KObreto auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 24
- chevron_right
pievienošu video ar troksni un pirmos startu pēc mēneša klusuma ar visiem upgreidiem.
http://youtu.be/rknSbK7npbQ
http://youtu.be/rknSbK7npbQ
Pēdējais labojis Kobreti - 14 Nov 2012, 04:58, kopā labots 1 reizi.
cik ilgi smirdēja pēc apstrādes vēl mastika?!
Tagad vēl smird, ne?
Mega darbs, mega uzņemšanās un labs rezultāts (spriežot pēc apraksta)! Tev, drifterim, reika vesela, ka to mepieminēji?!
Tagad vēl smird, ne?
Mega darbs, mega uzņemšanās un labs rezultāts (spriežot pēc apraksta)! Tev, drifterim, reika vesela, ka to mepieminēji?!
Tīri intereses pēc, kāpēc liki non vanos ieplūdes sadaleni izplūdē???
BMW-Big Money Waste
NV izpludei lielāki grādi.
Vismaz kāds skrūvē un šķūrē malacis, veiksmes novest līdz galam
IF IT HAS TITS OR WHEELS IT WILL GIVE YOU PROBLEMS
Jopcik - nefilmē šitādus video (par rūsu)
Bail iedomāties kas manam tur darās (ja darās), bet drošvien jau, ka ir
Kobreti rakstīja:video no rūsas
http://www.youtube.com/watch?v=otWZm4HwstA&feature=plcp
Jebatj, Jebatj, kas Tev tur darās Jācer, ka pēc ziemas man nebūs tas pats
vot šis ir mega updeits būtu cepure,noņemtu tavā priekšā
nop apakša man ir ar kaučuku,viņa nedaudz savādāka,kā bitums(sastāvā iekša man liekas vēl ir bitums vienalga),nožust pilnibā 12h laikā,un tikai nedaudz smaržo pēc bituma.(žūšanas procesā)erda rakstīja:cik ilgi smirdēja pēc apstrādes vēl mastika?!
Tagad vēl smird, ne?
BET salons vēlaizvien smird pēc krāsas un smirdēs ilgi,jo blakussēdētaja puse nemaz neožuva īsti kad jau sāku stūķēt paklāju iekšā bagažnieks ar šofera pusi žuva kopā kādu mēnesi
Reiks vesela Kas tad tai vārētu notikt? es samainiju viņai putekļu gumijas nomainiju eļļu,es domāju,ka kadu laiku vajadzētu turēt
iedomajies,tas pa vienu ziemu izpuva pagājušo vasar rūsu vēl nu tā ,bija zem masitikas,bet ar āmuri cauri izsīst nevarēja,šosezon gatavs,kā sāc daudzīt tā viss caurumosSTUDENTS rakstīja:Jopcik - nefilmē šitādus video (par rūsu)
grādi tie paši pacēlums mainās. salīdzinot darbu + iegūto jaudu,tas neatmaksājas,un jēga no tā būs maza kamēr nedabūs ko spēcīgāku ieplūdē..minime rakstīja:NV izpludei lielāki grādi.
man sanāk divas vienādas sadalenes tagad
viss komplekts drosele/m20/sadalene man deva to,ka tgd pirmais ar jaunām ziemenēm pēc 3t noraujās,ja met otrajā tad turpina spolēt,bet dēļ stiprās saķeres tilts tā lēkā,ka bail,ka neizlūzt tā pēdīgā vieta.
ejot līkumā ar otro spiežot grīdā ari pats aiziet šķērē(slapjā laikā) nevajag nekādu cluch kick vai pārgāzi,kā spied tā iet. gribu ātrāk sezonu sagaidīt un apskatīties,kā ar vasarenēm uzvedīsies.
Kā tukšgaitā strādā?
nezinu..pagaidām nav īsti tukšgaaitas,jo drosele sūc garām varētu būt ap 900-1000apgriezieniem/min. šodien ja sānāks slēgšu beidzot pie kompja ECU,tad arī skatīsies ko šīs rāda
superigi darbinji sadariti!!!Kobreti rakstīja:grādi tie paši pacēlums mainās. salīdzinot darbu + iegūto jaudu,tas neatmaksājas,un jēga no tā būs maza kamēr nedabūs ko spēcīgāku ieplūdē..minime rakstīja:NV izpludei lielāki grādi.
man sanāk divas vienādas sadalenes tagad
viss komplekts drosele/m20/sadalene man deva to,ka tgd pirmais ar jaunām ziemenēm pēc 3t noraujās,ja met otrajā tad turpina spolēt,bet dēļ stiprās saķeres tilts tā lēkā,ka bail,ka neizlūzt tā pēdīgā vieta.
ejot līkumā ar otro spiežot grīdā ari pats aiziet šķērē(slapjā laikā) nevajag nekādu cluch kick vai pārgāzi,kā spied tā iet. gribu ātrāk sezonu sagaidīt un apskatīties,kā ar vasarenēm uzvedīsies.
par to otro atrumu, tas drizak ir delj atvieglotaa spararata, nevis del sadalenes, man ar taa ir un ipasi japacensas lai nesanaktu izspolet saniski likumu ar otro slapjaa laikaa
prieks redzert ka cinies ar ruusu, un jaa trobelis ar to vienu trubu tev ir sanacis ppa visiem 100%
...
pareizi
no sadalenes pagaidām jega tiešam maza..
vel aizmrsu piebilst,ka saminītas
*degvielas šļaukas (paģistrāle-filtrs-paģistrāle-reika)
*dabūts svaigāks ūdens sūknis(vel nav uzlikts,jo nav O-ringa)
*čoms vārda dienā uzdāvināji tik pat kā jaunu domkratu,pāris niecīgi skrāpējumi
no sadalenes pagaidām jega tiešam maza..
vel aizmrsu piebilst,ka saminītas
*degvielas šļaukas (paģistrāle-filtrs-paģistrāle-reika)
*dabūts svaigāks ūdens sūknis(vel nav uzlikts,jo nav O-ringa)
*čoms vārda dienā uzdāvināji tik pat kā jaunu domkratu,pāris niecīgi skrāpējumi
Izdoma Gribēšu redzēt to galadarbu
Kāda tev reduktora attiecība?
Kāda tev reduktora attiecība?
kam? bmw 3,45
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19