e36.lv Jelgavaa!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 90
- chevron_right
Varam. Pagaidām gan vīkenda plāni ir miglā tīti (visu caurvij doma pabeigt bakalaura darbu ), bet kko vajadzētu saštukot.KV_ rakstīja:+1 ar domaju braukt
Mybe 5dien vai 6dien vakara saskrienamies kkur centrā? _yanks_
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Ar labprāt aizbrauktu saskrieties, bet tieku tikai pēc 10.05 jo šobrīd vakums bākā
jāpaskatas cik tiktu šonedeļ, ja nē tad varetu 11.05 :)
Tad ari netieku. Tad jau sonedel ir realaka iespeja.
Man tā pat kā Ch. bakalaurs smagi svilina pakaļu, bet domāju, ka noteikti izrautos. Paslinkot vienmēr atradīsies laiks!
tad mybe šo sestdien pl.21 pie Rimi? Varētu uzbildēt kkur kopēju bildi, kur visi vienlaikus taisa burnoutu
Man jau liekās, ka drīzāk varētu visi, kas tiek, pacept kādu gaļu kopā, ja kādam ir kāda forša vietiņa padomā.
Esmu izslāpis pēc gaļas.
Esmu izslāpis pēc gaļas.
ar pusotru riteni ko tādu darīt nav cool.KV_ rakstīja:tad mybe šo sestdien pl.21 pie Rimi? Varētu uzbildēt kkur kopēju bildi, kur visi vienlaikus taisa burnoutu
+1edzinjs rakstīja:Man jau liekās, ka drīzāk varētu visi, kas tiek, pacept kādu gaļu kopā, ja kādam ir kāda forša vietiņa padomā.
Esmu izslāpis pēc gaļas.
sestdien būs kāds pie tā rimi tad ?
es nē! man nav tilta!
Nu dv šo sestdien pie Rimi no pl.20,ja līst tad var zem Pasāžas, tad ari varam izdomat ko daram talak, ja daram:)
Ja nekas neizmainisies,tad piebraukshu ari
Ap 20:30 pieskriesu drusku pec darba.
ļoti iespējams, ka arī piebraukšu sestdien... ja visi apsolās nekomentēt mana auto troksni (nācās sametināt taisnu trubu, jo vienīgais bundulis, ko iemetnāju pa vidu aplūza no abiem galiem )
Ekh man rīt jāstrādā mājās tik esmu 20:00 un bendzīna ar tākā nav. Bet aizbraukt gan gribās hmmm jāpadomā
kur jelgavā var uztaisīt savirzi? vajag tādu kantori, kur man nevajadzēs ņemt nost priekšējo bamperi, lai uzbrauktu uz stenda! STEIDZAMI!
Komandors Tervetes iela. Vecais autoparks Dobeles iela. Tik tur jabrauc skatities vai tiksi augsa.
neviens negrib strādāt, visi tik nākošnedēļ var!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 90