Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- …
- 679
- chevron_right
vakar/sodien--castroll, dj_zii, berzins,finks,sadows,jankels 

Tiko pie biķernieku meža sasveicināta zaļa kūtiņa 

Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons

2. Varētu būt ka es biju! bet tevi tad nebūšu pamanijis!Lācis rakstīja:Šodien maniti Cēsīs 3 e36
1. Ozy stavam pie gross auto
2. Gar policiju garam pabraucam kabri zila krasa
3 ar rat style bagāžnieku kupeja stavam blakus csdd esošajam autoplacim

Solīds, melns sedans ar smuku plauktu Borbetiem, vnz laikam HO-2726, stāv, nu jau, kopā ar mani stajankā Bauskas ielas pašā sākumā, kāds no foruma? 

Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!

Mans, mans sedans! :) Kūtiņu ar pamanīju, kad parkojos vakar vakarā. Tgd pašo stāvvietu vislaik dzīvosies!? Te vēl viena smuka kupeja dzīvojas, tik nezinu kam pieder, saimnieku nereizi neizdevās satikt.
d[-_-]b

Jā, pāris mēnešus atpakaļ sāku dzīvot Vienības gatvē, tāpēc kvartālu no mājām labāk nolieku stajankā nekā uz ielas, jo savā pagalmā iebraukt nevaru, debīlo apmaļu dēļ, reāli esmu uzsācis savu patstāvīgo dzīvi mājā, gar kuru ved sliktākā iela Rīgā!
No otras puses tai stajankai sesuritijs principā nav, tas onka tāds nosacīts alārms tur sēž.
Vēl plāns ir tur dabūt savu, plašāku vietu asfalta zonā, citādāk parkojot zālē tā apakša viens un divi izpūs.
Tu dzīvo tā pagalma mājās?

No otras puses tai stajankai sesuritijs principā nav, tas onka tāds nosacīts alārms tur sēž.
Vēl plāns ir tur dabūt savu, plašāku vietu asfalta zonā, citādāk parkojot zālē tā apakša viens un divi izpūs.
Tu dzīvo tā pagalma mājās?

Nu lieku tur jau 2 gadus apmēram, itkā nekas nav dzirdēts, vienreiz tik veikala kravinieks mīcoties pa to teritoriju bik paķēris bija
Pats dzīvoju ar kādu kvartālu nostāk no stāvvietas, tik uz dzelzceļa pusi. Labāko vietu cenšos aizsist, jo vienalga bieži vien sanāk kkur braukt tikai reizi nedēlā-divās! :)

d[-_-]b

Labākā vieta, manuprāt, ir tur kalniņā kreisajā pusē pirms koka, principā nekāda iespēja kko citam nodarīt 

Nu te uz asvaltiņa ir tip kkādas kameras, un tomēr tuvāk sargam. Tur tālāk jau var mierīgi no tās tālās puses atnākt, noskrūvēt ko vajag un aiziet. Bet citeiz vietas vispār nav nekur, ne uz asvalta, ne kalniņā! 

d[-_-]b

No rīta uz deglava ielas pabraukts aiz Ciprusa, vedot senčus uz darbu, jo auto viņiem nosprāga. Ievēroju auto, kad noskrāpēji asfaltu 

Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Tu bihi ar cabrio?
tikai senci vedu
Ka tu zini ka senciem mashina nospraga?:D
tikai senci vedu

Ka tu zini ka senciem mashina nospraga?:D
ar kompatu pa brugji

Yup es ar krabi, kuram ziemenes priekšā,jo diski valcējas
es vispār savus senčus vedu tapēc, ka viņiem mašīna nosprāga 

Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!

Sodien satikts Burbul1s un apskatits viņa projects x!
Būs jau labi ja viss izdosies!

AndzaK_LV rakstīja:Sodien satikts Burbul1s un apskatits viņa projects x!

Tikko cēsīs pie drogam manita zila coupe! Ar dzelteniem diskiem! Likās kad dizels sākumā pēc dūmiem :/ 

ap 18:30 pret autokruiizu balvos redzeets peleeks sedans ar nakljeni, FJ-****
Cabooom
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201