KA-91 E36 2.5 traktors
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 26
- chevron_right
kas tad tas bija par numuru?
hvz, hroma ručkas negāja kopā ar pilno koka apdari?
hvz, hroma ručkas negāja kopā ar pilno koka apdari?
Es jau otro dienu viņam stāstu ka hroma ručkas tur nevajag, ka viņas ir jāatdod man
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
IJ-14 kas man galīgi neko neizsaka
Fashij, šodien Tu jau koku gribēji savākt
Fashij, šodien Tu jau koku gribēji savākt
tur vnk tas viss nesapass, no kkā tev ir jāšķirās
Bet kopumā skatoties labs tūrings, ja jau te ik pa laikam kāds no viņa kko grib noskrūvēt
Bet kopumā skatoties labs tūrings, ja jau te ik pa laikam kāds no viņa kko grib noskrūvēt
Kā jau e-46 rakstīja. Un arī Tev fashij rādīju, sliekšņi ir sapuvuši. Bet kādus brīnumus tik ar drāti nevar sadarīt
nebūs nāksies vien melnās krāsot sudraba krāsā.Fashion rakstīja:atdod hromu
Ja Ērikam neatdosi hromu,es piesakos rindā. Skidons griestiem automātiski
Sliekšņi točna ir mazākā problēma...KA-91 rakstīja:Kā jau e-46 rakstīja. Un arī Tev fashij rādīju, sliekšņi ir sapuvuši. Bet kādus brīnumus tik ar drāti nevar sadarīt
Nomaini diskiem krāsu un atdod fashion to koka apdari, tad būs skatāms auto.
Kurš tev viņas par brīvu dos? Pats savulaik tādas notirgoju par 25 eiro.Fashion rakstīja:Es jau otro dienu viņam stāstu ka hroma ručkas tur nevajag, ka viņas ir jāatdod man
Jā, rīt vācu prom to vēmekļu krāsu no diskiem. Koks, hroms, āda, panelis, stūre un arī paklājiņi paliek pie manis
Es kaut vienā vietā minēju ka kko te par brīvu gribu izkļančīt?ZzevsS rakstīja:Kurš tev viņas par brīvu dos? Pats savulaik tādas notirgoju par 25 eiro.Fashion rakstīja:Es jau otro dienu viņam stāstu ka hroma ručkas tur nevajag, ka viņas ir jāatdod man
Malacis ka pa 25e notirgoji, žēl neesi kaimiņš, piekāptu roku paspiest
Hroms ar koku ir
Viņš tak ne vienā vietā nepateica,ka for freeZzevsS rakstīja:Kurš tev viņas par brīvu dos? Pats savulaik tādas notirgoju par 25 eiro.Fashion rakstīja:Es jau otro dienu viņam stāstu ka hroma ručkas tur nevajag, ka viņas ir jāatdod man
Inferno rakstīja par koku no 10 mašīnām. Da tur vispār nevar saprast kas un kā, kad sāk pētīt Piemēram pelnu traukam, kas pie elkoņbalsta, tonis rāmim katrā galā savs
es savējās pa 20eur paņēmu
Pa tādu cenu nav reāli cerēt uz kko sterilue-46 rakstīja:Lūdzu nesaki ka tu viņu nopirki. Viņs nesuda neiet tas ir 1.
2.tūlīt februarī beigsies skate
3. Sliekšņi sapuvuši ka elle indijā. 1dien skatijos viņu. Bet nu lai jau veicās. Man beigās pa 1200 gribēja tdot ar to nr. Kas viņam bij
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Kupeja ko pārdeva bija sterila, pat kalendārā tikaRiks* rakstīja:Pa tādu cenu nav reāli cerēt uz kko sterilue-46 rakstīja:Lūdzu nesaki ka tu viņu nopirki. Viņs nesuda neiet tas ir 1.
2.tūlīt februarī beigsies skate
3. Sliekšņi sapuvuši ka elle indijā. 1dien skatijos viņu. Bet nu lai jau veicās. Man beigās pa 1200 gribēja tdot ar to nr. Kas viņam bij
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Kupejas grīdai ne ielāpa nebija
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22