edzojum e36
Tā kā esmu ticis beidzot arī pie priekšējā m pakas bampera, tad pārdošu priekšējo un pakaļējo parastos bamperus
priekšējais bez balkas, pakaļējais ar.
cena varētu būt 20ls par priekšējo 15ls par aizmugures
var taisīt barterus, man vajag motoram aizsargpannu, labus priekšējos paspārņus, priekšējo stiklu,
tad vēl jautājums par bampera moldingiem, tam manam jaunajam m bamperim nav moldingu un restes . kautkad biju atradis vienu adresi kur tādus piedāvāja, bet vairs neatceros. kāds moš zin?
priekšējais bez balkas, pakaļējais ar.
cena varētu būt 20ls par priekšējo 15ls par aizmugures
var taisīt barterus, man vajag motoram aizsargpannu, labus priekšējos paspārņus, priekšējo stiklu,
tad vēl jautājums par bampera moldingiem, tam manam jaunajam m bamperim nav moldingu un restes . kautkad biju atradis vienu adresi kur tādus piedāvāja, bet vairs neatceros. kāds moš zin?
mazliet pieķēros un nojaucu priekšējo ritošo, plānos ir sametināt caurumus tos kas bildē
pārpūst ar jaunu gumiju arkas,uzlikt jaunus paspārņus, uzlikt oriģinālās atsperes, jo šitās ir nozāģētas īsākas un pa musu ceļiem gandrīz neiespējami pabraukt. priekšējos gultņus salikt jaunus, jo kad braucu likās ka baigi gaudo, tikai nevar;eja saprast kura puse, droši vien abas. priekšējos bremžu diskus jānomaina, jo kad bremzē baigi tirina stūri.
grosā pasūtiju lemfordera aporas visas četras jaunas. nu tas īsumā
pārpūst ar jaunu gumiju arkas,uzlikt jaunus paspārņus, uzlikt oriģinālās atsperes, jo šitās ir nozāģētas īsākas un pa musu ceļiem gandrīz neiespējami pabraukt. priekšējos gultņus salikt jaunus, jo kad braucu likās ka baigi gaudo, tikai nevar;eja saprast kura puse, droši vien abas. priekšējos bremžu diskus jānomaina, jo kad bremzē baigi tirina stūri.
grosā pasūtiju lemfordera aporas visas četras jaunas. nu tas īsumā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
šodien tiku pie sen kĀROTĀ ĀDAS SALONA melns un nesaplēsts.
nopirku pa nieka 300ls plus bonusā saņēmu visu bmw 318
tagad būs viens donors no kā šo to paņemt.
tam ir elektriskā lūka ko pārlikšu sev, labs priekšējais stikls un vēl daži sīkumi
ja nu kādam vajadzēs varēšu kādu sīkumu pārdot
bildes sametīšu vēlāk jo burtiski tiko atvilku uz mājām
nopirku pa nieka 300ls plus bonusā saņēmu visu bmw 318
tagad būs viens donors no kā šo to paņemt.
tam ir elektriskā lūka ko pārlikšu sev, labs priekšējais stikls un vēl daži sīkumi
ja nu kādam vajadzēs varēšu kādu sīkumu pārdot
bildes sametīšu vēlāk jo burtiski tiko atvilku uz mājām
apnemiba ta nu tev ir un netrukst ,,,, - pardod so eksemplaru nevajaga noteikti nebus prata darbs.... sakraso ,saved ka nakas un iecerets tad kadu 2.8 zem haubes paliec un redzesi ka ciema dzekiem siekala teces skatoties !!!
Tā tik turēt,lai veicas
prieks skatīties šādus topikus kur kautkas vairāk par disku maiņām notiek!
respect par apņēmību!
respect par apņēmību!
Nestādos priekšā kā tu dabuji aizmuguri tik glauni atpakaļ Visu cieņu
šādas galerijas pat ir interesantāk skatīties sekot līdzi,kad nenokā uztaisa visu pa zolīdo kaut arī lēnam, bet esmu pārliecināts būs zolīdi tā turēt
Malacis daudz esi paveicis, tas atgādina manu auto sākumā
te tas donors ko iepirku un salons
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kaads reduktors donoram?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)