[Video] E36.LV GADA SVINĪBAS
Nez.. no rīta moikā pa 2.50ls un uz pasākumu
Visu cieņu Agro! Super gan video, gan mūzikas izvēle!
Man arī īpaši patika stāvlaukumā filmētā daļa.
Man arī īpaši patika stāvlaukumā filmētā daļa.
Mums speciāli šim mērķim pa priekšu brauca viens audi...Veeteks rakstīja:Man izbrīnu izraisija tas cik tīras un spīdīgas visiem mašīnas! Man nobraucot 25km pa šoseju auto ir nolipināts ar mušām un visādiem mēsliem nepajokam! Aizbraucot uz vietas ar lupatiņām kasijāt nost?! Jeb patiešām izdevās kolonnā tā aizbraukt, ka pirmais ķēra gružus un insektus?!
Nu, man tikai nokļūšana līdz A7 stāvlaukumam prasīja ap 230km... Tāpēc arī man viss numurs bija ar kukainīšiem nobombītsVeeteks rakstīja:
Man izbrīnu izraisija tas cik tīras un spīdīgas visiem mašīnas! Man nobraucot 25km pa šoseju auto ir nolipināts ar mušām un visādiem mēsliem nepajokam! Aizbraucot uz vietas ar lupatiņām kasijāt nost?! Jeb patiešām izdevās kolonnā tā aizbraukt, ka pirmais ķēra gružus un insektus?!
Valts rakstīja:Mums speciāli šim mērķim pa priekšu brauca viens audi...Veeteks rakstīja:Man izbrīnu izraisija tas cik tīras un spīdīgas visiem mašīnas! Man nobraucot 25km pa šoseju auto ir nolipināts ar mušām un visādiem mēsliem nepajokam! Aizbraucot uz vietas ar lupatiņām kasijāt nost?! Jeb patiešām izdevās kolonnā tā aizbraukt, ka pirmais ķēra gružus un insektus?!
Loti labs video Zel ka netiku
milziigs paldies - prieks ka patiik ...nākamgad vēl kuplākā pulkā...Veeteks rakstīja:...
Un Īpaši možā kupeja un hoodiebro kupeja acīs krita! Laikam tās lagūnas radniecīgākas manai dvēselei! Bet nu malači visi! Baigi smuki!
Nākamgad 100 e36
Tas JAU vispār būtu MEGA BURGERA skats
Tas JAU vispār būtu MEGA BURGERA skats
Cilvēkiem reāli patīk pasākuma bildes un video... Pa šodienu draugiem.lv galeriju apskatījuši jau krietni virs tūkstoša cilvēku, neskaitāmi "Man patīk", vairākas vēstules ar jautājumiem. Nebrīnīšos, ja pēc gada tiešām būsim divreiz vairāk...
Galvenais, ka aceros daudzmaz pasākumu, pašā video savu a/m neredzēju, bet tas mazākais galvenais labas atmiņas
Vo vo!Valts rakstīja:Cilvēkiem reāli patīk pasākuma bildes un video... Pa šodienu draugiem.lv galeriju apskatījuši jau krietni virs tūkstoša cilvēku, neskaitāmi "Man patīk", vairākas vēstules ar jautājumiem. Nebrīnīšos, ja pēc gada tiešām būsim divreiz vairāk...
Es ar nesapratu, kas notiek! Simtiem svešu cilvēku skatijuši albūmu!
Laba reklāma būs sanākusi :)
agRo - stāsti, cik preview/hiti jau ir savākušies YT un Vimeo viģikiem?
Diemžēl tas nozīmē arī pokemonveidīgo internetvaroņu pieplūdumu! Bet nu ar visu var cīnīties!
Reklāma patiešām laba! Tas vien, ka pasākums izskatās diezgan apmeklēts un kopskaitā daudz jūs sanācāt, jau padara visu nopietnāku un skatāmāku!
Reklāma patiešām laba! Tas vien, ka pasākums izskatās diezgan apmeklēts un kopskaitā daudz jūs sanācāt, jau padara visu nopietnāku un skatāmāku!
To jau tagad te var novērot Masveidā gan pagaidām nav, par laimi...Veeteks rakstīja:Diemžēl tas nozīmē arī pokemonveidīgo internetvaroņu pieplūdumu!
pokemon ! gota katch them all
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Jāā par video jaatzist - laba un patīkama reklāma.. arī montāža izsaka visu un, protams, tas kvantums kas mēs tur bijām
Brālēns ir tā pārfanojies par to video (kaut arī ir e34 cienītājs ) vairākas reizes dienā skatās no sākuma līdz beigām + kaimiņiem arī atrādījis
Brālēns ir tā pārfanojies par to video (kaut arī ir e34 cienītājs ) vairākas reizes dienā skatās no sākuma līdz beigām + kaimiņiem arī atrādījis
Es arī katru vakaru pēc darba noskatos, tā relaksācijai.
Apskatot bildes un video ir riktīgā motivācija būvēt un pucēt savu autiņu!
Apskatot bildes un video ir riktīgā motivācija būvēt un pucēt savu autiņu!