Uzmetēju topiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 92
- chevron_right
Sīkāk lūdzu!
pa lielam tā nav mana darīšana, bet nu tā uzmest cilvēkus nav labi + novelt vainu uz citiem. vienkārši tautai jāzin savi varoņi, tapēc gaidam cietušās puses liecību. ja nu gadijumā neuzrādisies, tad pēc kāda laika publicēšu šo ''jauko'' stāstu.Ronaldz rakstīja:Sīkāk lūdzu!
kaut kādu ziepju operu te taisi
yanks rakstīja:kaut kādu ziepju operu te taisi
točna ZB, vai nu saki ko zini vai klusē, ja jau tur viss būs tik vienkārši un viens puika20 būs vainīgs, tad jau tiks celts gaismā. Vai arī netiks un kāds vnk pačučēs slimnīcā kādu brīdi
Nav jau briinums ,saakot ar meshanu bukshu un parejo tipa vinja laucinja lietu sakaraa ,beidzot ar minhauzena staastiem ..un tas nav bijis ar vienu vien cilveeku !dexter1 rakstīja:pa lielam tā nav mana darīšana, bet nu tā uzmest cilvēkus nav labi + novelt vainu uz citiem. vienkārši tautai jāzin savi varoņi, tapēc gaidam cietušās puses liecību. ja nu gadijumā neuzrādisies, tad pēc kāda laika publicēšu šo ''jauko'' stāstu.Ronaldz rakstīja:Sīkāk lūdzu!
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
puikam20 pietrūka priekš e28 tādēļ bij kāds jāuzmet
Šitā nav labi, bez faktiem kādu nomelnot, tādēļ lūdzu faktus, savādāk sanāk, ka Tu vnk grauj cilvēkam reputāciju. Jau tā pabojāto...
labi- po**!Wilsons86 rakstīja:točna ZB, vai nu saki ko zini vai klusē, ja jau tur viss būs tik vienkārši un viens puika20 būs vainīgs, tad jau tiks celts gaismā. Vai arī netiks un kāds vnk pačučēs slimnīcā kādu brīdi
cilvēks atdeva mašīnu uz pilnu hadenes restaurāciju un hvz ko vēl, beigas cipars nostājās uz 2k (nez cik tas ir ticami, bet nu labi). klients auto savāca, aizbrauca. tad pabraukāja un secināja, ka nav labi. aizbrauca uz ekspertīzi, tur secināja ka nekas nav 2 gadi darīts. kad binladens atrasts, tas teica, ka viņam neesot pacēlāja, tāpēc auto tika atdots uz servisu, kur notika labošanas darbi, lieki piebilst ka viņa nosauktajā servisā auto nav bijis.
Klients izklausās, ka ir ļoti bagāts, tad jau nav liela skāde 2k par piekares remontu?
kāda tam ir nozīme? kaut vai 10k vai 10Eur.Wilsons86 rakstīja:Klients izklausās, ka ir ļoti bagāts, tad jau nav liela skāde 2k par piekares remontu?
kaa var savakt masinu kurai tjipa parvakta visa hadene pasam par to neparliecinoties un ar to cilveku kas to darijis bija jaiziet visam cauri un vinjam bija japarada kas tiessi bija dariits
un es vispar nesaprotu kaa ar to puikam20 ir iespejams kaut ko sarunat es vairakas reizes megjinaju ar vinju kontakteties un nopirkt diskus un bukses bet nu tas ir bezjedzigi pilnigi briziem ignore vai ari itka tirgo bet kad gribu pirkt tad nevar nopirkt
un es vispar nesaprotu kaa ar to puikam20 ir iespejams kaut ko sarunat es vairakas reizes megjinaju ar vinju kontakteties un nopirkt diskus un bukses bet nu tas ir bezjedzigi pilnigi briziem ignore vai ari itka tirgo bet kad gribu pirkt tad nevar nopirkt
Instagram INDIGAIS
Cik es zinu puikam nav nekā no tā aprīkojuma, kas vajadzīgs lai veiktu minētos darbus... tapēc vins meklē apakšniekus un tikai starpnieko.... :PEREKUPS:
aivis328 rakstīja:kaa var savakt masinu kurai tjipa parvakta visa hadene pasam par to neparliecinoties un ar to cilveku kas to darijis bija jaiziet visam cauri un vinjam bija japarada kas tiessi bija dariits
gan jau tur arī no pasūtītāja puses kaut kas nav līdz galam pateikts. to tik sīki nezinu, bet nu diskus tu nedabuji jo vēl nebija noņemti no cita auto .
Karoče, Puika UZMETĒJS! Admini, metat ārā to hipsteru!
man laikam te vienīgajam ir normāla pieredze ar minēto puikaa20, savulaik iedoti divi plaukti un trīs dienu laikā dabūti atpakaļ ar svaigām buksēm
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Forši , ka runas vienmer ir sliktas par mani ..
( Tas Labi ) Man jau patik .
( Tas Labi ) Man jau patik .
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Saka jau, ka nemēdz būt slikta publicitāte, bet šis tiešām varētu nebūt par labu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 92