e36.lv Kuldīga

Ko redzēji, kas noticis, kur labāk nebraukt vai tieši braukt.
Alutinsh
Ziņojumi: 344
Pievienojies: 27 Nov 2014, 20:07
Braucu ar: Omegu un Kupeju

20 Aug 2015, 22:34

Kādu corsu vizinies? :gigigi: Izskatās, ka opel/bmw cienītāji šeit ir vairāk nekā es viens pats :lol:
Profila bilde
māriņš
Ziņojumi: 2510
Pievienojies: 26 Dec 2013, 15:20
Braucu ar: Primeru/Kupeju
Atrašanās vieta: Aizpute
Reputācija: 8

20 Aug 2015, 22:55

Alutinsh rakstīja:Kādu corsu vizinies? :gigigi: Izskatās, ka opel/bmw cienītāji šeit ir vairāk nekā es viens pats :lol:
:D Es arī ikdienā ar Astru vizinos un orangeman ar omegu :D
Profila bilde
Alpine
Ziņojumi: 197
Pievienojies: 09 Nov 2013, 22:26
Braucu ar: e36 320

21 Aug 2015, 01:26

Nodevēji :lol:
Profila bilde
Edzy
Ziņojumi: 594
Pievienojies: 04 Dec 2014, 20:16
Braucu ar: Dailywagonu
Atrašanās vieta: Kuldīgas

21 Aug 2015, 01:40

Alpine rakstīja:Nodevēji :lol:
Tev reutācija -2 un mēs esam nodevēji? :D:D
Tā korsa ir draudzenes mammas spridzeklis 1.0benzīns :D pāris reizes ar viņu braucu kamēr ar manējo dampi pārmaiņas notiek... ;)
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Profila bilde
Like_a_coookie
Ziņojumi: 28
Pievienojies: 27 Jūl 2015, 02:36
Braucu ar: pakaļ pa grīd
Atrašanās vieta: Ventspils

21 Aug 2015, 02:40

Šodien biju aizbraukusi uz Kuldīgu. (ilgi nebiju bijusi tur)
Pilns ar žurkām.
Ventspilī, knapi 3 vai 4 redzu
Kas pie velna notiek! :lol:
:doh:
Attēls
Profila bilde
māriņš

21 Aug 2015, 02:47

Like_a_coookie rakstīja:Šodien biju aizbraukusi uz Kuldīgu. (ilgi nebiju bijusi tur)
Pilns ar žurkām.
Venntspilsī visi studenti sēļ barčikos un nenotiek sabraucieni. Kuldīgā, Liepājā visvairāk kaut kas notiek.
Profila bilde
Alpine

21 Aug 2015, 04:17

Edzy rakstīja:
Alpine rakstīja:Nodevēji :lol:
Tev reutācija -2 un mēs esam nodevēji? :D:D
Paskaties, kas iedeva un par ko, tad sapratīsi, ka te daudz heiteru, kam nepatīk ka pasaka taisnību par viņu lamatām. :hello:
Profila bilde
litrinjsh
Ziņojumi: 350
Pievienojies: 26 Jūl 2015, 16:50
Braucu ar: Balto
Atrašanās vieta: Kuldīga / Rīga,
Reputācija: 1

21 Aug 2015, 09:01

māriņš rakstīja:
Like_a_coookie rakstīja:Šodien biju aizbraukusi uz Kuldīgu. (ilgi nebiju bijusi tur)
Pilns ar žurkām.
Kas pie velna notiek! [emoji38]
Venntspilsī visi studenti sēļ barčikos un nenotiek sabraucieni. Kuldīgā, Liepājā visvairāk kaut kas notiek.
Bet Kuldīga ir pilna ar wanabe 1 riteņu ielu drifteriem. Lielākā daļa nav lielāki par 1.8

Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
emcix
Ziņojumi: 92
Pievienojies: 19 Apr 2015, 22:38
Braucu ar: Netīru putekļusūcēju
Atrašanās vieta: Kuldīga

21 Aug 2015, 10:59

litrinjsh rakstīja:
māriņš rakstīja:
Pilns ar žurkām.
Kas pie velna notiek! [emoji38]
Bet Kuldīga ir pilna ar wanabe 1 riteņu ielu drifteriem. Lielākā daļa nav lielāki par 1.8

Un? :lol:
Profila bilde
Alpine

21 Aug 2015, 12:04

Tāpēc, ka pašam ir 2.5, un nesaprot, kā var pabraukt ar 1.6 vai 1.8. Kārtējais krāns.
Profila bilde
litrinjsh

21 Aug 2015, 12:48

Alpine rakstīja:Tāpēc, ka pašam ir 2.5, un nesaprot, kā var pabraukt ar 1.6 vai 1.8. Kārtējais krāns.
Šitos te jaudīgos 1.6 un 1.8 jau Zajibali pa nakti klausīties, pagulēt nevar, domo laukumā, vai pie vecās autenes kko mocas. Sagaze un laiž sajūgu vaļā, nogurst kā degviela izbeigtos. Pagulēt nevar. Bet tavai šaurajai pierei jau tas ir normāli, kārtējais sīkais drifteris. Vēl pagājušo nakti Kkadi šitie mocījās.
Man tak pie foršas, brauc jautrai ar zāles pļāvēju, bet ja nevari pakrāmēt slīpi, tad nemācies un nesmīdini cilvēkus.

Profila bilde
Like_a_coookie
Ziņojumi: 28
Pievienojies: 27 Jūl 2015, 02:36
Braucu ar: pakaļ pa grīd
Atrašanās vieta: Ventspils

21 Aug 2015, 14:56

māriņš rakstīja:
Pilns ar žurkām.
Ja vien būtu mums te tie barčiki, visi aizklopēti :D Un kad es parasti gribu patusēt, nav kur, vai arī viss tukšs :D
Attēls
emcix
Ziņojumi: 92
Pievienojies: 19 Apr 2015, 22:38
Braucu ar: Netīru putekļusūcēju

21 Aug 2015, 15:36

litrinjsh rakstīja:
Alpine rakstīja:Tāpēc, ka pašam ir 2.5, un nesaprot, kā var pabraukt ar 1.6 vai 1.8. Kārtējais krāns.
Šitos te jaudīgos 1.6 un 1.8 jau Zajibali pa nakti klausīties, pagulēt nevar, domo laukumā, vai pie vecās autenes kko mocas. Sagaze un laiž sajūgu vaļā, nogurst kā degviela izbeigtos. Pagulēt nevar. Bet tavai šaurajai pierei jau tas ir normāli, kārtējais sīkais drifteris. Vēl pagājušo nakti Kkadi šitie mocījās.
Man tak pie foršas, brauc jautrai ar zāles pļāvēju, bet ja nevari pakrāmēt slīpi, tad nemācies un nesmīdini cilvēkus.

Nu un ja tev gar logiem ar 2.8 kaucinātu riepas, tad tavām ausīm ta būtu mūzika un varētu pagulēt?
Tie nakts raceri jau tāpat ir kaukādi atsaldētie, tas ir skaidrs, bet pričom tur 1.6 un 1.8 ? Pašam arī ir 1.6 blenderis, bet nu riepas nekaucinu, jo neredzu jēgu to nīkuli spīdzināt.
Profila bilde
Edzy

21 Aug 2015, 16:22

+1emcikam par to vai diupiec ir kā mūzika? :D
Un vēl es nespēju iztēloties kur tu pa naktīm guli ja traucē tie, kas gāzē pie vecās autenes un domo.. :D :D

Tev pašam pelēka kupeja? Gadījumā viņa nestāv pie vienas mājas kad brauc no vējiņa uz Priedaini? Litrinj?? :rolleyes:
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Profila bilde
māriņš

21 Aug 2015, 16:37

Like_a_coookie rakstīja:Ja vien būtu mums te tie barčiki, visi aizklopēti :D Un kad es parasti gribu patusēt, nav kur, vai arī viss tukšs :D
Ventspili nepārzinu, pāris reizes būts ekskursijā, bet viens bārs tur točna ir. :yes:
Profila bilde
Pjērs
Ziņojumi: 2374
Pievienojies: 13 Mar 2012, 17:52
Braucu ar: Baltu e30

21 Aug 2015, 19:43

māriņš rakstīja:
Like_a_coookie rakstīja:Ja vien būtu mums te tie barčiki, visi aizklopēti :D Un kad es parasti gribu patusēt, nav kur, vai arī viss tukšs :D
Ventspili nepārzinu, pāris reizes būts ekskursijā, bet viens bārs tur točna ir. :yes:
Pats esmu Kuldīdznieks kas dzīvojās biežāk pa Ventspili nekā Kuldīgu, un varu pateikt ka atpūtas vietas Ventspilī ir daudz vairāk nekā Kuldīgā! :super: Ja paliek garlaicīgi vienam braukāt, welcome! http://www.vpils-streets.lv/

Un par to Kuldīgas nemotoru sektu vispār bez komentāriem!
Attēls
Profila bilde
litrinjsh

21 Aug 2015, 23:34

emcix rakstīja:
litrinjsh rakstīja:

Nu un ja tev gar logiem ar 2.8 kaucinātu riepas, tad tavām ausīm ta būtu mūzika un varētu pagulēt?
Tie nakts raceri jau tāpat ir kaukādi atsaldētie, tas ir skaidrs, bet pričom tur 1.6 un 1.8 ? Pašam arī ir 1.6 blenderis, bet nu riepas nekaucinu, jo neredzu jēgu to nīkuli spīdzināt.
Nu tas jau tā. Bet nu ko māca tos 1.8 es neko nenodirsu, vienkārši runāt par tiem debilajiem. Būtu 2.8 tāpat ceptos. Būti ēkas, tāpat. Te nav nekas pret 1.6 vai 1.8. Jā tasaprari, tad es tā nebiju domājis, nevienu necentos aizskart par to ka brauc ar 1.6, 1.8 ū.t.t

Profila bilde
litrinjsh

21 Aug 2015, 23:35

Edzy rakstīja:+1emcikam par to vai diupiec ir kā mūzika? :D
Un vēl es nespēju iztēloties kur tu pa naktīm guli ja traucē tie, kas gāzē pie vecās autenes un domo.. :D :D

Tev pašam pelēka kupeja? Gadījumā viņa nestāv pie vienas mājas kad brauc no vējiņa uz Priedaini? Litrinj?? :rolleyes:
Nē, putndarza. :D
Profila bilde
Edzy

21 Aug 2015, 23:40

Man jau liekas ka septembrī vajadzētu kkādu mītu uzrīkot!! :super:
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Alutinsh
Ziņojumi: 344
Pievienojies: 27 Nov 2014, 20:07
Braucu ar: Omegu un Kupeju

22 Aug 2015, 14:20

Litriņ, tā lai uz nākamo šaušanu būtu ar bembi :gigigi:
Alpine, tu vispār no Kuldīgas esi :gigigi: Domo un vecā autoosta, ir diezgan labos attālumos, un kā abas vietas tev var traucēt gulēt? :lol:
Mītu vajag, bet tikai tad brīvdienās vai 5dienu vakaros :lol: