Zirdzins e36 Zeljonka;
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 32
- chevron_right
Nostaljgjiska vieta
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bildes
Kur tieši tas ir?
Tiešām tā bez problēmām var piebraukt pie jūras ar mašīnu nepārkāpjot CSN ?
Kur tieši tas ir?
Tiešām tā bez problēmām var piebraukt pie jūras ar mašīnu nepārkāpjot CSN ?
Vecāķi?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Ja tas ir vecāķos, tad tur ir tikai gājēju velosipēdistu celiņš, pēc idejas tur braukt nedrīkst, bet nu noteikumi ir radīti, lai tos pārkāptu
Gatavojamies Stancest 2015, atlika apsifkas, benjkji un piderasiishana..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Blakus taču ir Krown izpedarasīssZirdzins rakstīja:Gatavojamies Stancest 2015, atlika apsifkas, benjkji un piderasiishana..
Ko ar benķiem izdomāji?Zirdzins rakstīja:Gatavojamies Stancest 2015, atlika apsifkas, benjkji un piderasiishana..
Tas uzraksts uz spoilera ir bik cheesy jo mašīnai nav nekā no bmw motorsporta?
varbūt es maldos
Nu loģiski liks no M 412kars rakstīja:Ko ar benķiem izdomāji?Zirdzins rakstīja:Gatavojamies Stancest 2015, atlika apsifkas, benjkji un piderasiishana..
Es nez ja godigi kas ir kas nav... Uzraksts patiik.kars rakstīja:Ko ar benķiem izdomāji?Zirdzins rakstīja:Gatavojamies Stancest 2015, atlika apsifkas, benjkji un piderasiishana..
varbūt es maldos
Par benjkjiem, parak salitus negribu...izskataas pec tiem sparco kausveidigiem...Varbuut Sprint modeli, lai piedziitu izskatu apshifkaam!
BMW M GmbH (previously: BMW Motorsport GmbH) is a subsidiary of German car manufacturer BMW AG.
BMW M, "M" (for Motorsport) was initially created to facilitate BMW’s racing program, which was very successful in the 1960s and 1970s.
There are several BMW models which BMW Motorsport made changes on, without them becoming M-Cars. This succession of styling (M-tech I, M-tech II) and performance cues came from BMW Motorsports; e.g. BMW 530i M packet or 325i M packet etc.
es domaaju , ja ir M tech neesu noshavis greizi, un ja esmu, kka vienalga
Vai arii es nenormaali fanoju par motorsport
BMW M, "M" (for Motorsport) was initially created to facilitate BMW’s racing program, which was very successful in the 1960s and 1970s.
There are several BMW models which BMW Motorsport made changes on, without them becoming M-Cars. This succession of styling (M-tech I, M-tech II) and performance cues came from BMW Motorsports; e.g. BMW 530i M packet or 325i M packet etc.
es domaaju , ja ir M tech neesu noshavis greizi, un ja esmu, kka vienalga
Vai arii es nenormaali fanoju par motorsport
tagad vairss nav variantu jaa!Grunte rakstīja:Nu loģiski liks no M 412kars rakstīja:Ko ar benķiem izdomāji?Zirdzins rakstīja:Gatavojamies Stancest 2015, atlika apsifkas, benjkji un piderasiishana..
kapec sprint modelis nevisai?kars rakstīja:Ko ar benķiem izdomāji?Zirdzins rakstīja:Gatavojamies Stancest 2015, atlika apsifkas, benjkji un piderasiishana..
varbūt es maldos
jo trubenieks un man personīgi nepatīk kā viņš izskatās.Zirdzins rakstīja:kapec sprint modelis nevisai?kars rakstīja:Ko ar benķiem izdomāji?Zirdzins rakstīja:Gatavojamies Stancest 2015, atlika apsifkas, benjkji un piderasiishana..
varbūt es maldos
Bimarco Latvijā varēja dabūt plazabaltic.lv Vismaz kādreiz.
Izskatās, ka joprojām var: http://plazabaltic.lv/?Veikals:Sporta_S%C4%93dek%C4%BCi
Izskatās, ka joprojām var: http://plazabaltic.lv/?Veikals:Sporta_S%C4%93dek%C4%BCi
Sievu un mašīnu draugiem neaizdod.
Volvo V40, Phase 2, Silver green
Volvo V40, Phase 2, Silver green
tas attiecas uz auto sportu un trasē likšanu. tev interesē bez!
ok, paldiesMiiix rakstīja:tas attiecas uz auto sportu un trasē likšanu. tev interesē bez!
Precizēšu - homo ir trases sertifikācija. Tu vari ņemt gan ar gan bez, jo tavā gadījumā tam nav nozīmes
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 32