Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- …
- 679
- chevron_right

satikts Kļaviņš, iegūtas daļas, liels paldies viņam par to 

fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com

Azbests rakstīja:satikts Kļaviņš, iegūtas daļas, liels paldies viņam par to

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Ja nemaldos, tad vakarpusē Korsa pie mēbelu nama, neko neredz un nedzird 

Uz Palidzibas ielas 8.30 sarkans sedans ar uzlīmem..

Uz Ģertrūdes ielas pie Mārtiņa beķerejas redzēts TheMoneyTeam autiņš ap kādiem 8.30. 

Šodien jelgavā pei Rimi redzēts un pasveicināts, bet nez vai saprata kāds
ar melnu coupe GF-4008. Jelgavā nebiju tādu manījis.

Nīcgales ielas pagalmos pamanīts.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Atzístas, kam ir smuka kopeja ar vn fn-7774, ja nekļūdos... Tikko izsekots no plazas izbraucot. 

Šodien ap plkst.11:00 pie Stirnu ielas Rimi redzets
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Vakar: Klavins pie biķernieku apļa Rimi, paldies
tālāk no Upesciema puses pretī gāza laikam Alps un drusku vēlāk Regnārs. Un pēc tam no Salaspils apvadceļa uz Rīgas pusi iegriezās dogMan
šodien: zila kūts ar melniem ļitakiem un eņģeļiem uz Krastenes ap 17 : 00

Man šodien Tavi kaimiņi sūdzējās, ka braucot ar vēl vienu žuku kā nenormāli, slīpējot līkumu to vienu , kur bieži mazi bērni unh vēl... katru rītu aizbraucot tā, ka viss tas pagalms stāvus. Ak tā, un vel teica, ka Tev tas motors nojātsAnderss rakstīja:EsRidlihs rakstīja:Sarkans sedans sedinats, dizelis un arprataa kuuposh tiko no Kaivas ielas atpakalgaita izbrauca
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Redzēts cēsīs matissc 

Tiešām neko neredzēju un nemanijugilbert rakstīja:Ja nemaldos, tad vakarpusē Korsa pie mēbelu nama, neko neredz un nedzird

Vakar vakarā uz skanstes ielas SeeYa, šorīt ap 10:00 krastmalā manīta kupeja ar lielām TMT uzlīmēm-varētu būt TheMoneyTeam, ap rīta pusi pie spices melna kūtiņa ar dzeltenām miglām, un tikko Valdemāra ielas Rimi satikts Sabinchix

+vēl vairāki e36 auto ar uzlīmēm, kurus neatpazinu

Zilā kūts manējā,redzēju arī tevi. Labi izskatas tev tas autiņs:super:Ridlihs rakstīja:Vakar: Klavins pie biķernieku apļa Rimi, paldiestālāk no Upesciema puses pretī gāza laikam Alps un drusku vēlāk Regnārs. Un pēc tam no Salaspils apvadceļa uz Rīgas pusi iegriezās dogMan
![]()
Vēl šodien satikts agris13,paldies par lampām uz tehnisko

Paldies Dj zii un viņa meistaram par visu sadarīto lai šodien veiksmīgi izietu tehnisko

Un vēlāk ari castroll,paldies par to ko tehniskajā lika man likvidēt

Dzeltens sedans kkur tika manīts un pasveicināts,laikam uz juglas ielas,aizmirsu jau.

A un jā,dogma vakar,paldies par detaļu kuru man vajadzēja

nevarēju atlaist nosa pogu tāpēc negāju iekšā tankā apsveicināties, bet nu Tev gan nebija poga jātur 

Tevi gan nemaniijuLācis rakstīja:Redzēts cēsīs matissc

Es ļoti steidzos,pa lielam tevi pamanīju tik ka jau biju palidojis garām,bet lielajā steigā ātri nopirku ko vajadzēja un lidoju tālāk. Nekas,nakamreiz pieslīdēšu klāt,gribas tavu auto apskatīt tuvāk nevis no stajankas otra gala.Ridlihs rakstīja:nevarēju atlaist nosa pogu tāpēc negāju iekšā tankā apsveicināties, bet nu Tev gan nebija poga jātur

Beerzins rakstīja:Zilā kūts manējā,redzēju arī tevi. Labi izskatas tev tas autiņs:super:Ridlihs rakstīja:Vakar: Klavins pie biķernieku apļa Rimi, paldiestālāk no Upesciema puses pretī gāza laikam Alps un drusku vēlāk Regnārs. Un pēc tam no Salaspils apvadceļa uz Rīgas pusi iegriezās dogMan
![]()
Vēl šodien satikts agris13,paldies par lampām uz tehnisko![]()
Paldies Dj zii un viņa meistaram par visu sadarīto lai šodien veiksmīgi izietu tehnisko![]()
Un vēlāk ari castroll,paldies par to ko tehniskajā lika man likvidēt![]()
Dzeltens sedans kkur tika manīts un pasveicināts,laikam uz juglas ielas,aizmirsu jau.
A un jā,dogma vakar,paldies par detaļu kuru man vajadzēja

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- …