E36.lv Sezonas atklāšana 2016!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 33
- chevron_right
Johnny Tev kādi jautājumi???
Būšu arī es :)
Neuztver personiski.
Gymkhanai nav sakara ar driftu, ja gribi uzrādīt vērā ņemamu laiku!!
Gymkhanai nav sakara ar driftu, ja gribi uzrādīt vērā ņemamu laiku!!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
+1
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
1+2+3+4-5=5 :hahaha
Baigi vienkāršo uzdevumu Sabīnei uztaisījāt
Baigi vienkāršo uzdevumu Sabīnei uztaisījāt
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Oho te jau spams aiziet. Man jau liekas ka nav īstā vieta.
Отправлено с моего HTC One_M8 через Tapatalk
Отправлено с моего HTC One_M8 через Tapatalk
Jautājums tiem, kuri brauks no Rīgas
Vari gribētāji braukt kolonnā vēl ir? Organizēsim kaut ko? Vai katrs brauks pats/nelielās čupās?
Vari gribētāji braukt kolonnā vēl ir? Organizēsim kaut ko? Vai katrs brauks pats/nelielās čupās?
Gan jau ka būs kāda pulcēšanās pie Vienības gatves Maximas, pats personīgi braukšu gar vienības gatves maximu cerot ka būs vairāk e36.Nylon rakstīja:Jautājums tiem, kuri brauks no Rīgas
- ikey07
Sezonas noslēgumā 2015. gadā arī bija kaut kāda pulcēšanās, bet tapat visi aizbrauca pa čupām, tāpēc jautājums vairāk ir vai ir gribētāji organizēt normālu kolonnu vai nē.
Cik es sapratu ka daļa tiekas lubānas statoil kur maķītis 8:30 un tad visi rulējam uz vienības gatves maximu un mazlietiņ pēc 9 startejam uz rullīšiem. Uzvietas jau var izdomat kurs vada kollonu!:)Nylon rakstīja:Jautājums tiem, kuri brauks no Rīgas
Yuu, tiekas 8.30 plavniekosDN-848 rakstīja:Cik es sapratu ka daļa tiekas lubānas statoil kur maķītis 8:30 un tad visi rulējam uz vienības gatves maximu un mazlietiņ pēc 9 startejam uz rullīšiem. Uzvietas jau var izdomat kurs vada kollonu!:)Nylon rakstīja:Jautājums tiem, kuri brauks no Rīgas
Es par!DN-848 rakstīja:Cik es sapratu ka daļa tiekas lubānas statoil kur maķītis 8:30 un tad visi rulējam uz vienības gatves maximu un mazlietiņ pēc 9 startejam uz rullīšiem. Uzvietas jau var izdomat kurs vada kollonu!:)Nylon rakstīja:Jautājums tiem, kuri brauks no Rīgas
+ un tad uz vienības gatvi!Walkman rakstīja:Yuu, tiekas 8.30 plavniekosDN-848 rakstīja:Cik es sapratu ka daļa tiekas lubānas statoil kur maķītis 8:30 un tad visi rulējam uz vienības gatves maximu un mazlietiņ pēc 9 startejam uz rullīšiem. Uzvietas jau var izdomat kurs vada kollonu!:)Nylon rakstīja:Jautājums tiem, kuri brauks no Rīgas
Būšu 9:00 pie mahimas uz VG
Tikai lūpu noņem, Nylon, lai brauciens pa krasteni neaizņem 30+ minūtes
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
done
Pēdējais labojis Hazard - 18 Mai 2016, 20:53, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 33