā ar ķīnieti.byrbyr rakstīja:Lieta tāda, ka man stāv PFL purns, kaut arī jābūt FL purnam, takā gribu tikt pie FL purna atpakaļ, tad gribētu zināt, kas ar lukturiem? Itkā negribu nekādus tur depo, gribu labus, kur tādus var dabūt, kas ar bimmershopu, tur tikai depo vai tur ir labi lukturi? Kas ar brilli un restēm, cik kvalitatīva ir bimmershop reste un brille? Vai labāk ņemt lietotus oem?
Kādam nemetājas priekšējie lukturi, tadi ar kuriem var iziet TA? Esmu ar mieru 5ls samaksat lai man aizdod uz TA jo maniem ir tālās aizkrāsotas un xenons.
Nu ka jau, man, loti zinosam cilvekam, domaju, ka lukturi ari atskiras, paldies par info, tad jau lukturus nav nepieciesams mainitGatisB. rakstīja:Kā jau dogMa minēja, lukturi neatšķiras. Tikai brille un nāsis. Ņem labāk OEM, būs mazāks čakars kā ar ķīnieti.byrbyr rakstīja:Lieta tāda, ka man stāv PFL purns, kaut arī jābūt FL purnam, takā gribu tikt pie FL purna atpakaļ, tad gribētu zināt, kas ar lukturiem? Itkā negribu nekādus tur depo, gribu labus, kur tādus var dabūt, kas ar bimmershopu, tur tikai depo vai tur ir labi lukturi? Kas ar brilli un restēm, cik kvalitatīva ir bimmershop reste un brille? Vai labāk ņemt lietotus oem?
Kādi varianti noregulēt pareizi lukturus, ja nolauztas tās ķepiņas? Pagrieziens reāli turās uz punķiem un nesmuki lien ārā....
Kādas ķepiņas aplauztas? Pagrieziena lukturu ķepas, sliedes nav stiprinājumi pašiem lukturiem.
Vēlaizvien nesaprotu, nafigam nevaru citēt iepriekšējo tekstu, bet nu labi.
@dogma
Vienam lukturim nolauzts tas verķis ko skrūvējot var noregulēt gaismas, bet pagriezieniem vispār nav plastmasas klipšu, ja nemaldos, laigan vienkāršāk būtu kādu dienu piebraukt ar kādu lielu šokolādi, un tu uzmestu aci
@dogma
Vienam lukturim nolauzts tas verķis ko skrūvējot var noregulēt gaismas, bet pagriezieniem vispār nav plastmasas klipšu, ja nemaldos, laigan vienkāršāk būtu kādu dienu piebraukt ar kādu lielu šokolādi, un tu uzmestu aci
Var arī tā
Kadam ir doma, ka lai touringam pakalas lampas padara skaistakas?shie gabariti kvadrati reali nepatik, varbut var to degosho.liniju garaku.dabut, vai kkas ar led?
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Hey,cik saprotu tad prieksas lampam stikli ir no stikla, nevis plastmasa?
ir kada iespeja dabut vinus ka.jaunus?(atjaunot), jo.stiklu pulet itka newar. Uz stikliem ir tadi ka punktini un nedaudz miglaini palikusi.
ir kada iespeja dabut vinus ka.jaunus?(atjaunot), jo.stiklu pulet itka newar. Uz stikliem ir tadi ka punktini un nedaudz miglaini palikusi.
Cik.servisa esmu prasijis tad saka, ka tikai plastmasu. Pastastisi ar ko,kadam smerem? pa brivdienam varetu samontet.
tik smalki nezinu, bet esmu redzejis, likas ka ar 3m pastam un pulejamo mašinīti, iespejams ka ta nav paredets bet cik redzeju izdevas sapulet.
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Bliin,baigi virspuseji, vajadzetu atrast konkretaku info:D lai zinu ko pirkt un ko darit:D
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22