ZzevsS E36 Collection!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 25
- chevron_right
E46 priekšējie krēsli!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ZzevsS rakstīja:E46 priekšējie krēsli!
ja nav nosleepums, tad pa cik iepirki?
100 Eiromrkashell rakstīja:ZzevsS rakstīja:E46 priekšējie krēsli!
ja nav nosleepums, tad pa cik iepirki?
Jā, sen jau. Nomainīju pečkas motoriņu un viss bumbās!ikey07 rakstīja:Apkuri sataisīji ?
Bet autiņš izskatās aizvien labāk
labs cipars, ko dariisi ar aizmgureejiem?ZzevsS rakstīja:E46 priekšējie krēsli!
Hz, atstāšu tos pašus vai meklēšu ādas. Tagad galvenais gribu dabūt abšivkas ar melnas ādas vidu.mrkashell rakstīja:labs cipars, ko dariisi ar aizmgureejiem?ZzevsS rakstīja:E46 priekšējie krēsli!
Uztaisi pats. Ielime kožuZzevsS rakstīja:Hz, atstāšu tos pašus vai meklēšu ādas. Tagad galvenais gribu dabūt abšivkas ar melnas ādas vidu.mrkashell rakstīja:labs cipars, ko dariisi ar aizmgureejiem?ZzevsS rakstīja:E46 priekšējie krēsli!
1:1 derēja?
1. aizmugurējo skrūvi nesanāca ieskrūvēt abiem krēsliem.byrbyr rakstīja:1:1 derēja?
Nē nekustas un ir ahujenna ērti salīdzinājumā ar iepriekšējiem beņķiem.cipruss18 rakstīja:nekustas vismaz?
Nemāku/nezinu kas ar to nodarbojas!Hazard rakstīja: Uztaisi pats. Ielime kožu
e36 un e46 sliedes krēsliem ir vienādas?
Itkā jā, kaut gan 1 skrūve katram krēslam man ne par ko negribēja pasēt.Kalnz rakstīja:e36 un e46 sliedes krēsliem ir vienādas?
Nomazgāts beidzot!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tiešām sāk aizvien labāk izskatīties tikai aizmugurē prasās lampas ar balto pagriezienu un m/// buferis vai vismaz difuzors un miglas priekšā un būs labi
man gan priekšā prasās gaišos paviņus bet tā jau labs
Aizmugurējais M bamperis būs, tad kad atradīšu normālā stāvoklī, normālā cenā. Lampas ar balto pagriezienu jau bija, bet tā kā nedega viens stopņiks, uz TA tika noņemti. Gan jau ka meklēšu jaunus, strādājošus tā kā tie būs. Miglas būs pēc tam kad iziešu TA.soulles rakstīja:tiešām sāk aizvien labāk izskatīties tikai aizmugurē prasās lampas ar balto pagriezienu un m/// buferis vai vismaz difuzors un miglas priekšā un būs labi
Man gan labāk patīk orandžais pagrieziens.kasiks rakstīja:man gan priekšā prasās gaišos paviņus bet tā jau labs
ar baltiem pagriezieniem mašīna izskatās tāda svaigāka t.i jaunāka un oranžie manuprāt iet loti labi uz melnas un tumsas masīnasZzevsS rakstīja:Aizmugurējais M bamperis būs, tad kad atradīšu normālā stāvoklī, normālā cenā. Lampas ar balto pagriezienu jau bija, bet tā kā nedega viens stopņiks, uz TA tika noņemti. Gan jau ka meklēšu jaunus, strādājošus tā kā tie būs. Miglas būs pēc tam kad iziešu TA.soulles rakstīja:tiešām sāk aizvien labāk izskatīties tikai aizmugurē prasās lampas ar balto pagriezienu un m/// buferis vai vismaz difuzors un miglas priekšā un būs labi
Man gan labāk patīk orandžais pagrieziens.kasiks rakstīja:man gan priekšā prasās gaišos paviņus bet tā jau labs
aaa un sliekšņu uzlikas vajag vismaz fl
sliedes vienadas bet ir japievile caurumi lai katram kreslam var visas 4 skruves salikt. savadak vinsh ljurinaas un grab.ZzevsS rakstīja:Itkā jā, kaut gan 1 skrūve katram krēslam man ne par ko negribēja pasēt.Kalnz rakstīja:e36 un e46 sliedes krēsliem ir vienādas?
pasam stav kadu laiku ja sitadi kresli, zurkas recaro nobal, komforta zina. vismaz ne-mazizmera cilvekiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 25