Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- …
- 470
- chevron_right
Tas ir no e36.lv ziedu laikiem
Loud N' Proud
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Forums ir gavno,bez brīdinājumiem nestrādā atsit maximas kasi
Loud N' Proud
Tāpat kā tavs motors kuram ir pizda bet dzivajā diapazona iet kā 2.8 jo uzticis kolēģiem
Loud N' Proud
Atpisies zb jav tu man esi!!!
Foruma vadiibai nepatiks uzliks banu ne tu man maaciisi kas kad ko nevaru teikt
Loud N' Proud
WOW! Es tagad noteikti iešu un raudāšu stūrī, ka kaut kāds pilnīgs randoms bez dzīves sēž forumā un man nonstop piepisās. Nu tik žēl Čuvaks noteikti tik liels un varens, ka viss forums skrien pakaļ un gatavi mesties uz ceļiem un gaidīt, ka nu tik taisīs bikses vaļā
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Tev ar galvu nav labiTomSkarsts rakstīja: ↑08 Dec 2018, 22:51WOW! Es tagad noteikti iešu un raudāšu stūrī, ka kaut kāds pilnīgs randoms bez dzīves sēž forumā un man nonstop piepisās. Nu tik žēl Čuvaks noteikti tik liels un varens, ka viss forums skrien pakaļ un gatavi mesties uz ceļiem un gaidīt, ka nu tik taisīs bikses vaļā
Loud N' Proud
Laiks iet, bet te nekas nemainās
Zinu, ka iespēja maza, bet vai kāds zin, kur pašlaik atrodas zaļš e36 sedans ar nummuru GT-9271? Mans pirmais auto, un nostaļģisku iemeslu vadītam, ir interese atgūt.
is aluminum carbonate soluble
is aluminum carbonate soluble
vai nu man ekrāns nerāda pareizi, vai arī zaļš viņš točna nav
Tumši zaļš.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
priekā!skrv rakstīja: ↑08 Dec 2018, 21:45Atpisies zb jav tu man esi!!!
Foruma vadiibai nepatiks uzliks banu ne tu man maaciisi kas kad ko nevaru teikt
Kāds var nošērot video, kur uz mūkusalas apļa turbo kompots izpaudās? sudraba krāsā, ja nemaldos
Imho nebraukt pa sāli manā gadijumā Es gan cenšos pēc iespējas pakustināt auto arī pa ziemu, ja trāpās kāda sausa un nepārāk auksta diena, pēdējā tāda bija novembra vidū. Nepatīk kad auto stāv neksustināts vairākus mēnešus
Pilnīgi idiotisks jautājums- dzesēšanas sistēma kad atskrūvē korki pie iedarbinaatas massinas ar kuru apmeram 1h ir braukts - ir normāli ka no radiatora korka drusku ar spiedienu izlej antifrizu? trubas itkā nav cietas kā akmens..... un itkā līmenis arī nebija pārliets m52 divi vanosi......
Ja ar temperatūru viss ok, tad viss kārtībā. Ne velti rakstīts lai karstu netaisa vaļā.Martinsoon rakstīja: ↑10 Dec 2018, 21:59 Pilnīgi idiotisks jautājums- dzesēšanas sistēma kad atskrūvē korki pie iedarbinaatas massinas ar kuru apmeram 1h ir braukts - ir normāli ka no radiatora korka drusku ar spiedienu izlej antifrizu? trubas itkā nav cietas kā akmens..... un itkā līmenis arī nebija pārliets m52 divi vanosi......
- ikey07
ha nu itkā jā kadreiz m50 varēja brīvi atskrūvēt e36 un neko arā nepūta.... bet nu tas ka rakstīts lai karstu netaisa vaļā tas gan:) ok paldies minimāli nomierināji :) ir kāda gudrība kā var pārbaudīt vai korķī tas vārsts stradā/?ikey07 rakstīja: ↑10 Dec 2018, 22:02Ja ar temperatūru viss ok, tad viss kārtībā. Ne velti rakstīts lai karstu netaisa vaļā.Martinsoon rakstīja: ↑10 Dec 2018, 21:59 Pilnīgi idiotisks jautājums- dzesēšanas sistēma kad atskrūvē korki pie iedarbinaatas massinas ar kuru apmeram 1h ir braukts - ir normāli ka no radiatora korka drusku ar spiedienu izlej antifrizu? trubas itkā nav cietas kā akmens..... un itkā līmenis arī nebija pārliets m52 divi vanosi......
Tad kad kkas notiks, tad arī domāsi, ja kkas būtu ar motoru, tu stundu toč nevarētu nobraukt bez uzvārīšanās.Martinsoon rakstīja: ↑10 Dec 2018, 22:14ha nu itkā jā kadreiz m50 varēja brīvi atskrūvēt e36 un neko arā nepūta.... bet nu tas ka rakstīts lai karstu netaisa vaļā tas gan:) ok paldies minimāli nomierināji :) ir kāda gudrība kā var pārbaudīt vai korķī tas vārsts stradā/?ikey07 rakstīja: ↑10 Dec 2018, 22:02Ja ar temperatūru viss ok, tad viss kārtībā. Ne velti rakstīts lai karstu netaisa vaļā.Martinsoon rakstīja: ↑10 Dec 2018, 21:59 Pilnīgi idiotisks jautājums- dzesēšanas sistēma kad atskrūvē korki pie iedarbinaatas massinas ar kuru apmeram 1h ir braukts - ir normāli ka no radiatora korka drusku ar spiedienu izlej antifrizu? trubas itkā nav cietas kā akmens..... un itkā līmenis arī nebija pārliets m52 divi vanosi......
- ikey07
Korķi labāk vnk nopirkt jaunu!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195