m4z tourings

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
m4z
Ziņojumi: 1432
Pievienojies: 10 Apr 2011, 16:30

19 Jūl 2012, 18:51

Topiks galīgi nogrimis :lol:
Nu tā tad, laiku atpakaļ galīgi sāka niķoties radiators, tecēja un sāka šaut ārā atlikušo tosolu saraujot gaisu.Uznāca baigais besis par to un nometu mašīnu lai nedaudz savestu kārtībā.Šodien auto ir ticis atpakaļ ielās, pēc gandrīz kā 4 nedēļus stāvēšanas. Tagad tāds prieks gāst. :D
Tātad kas tika izdarīts:
-nomainitas aizmugurē plauktu bukses
-priekšējiem plauktiem uzliktas pilnās ekscentriskās bukses(tjipa m3) :D
-uzstādīts radiators
-jauns antifrīzs
-nopirkts un pārkrāsots kapots
-pie reizes noņemta aprūsējusi reste un arī pārkrāsota
-vakar no 5ciem vakarā lidz 12iem nakti pulēts un vaskots, lai neatškiras krāsa no svaigā kapota un restes.Gala rezultāts ir ļoti apmierinošs.
-vel sadarīti visādi sīkumi bet tie tā.

Bildes ar telefonu, kautkad tuvākajās dienās safočēšu pa smuko. :rolleyes:
procesā
Attēls
Un te jau spīdīgs sapulēts
Attēls
Attēls
Šodien gribot saregulēt kapota slēdzenes sanāca nedaudz ietrīties uz pusi dienu, troses un salonā vienu plasmasu pirkt, kur stiprinās trose :hahaha: diezgan stulbi sanāca ka viss nosprūda, nācās kapotu mūķēt vaļā :lol:
Profila bilde
STUDENTS
Ziņojumi: 1701
Pievienojies: 07 Mar 2012, 13:12
Braucu ar: Baltu bembi

19 Jūl 2012, 20:12

Beidzot kāds updates šim topicam ar :super:
ochenj "gavno gavno" bembis :hahaha: :hahaha:

Ko darīsi ar lūpu, kad purnu nolaidīsi zemāk? :gigigi:
Profila bilde
Vitalx325
Ziņojumi: 1471
Pievienojies: 21 Apr 2011, 11:46
Braucu ar: Touringiem
Atrašanās vieta: Jelgava, Rūjiena, Kārsava
Reputācija: 3

19 Jūl 2012, 20:38

zolidi :yes:
Profila bilde
m4z

20 Jūl 2012, 00:32

STUDENTS rakstīja:Beidzot kāds updates šim topicam ar :super:
ochenj "gavno gavno" bembis :hahaha: :hahaha:

Ko darīsi ar lūpu, kad purnu nolaidīsi zemāk? :gigigi:
gavno gavno :lol: :lol: :lol:
tad kad būs sēdinājums, tad noteikti braukšu kamēr viņa izjuks un jaunu vairs nelikšu :lol:
Profila bilde
kkk_24
Ziņojumi: 724
Pievienojies: 12 Mar 2012, 17:56
Braucu ar: 328i
Atrašanās vieta: Tukums/Rīga
Reputācija: 2

20 Jūl 2012, 10:31

nepatiik man taas kapota troses e36..man pagaisgad bij prikols- pilseetaa izskjiida siksna(m50), skatos deg lampinja akjisa, stuure smaga-skaidrs :lol: aizripinu kkaa nebuut liidz tuvaakajam pitstopam- taisu valjaa haubi un klik-izluuzt trose no taa pirmaa suuda kur haubie tie pirksti iet ieksaa...normali beigas pacakrejos.. :gigigi:
bet par bmw-ir galiigi ok..tikai ok nav zem haubes :lol:
Profila bilde
m4z

20 Jūl 2012, 12:25

kkk_24 rakstīja:nepatiik man taas kapota troses e36..man pagaisgad bij prikols- pilseetaa izskjiida siksna(m50), skatos deg lampinja akjisa, stuure smaga-skaidrs :lol: aizripinu kkaa nebuut liidz tuvaakajam pitstopam- taisu valjaa haubi un klik-izluuzt trose no taa pirmaa suuda kur haubie tie pirksti iet ieksaa...normali beigas pacakrejos.. :gigigi:
bet par bmw-ir galiigi ok..tikai ok nav zem haubes :lol:
es man liekas čakarējoties gar to kapotu izteicu visus zināmos lamvārdus :lol: jo bija tā ka dabuju vaļā, tad itkā sataisiju un vēru ciet, un atkal nevērās :D tā vairākas reizes :lol: beigās nospļāvos un nopirku citus tos pribambasus :D
ok būs tad kad apdauzītā aizmugure tiks iztaisnota un sakrāsota :rolleyes: bet nu par to zem kapota- iespējams jau ka ar laiku kautkas cits tur iemitināsies, jāskatās kā viss iegrozīsies :super:
Profila bilde
m4z

20 Jūl 2012, 23:09

Dažas bildes :rolleyes:
Attēls
Attēls
Attēls
slēptā reklāma :lol:
Attēls
Attēls
Profila bilde
Rapakivi
Ziņojumi: 1748
Pievienojies: 22 Feb 2012, 22:25
Atrašanās vieta: Jūrmala
Reputācija: 3

20 Jūl 2012, 23:12

Pēdējā bilde laba, tik Opels traucē. :D :D
Profila bilde
Orkaans
Ziņojumi: 3176
Pievienojies: 14 Mar 2011, 19:52
Braucu ar: BMW E90
Atrašanās vieta: Jelgava
Reputācija: 6

20 Jūl 2012, 23:21

Vienu gan nesaprotu!!! Kaa KĀRTĪGS Bembists var atljauties uz sava BMW instaleet kautkaadas GOLFA detaljas???
Vismaz veel nesen tas saucaas LAUKU SHKJUUNS ! Ar ko Juus atshkjiraties no tiem ,kas uz saviem opeljiem uzstaada BMW embleemas un paareejos BMW atribuutus (piemeeram nieres) ????? Kaut reizi esat par to aizdomaajushies??????????
:emo: :emo: :emo: :emo: :emo: :emo: :emo: :emo: :emo: :emo: :emo: :emo: :emo: :emo: :emo:
Neuztver personiigi ;)
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Profila bilde
m4z

20 Jūl 2012, 23:48

Rapakivi rakstīja:Pēdējā bilde laba, tik Opels traucē. :D :D
:lol:
Orkaans rakstīja:Vienu gan nesaprotu!!! Kaa KĀRTĪGS Bembists var atljauties uz sava BMW instaleet kautkaadas GOLFA detaljas???
Vismaz veel nesen tas saucaas LAUKU SHKJUUNS ! Ar ko Juus atshkjiraties no tiem ,kas uz saviem opeljiem uzstaada BMW embleemas un paareejos BMW atribuutus (piemeeram nieres) ????? Kaut reizi esat par to aizdomaajushies??????????
:emo: :emo: :emo: :emo: :emo: :emo: :emo: :emo: :emo: :emo: :emo: :emo: :emo: :emo: :emo:
Neuztver personiigi ;)
man ja godīgi nedaudz sāk apnikt arī viņas :lol: tad kad tikšu pie normāla sēdinājuma tad arī raušu viņu nost.pagaidām pabraukšu ar lauku tjūni :lol: vismaz neziskatās tik traks džips :hahaha:
Profila bilde
Orkaans

20 Jūl 2012, 23:55

Peedeejais laiks ir kjerties pie dazhaadaam savaam idejaam un veidot savus individuaalos e36!!! Neviss ja viens iechuraa lampaas ,tad visi paareejie pakalj ,viens saliek rizhos pagriezienus un atkal visi dara pakalj :hahaha: Viens atrada golfa luupu un piestikjeeja , visi atkal sakraameeja sev! Taada sajuuta ,ka muusu biedriem savas gaumes un izdomas nu nemazam nav :lol:
Par 5 staila diskiem vispaar runaat nav veerts :gigigi:
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

21 Jūl 2012, 00:00

Es līdz šim Rīgā neesmu redzējis kādu E36 ar style 5 diskiem :lol:
Profila bilde
Orkaans

21 Jūl 2012, 00:06

dogMa rakstīja:Es līdz šim Rīgā neesmu redzējis kādu E36 ar style 5 diskiem :lol:
Peedeejais laiks Tev iegaadaaties brilles :hahaha:
Profila bilde
m4z

21 Jūl 2012, 00:15

Orkaans rakstīja:Peedeejais laiks ir kjerties pie dazhaadaam savaam idejaam un veidot savus individuaalos e36!!! Neviss ja viens iechuraa lampaas ,tad visi paareejie pakalj ,viens saliek rizhos pagriezienus un atkal visi dara pakalj :hahaha: Viens atrada golfa luupu un piestikjeeja , visi atkal sakraameeja sev! Taada sajuuta ,ka muusu biedriem savas gaumes un izdomas nu nemazam nav :lol:
Tā nu tiešām ir, nevaru noliegt :lol: tapēc vien man tā golfa lūpa jau apnikusi :lol:
Orkaans rakstīja:
dogMa rakstīja:Es līdz šim Rīgā neesmu redzējis kādu E36 ar style 5 diskiem :lol:
:emo:
Profila bilde
Rons
Ziņojumi: 1429
Pievienojies: 22 Jūl 2011, 19:28
Braucu ar: c3h8-c4h10
Reputācija: 12

21 Jūl 2012, 00:17

Orkaans rakstīja:Peedeejais laiks ir kjerties pie dazhaadaam savaam idejaam un veidot savus individuaalos e36!!! Neviss ja viens iechuraa lampaas ,tad visi paareejie pakalj ,viens saliek rizhos pagriezienus un atkal visi dara pakalj :hahaha: Viens atrada golfa luupu un piestikjeeja , visi atkal sakraameeja sev! Taada sajuuta ,ka muusu biedriem savas gaumes un izdomas nu nemazam nav :lol:

+ 1 ;) :super: :yes:
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

21 Jūl 2012, 00:21

Orkaans rakstīja:
Cik reizes esi redzējis dzīvē Style 5 diskus uz e36 braukājam pa Jelgavu, Rīgu? :lol: Ā, esmu gan redzējis, bet vienreiz :gigigi:
Profila bilde
Orkaans

21 Jūl 2012, 00:27

Njemot veeraa to ,ka man vinji nepatiik ,tad vareetu teikt ,ka pietiekoshi biezhi :hahaha:
Profila bilde
jurcis
Ziņojumi: 860
Pievienojies: 10 Apr 2011, 11:47
Braucu ar: e30 un e46
Reputācija: 1

21 Jūl 2012, 14:34

Nu kautkas tomēr var atkārtoties, nevar būt tā katram ir pilnigi viss individuāli un nekas nav vienāds.

Auto smuki sapucēts. Bet par atribūtiem no citām markām daļēji piekrītu.
Profila bilde
STUDENTS
Ziņojumi: 1701
Pievienojies: 07 Mar 2012, 13:12
Braucu ar: Baltu bembi

21 Jūl 2012, 17:29

+1 jurcim, ka nevar būt katram viss savādāk.. uzdošu pretjautājumu - kāpēc lai to nedarītu? Tas ir vnk princips "lūpa no golfa" golfs - kaka utt.. ??? Personīgi.. šim eksemplāram baigi piedur tā lūpa, itsevišķi jau nu pēdējā bildē :super:

Nu tak cik veidu pavarotiem ir? Balti, tumši, riži .. jā un tad seko kkādu tur dzidrie ar kkādu lēcu jeb ko.. vai lakas šķūņi utt... a cik esam mēs ar e36? sabraucienā jau vien bijām ~40-50 kkas tāds.. tad padomā cik vēl neatbrauca.. katram tas e36 neatšķiries.. tāpat padomājiet cik pakas ir - Mpaka, Shnitzers, Alpinas vai kas tur (kuras principā nav normālam cilvēkam iegūstamas) vai kkādi FL bamperi un preFL .. nu tak nav jau miljoniem varianti.. un ja Orkān tu saki, ka nevar likt no golfa lūpas, tad reāli nav varianti, ok kkādiem kas moš pats savu lūpu var uztaisīt, bet ne visiem tas ir iespējams ;)

Ok, par diskiem, varbūt, piekrītu - diski ir daudz un dažādi ar dažādiem iznesumiem, platumiem utt.. :gigigi:

Atkal būs jaatvainojas par offtopic.. bet, manuprāt, lieka tēma vnk .. braucat ar savu e36 un smaidat cik viss ir Jums forši ;)
Profila bilde
Orkaans

22 Jūl 2012, 01:15

Oki pieliec kaut kjekavas Alpinas vai Shniceles luupu! Pakustini izdomu un pilnveido vinju! Shkjiedra atljauj daudz modifikaacijas!