E36-cipruss18
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 50
- chevron_right
Es jau vienkārši uzliktu sev tikāmāku bamperu un šito noliktu bēniņos, lai stāv līdz paliks pavisam rets. Bet pašam nekādu sliktu emociju par to bamperu, tik škrobe būtu saskādēt.
P.S. Sveikts ar kārtējo trīssesto! Nopērc sarkano baloniņu un nopūt lampām apakšas!
P.S. Sveikts ar kārtējo trīssesto! Nopērc sarkano baloniņu un nopūt lampām apakšas!
kuram lampam apakshas?
nu nav ta ka man tas kits riebtos
isteniba ja jasedinatu auto ar smukiem diskiem,tad varbut pat shie bamperi labi izskatitos
es tagad ta skatos un sapratu ka man tonjmainjas kupejai ari bija shads aizmugurejais bampers.no sakuma domaju ka kkada replika,bet izradas ka bija retums
nu nav ta ka man tas kits riebtos
isteniba ja jasedinatu auto ar smukiem diskiem,tad varbut pat shie bamperi labi izskatitos
es tagad ta skatos un sapratu ka man tonjmainjas kupejai ari bija shads aizmugurejais bampers.no sakuma domaju ka kkada replika,bet izradas ka bija retums
ar kompatu pa brugji
tu nesi photo zhopa guru??
nu nee,isteniba man shitas lampas patiik ka izskataas
janomaina aizmugurejie amishi un atbalsta bukses,jo dirsa shupojas kaa shuupoles
nu nee,isteniba man shitas lampas patiik ka izskataas
janomaina aizmugurejie amishi un atbalsta bukses,jo dirsa shupojas kaa shuupoles
ar kompatu pa brugji
Ietiektu diskus nokrāsot vienkāršā sudrabotā krāsā... Savādāk tas auto ir pārāk tumšs.
+ 1Nixon rakstīja:Viss, es šeit vairs nenāku.
ari man kurinot riepas nem abi rati , abiem e36. kaut gan nevienam nav blokiscipruss18 rakstīja:nesmu parliecinats 100%,bet shodien kupinot riepas likaas ka ir bonuss-blokjis
tad ielaid svarku kamer nav pa vēlu
nah to svarku.kompaktam stav svarka,tiiraakaa nelaime ne braukshana
ikdienai vinjs ir metams ar svarku
ikdienai vinjs ir metams ar svarku
ar kompatu pa brugji
tad gatavojies ka drīz šķīdīs reduktors ja turpināsi kurināt
tad lai tik tas parastais šķīst
man taa riebas braukt ar metinato.ta raustishanas griezhoties,un nezinu kapec,bet likas ka delj vinja nereaali mashina neiet
ar kompatu pa brugji
Nu nezinu gan man nav ne raustīšanās, ne sajūtas, ka autiņš neietu!cipruss18 rakstīja:man taa riebas braukt ar metinato.ta raustishanas griezhoties,un nezinu kapec,bet likas ka delj vinja nereaali mashina neiet
iespejams ka atkarigs no riepaam,bet nu es laikam ikdienas mashinai vairs nemetinatu
un tev tomer ir 2.8
un tev tomer ir 2.8
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21