m4z tourings
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right
Topiks galīgi nogrimis
Nu tā tad, laiku atpakaļ galīgi sāka niķoties radiators, tecēja un sāka šaut ārā atlikušo tosolu saraujot gaisu.Uznāca baigais besis par to un nometu mašīnu lai nedaudz savestu kārtībā.Šodien auto ir ticis atpakaļ ielās, pēc gandrīz kā 4 nedēļus stāvēšanas. Tagad tāds prieks gāst.
Tātad kas tika izdarīts:
-nomainitas aizmugurē plauktu bukses
-priekšējiem plauktiem uzliktas pilnās ekscentriskās bukses(tjipa m3)
-uzstādīts radiators
-jauns antifrīzs
-nopirkts un pārkrāsots kapots
-pie reizes noņemta aprūsējusi reste un arī pārkrāsota
-vakar no 5ciem vakarā lidz 12iem nakti pulēts un vaskots, lai neatškiras krāsa no svaigā kapota un restes.Gala rezultāts ir ļoti apmierinošs.
-vel sadarīti visādi sīkumi bet tie tā.
Bildes ar telefonu, kautkad tuvākajās dienās safočēšu pa smuko.
procesā Un te jau spīdīgs sapulēts Šodien gribot saregulēt kapota slēdzenes sanāca nedaudz ietrīties uz pusi dienu, troses un salonā vienu plasmasu pirkt, kur stiprinās trose diezgan stulbi sanāca ka viss nosprūda, nācās kapotu mūķēt vaļā
Nu tā tad, laiku atpakaļ galīgi sāka niķoties radiators, tecēja un sāka šaut ārā atlikušo tosolu saraujot gaisu.Uznāca baigais besis par to un nometu mašīnu lai nedaudz savestu kārtībā.Šodien auto ir ticis atpakaļ ielās, pēc gandrīz kā 4 nedēļus stāvēšanas. Tagad tāds prieks gāst.
Tātad kas tika izdarīts:
-nomainitas aizmugurē plauktu bukses
-priekšējiem plauktiem uzliktas pilnās ekscentriskās bukses(tjipa m3)
-uzstādīts radiators
-jauns antifrīzs
-nopirkts un pārkrāsots kapots
-pie reizes noņemta aprūsējusi reste un arī pārkrāsota
-vakar no 5ciem vakarā lidz 12iem nakti pulēts un vaskots, lai neatškiras krāsa no svaigā kapota un restes.Gala rezultāts ir ļoti apmierinošs.
-vel sadarīti visādi sīkumi bet tie tā.
Bildes ar telefonu, kautkad tuvākajās dienās safočēšu pa smuko.
procesā Un te jau spīdīgs sapulēts Šodien gribot saregulēt kapota slēdzenes sanāca nedaudz ietrīties uz pusi dienu, troses un salonā vienu plasmasu pirkt, kur stiprinās trose diezgan stulbi sanāca ka viss nosprūda, nācās kapotu mūķēt vaļā
Beidzot kāds updates šim topicam ar
ochenj "gavno gavno" bembis
Ko darīsi ar lūpu, kad purnu nolaidīsi zemāk?
zolidi
gavno gavnoSTUDENTS rakstīja:Beidzot kāds updates šim topicam ar
tad kad būs sēdinājums, tad noteikti braukšu kamēr viņa izjuks un jaunu vairs nelikšu
nepatiik man taas kapota troses e36..man pagaisgad bij prikols- pilseetaa izskjiida siksna(m50), skatos deg lampinja akjisa, stuure smaga-skaidrs aizripinu kkaa nebuut liidz tuvaakajam pitstopam- taisu valjaa haubi un klik-izluuzt trose no taa pirmaa suuda kur haubie tie pirksti iet ieksaa...normali beigas pacakrejos..
bet par bmw-ir galiigi ok..tikai ok nav zem haubes
es man liekas čakarējoties gar to kapotu izteicu visus zināmos lamvārdus jo bija tā ka dabuju vaļā, tad itkā sataisiju un vēru ciet, un atkal nevērās tā vairākas reizes beigās nospļāvos un nopirku citus tos pribambasuskkk_24 rakstīja:nepatiik man taas kapota troses e36..man pagaisgad bij prikols- pilseetaa izskjiida siksna(m50), skatos deg lampinja akjisa, stuure smaga-skaidrs aizripinu kkaa nebuut liidz tuvaakajam pitstopam- taisu valjaa haubi un klik-izluuzt trose no taa pirmaa suuda kur haubie tie pirksti iet ieksaa...normali beigas pacakrejos..
ok būs tad kad apdauzītā aizmugure tiks iztaisnota un sakrāsota bet nu par to zem kapota- iespējams jau ka ar laiku kautkas cits tur iemitināsies, jāskatās kā viss iegrozīsies
Pēdējā bilde laba, tik Opels traucē.
Vienu gan nesaprotu!!! Kaa KĀRTĪGS Bembists var atljauties uz sava BMW instaleet kautkaadas GOLFA detaljas???
Vismaz veel nesen tas saucaas LAUKU SHKJUUNS ! Ar ko Juus atshkjiraties no tiem ,kas uz saviem opeljiem uzstaada BMW embleemas un paareejos BMW atribuutus (piemeeram nieres) ????? Kaut reizi esat par to aizdomaajushies??????????
Neuztver personiigi
Vismaz veel nesen tas saucaas LAUKU SHKJUUNS ! Ar ko Juus atshkjiraties no tiem ,kas uz saviem opeljiem uzstaada BMW embleemas un paareejos BMW atribuutus (piemeeram nieres) ????? Kaut reizi esat par to aizdomaajushies??????????
Neuztver personiigi
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Rapakivi rakstīja:Pēdējā bilde laba, tik Opels traucē.
man ja godīgi nedaudz sāk apnikt arī viņas tad kad tikšu pie normāla sēdinājuma tad arī raušu viņu nost.pagaidām pabraukšu ar lauku tjūni vismaz neziskatās tik traks džipsOrkaans rakstīja:Vienu gan nesaprotu!!! Kaa KĀRTĪGS Bembists var atljauties uz sava BMW instaleet kautkaadas GOLFA detaljas???
Neuztver personiigi
Peedeejais laiks ir kjerties pie dazhaadaam savaam idejaam un veidot savus individuaalos e36!!! Neviss ja viens iechuraa lampaas ,tad visi paareejie pakalj ,viens saliek rizhos pagriezienus un atkal visi dara pakalj Viens atrada golfa luupu un piestikjeeja , visi atkal sakraameeja sev! Taada sajuuta ,ka muusu biedriem savas gaumes un izdomas nu nemazam nav
Par 5 staila diskiem vispaar runaat nav veerts
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Es līdz šim Rīgā neesmu redzējis kādu E36 ar style 5 diskiem
Peedeejais laiks Tev iegaadaaties brillesdogMa rakstīja:Es līdz šim Rīgā neesmu redzējis kādu E36 ar style 5 diskiem
Tā nu tiešām ir, nevaru noliegt tapēc vien man tā golfa lūpa jau apnikusiOrkaans rakstīja:Peedeejais laiks ir kjerties pie dazhaadaam savaam idejaam un veidot savus individuaalos e36!!! Neviss ja viens iechuraa lampaas ,tad visi paareejie pakalj ,viens saliek rizhos pagriezienus un atkal visi dara pakalj Viens atrada golfa luupu un piestikjeeja , visi atkal sakraameeja sev! Taada sajuuta ,ka muusu biedriem savas gaumes un izdomas nu nemazam nav
Orkaans rakstīja:Peedeejais laiks Tev iegaadaaties brillesdogMa rakstīja:Es līdz šim Rīgā neesmu redzējis kādu E36 ar style 5 diskiem
Orkaans rakstīja:Peedeejais laiks ir kjerties pie dazhaadaam savaam idejaam un veidot savus individuaalos e36!!! Neviss ja viens iechuraa lampaas ,tad visi paareejie pakalj ,viens saliek rizhos pagriezienus un atkal visi dara pakalj Viens atrada golfa luupu un piestikjeeja , visi atkal sakraameeja sev! Taada sajuuta ,ka muusu biedriem savas gaumes un izdomas nu nemazam nav
+ 1
Cik reizes esi redzējis dzīvē Style 5 diskus uz e36 braukājam pa Jelgavu, Rīgu? Ā, esmu gan redzējis, bet vienreizOrkaans rakstīja:Peedeejais laiks Tev iegaadaaties brillesdogMa rakstīja:Es līdz šim Rīgā neesmu redzējis kādu E36 ar style 5 diskiem
Njemot veeraa to ,ka man vinji nepatiik ,tad vareetu teikt ,ka pietiekoshi biezhi
Nu kautkas tomēr var atkārtoties, nevar būt tā katram ir pilnigi viss individuāli un nekas nav vienāds.
Auto smuki sapucēts. Bet par atribūtiem no citām markām daļēji piekrītu.
Auto smuki sapucēts. Bet par atribūtiem no citām markām daļēji piekrītu.
+1 jurcim, ka nevar būt katram viss savādāk.. uzdošu pretjautājumu - kāpēc lai to nedarītu? Tas ir vnk princips "lūpa no golfa" golfs - kaka utt.. ??? Personīgi.. šim eksemplāram baigi piedur tā lūpa, itsevišķi jau nu pēdējā bildē
Nu tak cik veidu pavarotiem ir? Balti, tumši, riži .. jā un tad seko kkādu tur dzidrie ar kkādu lēcu jeb ko.. vai lakas šķūņi utt... a cik esam mēs ar e36? sabraucienā jau vien bijām ~40-50 kkas tāds.. tad padomā cik vēl neatbrauca.. katram tas e36 neatšķiries.. tāpat padomājiet cik pakas ir - Mpaka, Shnitzers, Alpinas vai kas tur (kuras principā nav normālam cilvēkam iegūstamas) vai kkādi FL bamperi un preFL .. nu tak nav jau miljoniem varianti.. un ja Orkān tu saki, ka nevar likt no golfa lūpas, tad reāli nav varianti, ok kkādiem kas moš pats savu lūpu var uztaisīt, bet ne visiem tas ir iespējams
Ok, par diskiem, varbūt, piekrītu - diski ir daudz un dažādi ar dažādiem iznesumiem, platumiem utt..
Atkal būs jaatvainojas par offtopic.. bet, manuprāt, lieka tēma vnk .. braucat ar savu e36 un smaidat cik viss ir Jums forši
Nu tak cik veidu pavarotiem ir? Balti, tumši, riži .. jā un tad seko kkādu tur dzidrie ar kkādu lēcu jeb ko.. vai lakas šķūņi utt... a cik esam mēs ar e36? sabraucienā jau vien bijām ~40-50 kkas tāds.. tad padomā cik vēl neatbrauca.. katram tas e36 neatšķiries.. tāpat padomājiet cik pakas ir - Mpaka, Shnitzers, Alpinas vai kas tur (kuras principā nav normālam cilvēkam iegūstamas) vai kkādi FL bamperi un preFL .. nu tak nav jau miljoniem varianti.. un ja Orkān tu saki, ka nevar likt no golfa lūpas, tad reāli nav varianti, ok kkādiem kas moš pats savu lūpu var uztaisīt, bet ne visiem tas ir iespējams
Ok, par diskiem, varbūt, piekrītu - diski ir daudz un dažādi ar dažādiem iznesumiem, platumiem utt..
Atkal būs jaatvainojas par offtopic.. bet, manuprāt, lieka tēma vnk .. braucat ar savu e36 un smaidat cik viss ir Jums forši
Oki pieliec kaut kjekavas Alpinas vai Shniceles luupu! Pakustini izdomu un pilnveido vinju! Shkjiedra atljauj daudz modifikaacijas!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right