Pirkt/pārdod apspriešanas tēma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 66
- chevron_right
Tak es biju forumā pa 20 metis pakaļ viņus, neviens neko, aizvedu uz lūžņiem savācu savus knapus 24eur un aizbraucucipruss18 rakstīja:nu es pa 20 panjemshu ja kads piedavaas
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Es divus St13 pret 4 Tērvetniekiem iemainīju
Kāda cena varētu būt M50TUB25 plikam motoram, bez apkares?
m50b25tu pliks 150-200eemcix rakstīja:Kāda cena varētu būt M50TUB25 plikam motoram, bez apkares?
nu ka var rakstīt [cenu piedāvājiet paši]? te tak skaidrs ka cena nebūs 250eur.have3 rakstīja:Pardosu ac schnitzer type 2 r17, 5x120. 8,5 J Et lkm 13.
Cenu piedavajiet pasi, diski bus ka jauni, sakts restavracijas process)
Var un raksta. Un tad kad piedāvā zem viņu iedomātā cipara tad apvainojas.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Vot tā apvainošanās ir pscValtersZ rakstīja:Var un raksta. Un tad kad piedāvā zem viņu iedomātā cipara tad apvainojas.
Man sanāk šāds aprēķins:Fashion rakstīja:visi stils13 kas man bijuši ir nodoti lūžņos jo nevienam viņus praktiski pat par lūžņu cenu nevajadzēja, brīnos vsp ka kāds viņus pērk pa 40eur lūžņi par komplektu dod 23.80eurcipruss18 rakstīja:jo vinji kaut uz matu,bet labak izskatas par shiem drausmonjiem
Style 13 svars: 7,6kg (http://bmwfans.info/parts-catalog/E36-C ... g_styl_13/)
Alumīnija iepirkšanas cena : 1,40 eur/kg (http://vtlom.lv/lv/)
IIN no lūžņu nodošanas: 10%
Par komplektu kopā sanāk: 4*7,6*1,40*0,9=38,30 eur
Aptuveni tā arī sanāk, jo metālam cenas tagad ir augšā
Nu kad ik pa laikam meklēju sev r15 diskus, jebkāds style, ka tikai gaisu, kur nogalināmās riepas uzmest, tur neko nevar atrast parasti zem 40 eur par plikiem style 13 diskiem. Pēdējo komplektu, pirms nedēļas, kaut kādus style 6 ar lisām riepām ieķēru par 30 eur. Ja būtu kāds komplekts manīts par 20 eur nedomājot ieķertu, bet vai nu es nelaikā skatos, vai kur ir vainaFashion rakstīja:Tak es biju forumā pa 20 metis pakaļ viņus, neviens neko, aizvedu uz lūžņiem savācu savus knapus 24eur un aizbraucucipruss18 rakstīja:nu es pa 20 panjemshu ja kads piedavaas
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
cik aptuveni maksā šie diski?
OEM AC Schnitzer type 2, 3 daļīgie et35 8j
OEM AC Schnitzer type 2, 3 daļīgie et35 8j
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
vismaz aptuvenu cenu zini? ir piedāvājums, bet nezinu vai gribu tik atdot par diskiem pirms noskaidroju cik tie ir vērtiValtersZ rakstīja:Daudz naudas - olas
Kamdēļ viņi ir tik vērtīgi?
Kaut kāds kārtējais bmw fanboy fetish.kars rakstīja:Kamdēļ viņi ir tik vērtīgi?
Es tos diskus max paņemtu pa 150e ziemai. Neglīti reāli. Kas var patikt parastos 5 staru diskos?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Un kādi diski tad ir labu labie, Tavuprāt? Nu, tie paši, kuros ir kam patikt.
Jebkuri oem e36 r17 ir smukāki
Gaumes lieta protams
Gaumes lieta protams
pa 150e tu viņus diez vai ka dabūsi.TomSkarsts rakstīja:Kaut kāds kārtējais bmw fanboy fetish.kars rakstīja:Kamdēļ viņi ir tik vērtīgi?
Es tos diskus max paņemtu pa 150e ziemai. Neglīti reāli. Kas var patikt parastos 5 staru diskos?
ar lielākiem plauktiem viņi izskatīsies šādi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 66