Kon4a's E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 37
- chevron_right
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Šodien jāsvin - nopūsts pēdējais disks, jāgaida kad nožūs un tad domās par pulēšanu. Tagad tik jautājums - mēģināt pulēt pašam vai meklēt kādu, kas to labi un lēti var izdarīt?
Labi un leeti nemeedz buut
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tas jau itkā zināms, domāju, varbūt kāds zin kādu, kas taisa labi apr sakarīgu ciparuOrkaans rakstīja:Labi un leeti nemeedz buut
Image
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Pamazām notiek gatavošanās vasarai - lai arī spārnus tā arī neesmu saņēmies savākt, ir iegādātas sliekšņu uzlikas un ilgi gaidītais elkoņbalsts, saņemot otro algu tiek sūtīta plēve auto pārlīmešanai, priekšā vēl metināšanas un špaktelēšanas darbi, kā arī neliela dzinēja apkope, ar cerību, kaut nedaudz pieklusināt misteru dzeni
Pierunāts sencis pārdot man viņa elektro recaro salonu, kā arī apzināts viss vajadzīgais, lai pārlipinātu abšifku vidiņus ar zamšādu
Paralēli tik meklētas riepas un pabeigti disku darbi - pie pulēšanas vēl neesmu ķēries, bet tas viss ir plānā! Pašlaik viss iet uz priekšu tieši kā paredzēts
Pierunāts sencis pārdot man viņa elektro recaro salonu, kā arī apzināts viss vajadzīgais, lai pārlipinātu abšifku vidiņus ar zamšādu
Paralēli tik meklētas riepas un pabeigti disku darbi - pie pulēšanas vēl neesmu ķēries, bet tas viss ir plānā! Pašlaik viss iet uz priekšu tieši kā paredzēts
atskatoties uz darbiem, ko esi paveicis pats, tad pulēt arī vari pats!Kon4a rakstīja:Šodien jāsvin - nopūsts pēdējais disks, jāgaida kad nožūs un tad domās par pulēšanu. Tagad tik jautājums - mēģināt pulēt pašam vai meklēt kādu, kas to labi un lēti var izdarīt?
Kaut gan informācijas pēc varētu uzjautāt kāds cipars pie image par taviem konkrētajiem diskiem!
erda rakstīja:atskatoties uz darbiem, ko esi paveicis pats, tad pulēt arī vari pats!Kon4a rakstīja:Šodien jāsvin - nopūsts pēdējais disks, jāgaida kad nožūs un tad domās par pulēšanu. Tagad tik jautājums - mēģināt pulēt pašam vai meklēt kādu, kas to labi un lēti var izdarīt?
Kaut gan informācijas pēc varētu uzjautāt kāds cipars pie image par taviem konkrētajiem diskiem!
Viņam jau jautāju, esot ap 70Lserda rakstīja:atskatoties uz darbiem, ko esi paveicis pats, tad pulēt arī vari pats!Kon4a rakstīja:Šodien jāsvin - nopūsts pēdējais disks, jāgaida kad nožūs un tad domās par pulēšanu. Tagad tik jautājums - mēģināt pulēt pašam vai meklēt kādu, kas to labi un lēti var izdarīt?
Šodien paprovēts uzpulēt vienu disku + nokrāsota arī vertikālā mala diska vizuālai palielināšanai Rezultāts nav spīdošs, ir kur augt, bet princips skaidrs
Vēl tik jautājums - kur dabūt alumīnija ventiļus? man tie gumiajs galīgi nepatīk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ripuli pulēji ar roku uz zemes vai uz ass liki?
te viss būs galīgi labi
Uz ass, tik jaatrod kautkada ķimija ar kuru veco krāsu un laku noņemt, savadak ar kaltu čakarserda rakstīja:ripuli pulēji ar roku uz zemes vai uz ass liki?
Paldies, cenšossigais rakstīja:te viss būs galīgi labi
Pakonsultējies ar RENIO, viņš lietoja kaut kādu pastu, kura krāsu nocēla burtiski sekundēs!
O, paldies, uzmetīšu PMerda rakstīja:Pakonsultējies ar RENIO, viņš lietoja kaut kādu pastu, kura krāsu nocēla burtiski sekundēs!
Šodien mazliet piekopts auto nu-jau-pagaidu izskats, pirms metināšanas pasākumiem un auto pārlīmēšanas.
Sapucēti sliekšņi:
Pirms:
Pēc:
Kā arī nomainīta ziemas izbalējusī bļemba pret DIY spilgti baltmelno
+ salīdzināšanai - diska vizuālā izmēra atšķirība ar krāsotu visu vidu līdz horizontālajam plauktam, un bez:
labās puses disks vēl nav pulēts. kreisajā pusē neņemat vērā pabalējušo krāsu, bija ļoti sūdīga krāsotājlenta
Sapucēti sliekšņi:
Pirms:
Pēc:
Kā arī nomainīta ziemas izbalējusī bļemba pret DIY spilgti baltmelno
+ salīdzināšanai - diska vizuālā izmēra atšķirība ar krāsotu visu vidu līdz horizontālajam plauktam, un bez:
labās puses disks vēl nav pulēts. kreisajā pusē neņemat vērā pabalējušo krāsu, bija ļoti sūdīga krāsotājlenta
ja smuki izdotos sapuleet tad atstaatu nekrasotu to apmali...
bet tas ir ja kartigi sapulee..
bet tas ir ja kartigi sapulee..
man savukārt liekas, ka jaunais variants ir daudz labāks
Man patīk diska variants kas ir kreisajā pusē.
Kāpēc pirms disku pārkrāsošanas viņi netika notīrīti no vecās krāsas, nebūtu takad jāčakarējas ar krāsas noņēmējiem utt.
Kādu pastu izmantoji pulēšanai? Kautkā izskatās kad nav spīduma. Bet nu beigās diskiem jāizskatās labi
Kādu pastu izmantoji pulēšanai? Kautkā izskatās kad nav spīduma. Bet nu beigās diskiem jāizskatās labi
Tagad pats saprotu, ka labak butu bijis veco krasu pilniba nonemt, tacu, ka jau pirms tam teicu, pirmie kuceni jaslici.a - nekad nebiju krasojis diskus, tpc nebija pieredzese30 rakstīja:Kāpēc pirms disku pārkrāsošanas viņi netika notīrīti no vecās krāsas, nebūtu takad jāčakarējas ar krāsas noņēmējiem utt.
Vienigais, ko atradu, bija varstu slipesanas pasta, sis disks tika pulets tikai testa varianta, lai vsp saprastu, kas un ka notiekas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 37