digitālā un analogā klimata kontrole
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 34
- chevron_right
Kāds varbūt zin kas varētu būt par vainu, ka pēkšņi pats no sevis silta gaisa vietā sāk pūs vēsu. Sākumā iedarbinot mašīnu viss uzsilst un strādā, bet braucot pēkšņi sāk pūst vēsu gaisu. Pat ja temperatūra ir uz 32 grādiem. Termostats un ūdenssūknis jauni, tosolam līmenis ir. Motors 2.5tds un digitālā klimatkontrole
Ezis vai tad neatbild par ventilatora ātrumiem? Ventilators pūš.RENIO rakstīja:ezis
viens no variantiem.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kur atrodas tas vārsts?
Šodien pa dienu viss bija normāli bet vēlāk atkal vēsu sāka pūst
Šodien pa dienu viss bija normāli bet vēlāk atkal vēsu sāka pūst
man lidziga problema digitalajai klimai
iedarbinot auto uzlieku piemeram 21gradu, no sakuma push normali, pectam gandriz pilnaa katushkaa vislaik siltu(tocna jau paari 21), nospiezhot piemeram mazaku vent atrumu vai temperaturu puush veesu, atkal kko saspaidot, push atkal parmerigi siltu...
veel man ir taa, ka man attela redzamais siltaa/aukstaa gaisa reguleejamais griezhas uz rinkji neatmetoties, tam jau nevajadzetu but pie vainas ne?
iedarbinot auto uzlieku piemeram 21gradu, no sakuma push normali, pectam gandriz pilnaa katushkaa vislaik siltu(tocna jau paari 21), nospiezhot piemeram mazaku vent atrumu vai temperaturu puush veesu, atkal kko saspaidot, push atkal parmerigi siltu...
veel man ir taa, ka man attela redzamais siltaa/aukstaa gaisa reguleejamais griezhas uz rinkji neatmetoties, tam jau nevajadzetu but pie vainas ne?
varbut ir jau izrunats,bet nevareju atrast.tatad man sobrid ir grozama klima,vai var ielikt digitalo?
un kas isti vajadzigs tam visam?
digitalo pe4ku, videjo gaisa luku no digitalas un pasu paneliti! vis, der 1:1marens rakstīja:varbut ir jau izrunats,bet nevareju atrast.tatad man sobrid ir grozama klima,vai var ielikt digitalo?
paldies.tad jau nekas traks.
bus jaieliek pa ziemu.
bus jaieliek pa ziemu.
easy peasy :) izdarams kadas 3-4 h :) pa smuko :)
Kas varētu būt pa vainu , pečka sāk darboties, tikai pēc kāda laika +/- 5-7min, un tad sāk tikai ventilari griezties.
Vainīgs varētu būt ezis ?
Vainīgs varētu būt ezis ?
Takā nēsu eksperts īsti auto lietas, pajutāšu šeit noteikti kāds zinās, nesen iegādāhos auto, protams nepilnibas daudz pie kuram japieleik roka utt, bet man radas jautajums kas varētu būt pa vainu ka man digitāla klima negrib pūst silto gaisu salona pūs uz kājām uz logiem bet ne taisni uz priekšu, kas īsti varētu būt pa vainu?
iespējams vārsts
Sveiki. Man ir digitala klima, bet iekšā baigās skaņas veidojas. Gaisa filtrs jauns uzlikts, bet kad pūš gaisu tad ir tada divaina skaņa, itka caurs izputejs;D bet no klimas, varbut kkur sistema sasprudušas daudz lapas?
Un kad maina, piemeram, no priekšējā stikla uz seju, lai pūš, tad tas vārsts normali skaļi pārlec, sakumā likās, ka motorā kaut kas plīst ik pa laikam, bet tad sapratu, ka no klimas, kad parsledz režīmus.
Un kad maina, piemeram, no priekšējā stikla uz seju, lai pūš, tad tas vārsts normali skaļi pārlec, sakumā likās, ka motorā kaut kas plīst ik pa laikam, bet tad sapratu, ka no klimas, kad parsledz režīmus.
Kaa sodien atklaaju tad centraalajam puuteejam kuram regulejas siltais/aukstais arii ir 2 veidi :@
Gribeju nomainit savejo, bet tas ko biju dabujis ir no vecaaka gada...
Tad nu mos kads kuram mos vajag veco grib man iemainit pret otru variantu?
Attela redzams ir tads kadu man nevajag
Jaskatas uz to shtepseli..
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Gribeju nomainit savejo, bet tas ko biju dabujis ir no vecaaka gada...
Tad nu mos kads kuram mos vajag veco grib man iemainit pret otru variantu?
Attela redzams ir tads kadu man nevajag
Jaskatas uz to shtepseli..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tavā attēlā ir vidējā lūka no dalītās grozāmās klimas. Otrs veids ir ar trosīti, kas ir digitālajai klimai.
dogMa - gadījumā nebija otrādāk? Vismaz senāk tā pats teici, ka digitālajai ir elektriski regulējamais..
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Toč, nē Dalītajai grozāmajai ir "elektriskais".
Nu jaa, man ir klima
bet vispar pirms mekleju sev iisto, salauzts tas grozaamais, kas regule kadu gaisu puust, var but pie vainas tam, ka dazreiz pechka vnk puush karsto gaisu, kamer nav ko elpot, kautgan uzlikti tikai 21gradi?
vnk shito dabuju no choma un domaju testa pec nomainit
vnk shito dabuju no choma un domaju testa pec nomainit
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22