jurcis - e36 1.8is Limited Edition
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right
Viss iet uz priekšu bet lēnu jo daudz citu darbu darāmi arī e30 paralēli jastutē augšā lai varētu sākt braukāties.
Bet nu tā viss iet uz priekšu. Jānomaina termomufte tā nobeidzās. jāsametina izpūtējs un jāpabeidz divas vietas sametinā un ja viss izdosies tad beidzot nākošnedēļ uz krāsošanu.
Dabūju spārnu vienu tieši tādā krāsā kā vajag. :) šis spārns jamaina, tāds galīgi sūdīgs Viena arka sametināta sagatavota, jānogruntē pa nakti uzmetās punktiņi Otra arka ar gatava.
Bet nu tā viss iet uz priekšu. Jānomaina termomufte tā nobeidzās. jāsametina izpūtējs un jāpabeidz divas vietas sametinā un ja viss izdosies tad beidzot nākošnedēļ uz krāsošanu.
Dabūju spārnu vienu tieši tādā krāsā kā vajag. :) šis spārns jamaina, tāds galīgi sūdīgs Viena arka sametināta sagatavota, jānogruntē pa nakti uzmetās punktiņi Otra arka ar gatava.
Paldies, padarīts tiešam daudz, tā sagatavošana aizņem tiešām ļoti daudz laika, uzliec vienreiz špakteli noslīpē tad otr reiz un tā visulaiku
Krāsots tiks viss izņemot durvis tās var sapulēt jo arī ir pielasītas tādā krāsa nesapuvušas.... vel tikai jauzfrišina moldingi jo tie dažās vietās ir bik saskrambāti.
Šo auto es taisu prieka pēc, kad būs sakrāsots varēs iegādāties. būs ļoti žēl škirties, bet dažādu apsvērumu dēļ ir nepieciešams ikdienas auto tourings un ekanomiskāks jo ir jārulē gari gabali, par cik 3 auto būtu par šerpu tad šo nodošu tālāk labās rokās, vel jau ir tur ko darīt, vajadzētu asptrādat grīdu ar grubuli, ja paspēšu to arī izdarīšu. piekarei nomainītas dažas bukses, un vel šis tas jānomaina. Trūkst kondiškas ventilātors kurš nebija jau iegades brīdī :(
Krāsots tiks viss izņemot durvis tās var sapulēt jo arī ir pielasītas tādā krāsa nesapuvušas.... vel tikai jauzfrišina moldingi jo tie dažās vietās ir bik saskrambāti.
Šo auto es taisu prieka pēc, kad būs sakrāsots varēs iegādāties. būs ļoti žēl škirties, bet dažādu apsvērumu dēļ ir nepieciešams ikdienas auto tourings un ekanomiskāks jo ir jārulē gari gabali, par cik 3 auto būtu par šerpu tad šo nodošu tālāk labās rokās, vel jau ir tur ko darīt, vajadzētu asptrādat grīdu ar grubuli, ja paspēšu to arī izdarīšu. piekarei nomainītas dažas bukses, un vel šis tas jānomaina. Trūkst kondiškas ventilātors kurš nebija jau iegades brīdī :(
Reku Tev nākamais ekonomiskais touring auto
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... ehhkm.html
vai arī šitas, mazliet parūsējis un nekopts, bet Tev špaktelēt padodas
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bjkih.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... ehhkm.html
vai arī šitas, mazliet parūsējis un nekopts, bet Tev špaktelēt padodas
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bjkih.html
paldies par labiem vārdiem, kad būs daudzmaz pabeigts tad varēs vērēt :) Vel priekšējais bampers redzams bildēs ka jasalabo ielausts. Žēl ka apakšā 2 vietās ir stulbi uzmetinājumi, kāds pirms manis kautko ir mēģinājis darīt bet tagat tas izskatās diezgan slikti. Bildes vel būs.
Par touringiem runājos smieklīgi bet esmu metis acis uz abiem.
Par touringiem runājos smieklīgi bet esmu metis acis uz abiem.
tur jau pirms špaktelēšanas arī ir jāgruntē kad ir sametināts.(te uzmetās tie mazie pleķīši jo bija jau vēls un aizbraucu mājās )
var arī negruntēt bet prātīgāk ir gruntēt :) Divkomponentu epoxid grunti, tad rūsai labu laiku nevajadzētu rādīties tuvumā. :)
Diskus pulēja viens draugs.. Līdz R16 es varu sapulēt pac, bet lielakus nevaru dabūt virpā :(
Pa brīvdienām plānoju tikt galā ar visām metināšanām kas saistītas ar vizuālo, gribu pēc iespējas ātrāk nokrāsot neērti jau braukāt ar tādu raibu.
var arī negruntēt bet prātīgāk ir gruntēt :) Divkomponentu epoxid grunti, tad rūsai labu laiku nevajadzētu rādīties tuvumā. :)
Diskus pulēja viens draugs.. Līdz R16 es varu sapulēt pac, bet lielakus nevaru dabūt virpā :(
Pa brīvdienām plānoju tikt galā ar visām metināšanām kas saistītas ar vizuālo, gribu pēc iespējas ātrāk nokrāsot neērti jau braukāt ar tādu raibu.
ķeroties klāt metināšanai lai pabeigtu mazo brūnumu pārmetināt pavērās šads skats
Atsperes tika samainītas abās pusēs un pie reizes tika konstatēts ka viens amis beigts, un tie tika aizstāti ar Kayabēm made in Japan. (tādi vidējas cietības esmu apmierinās :) )
Kā arī pac stūrīts kuru vajadzēja sametināt
Veljoprojām pārvietojos ar nelielām ratstyle pazīmēm, bet tas drīz tiks novērsts, sarunāts ka žurcis dodas nākošnedēļ uz krāsošanu
Pamazām jāsāk gruntēt
Un vel dabūju durvis tādā tonī kā vajadzīgs, rūsa edišen durvis tiks nomainītas pret labām durvīm
Drīz būs vel paveiktais.
Drīz būs vel paveiktais.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8