STUDENTA baltais sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 14
- chevron_right
jo tev ir 1.8Gunjka rakstīja:Izlasiju visu.. un teikšu savu viedokli.. man arī ir balts sedans un es viņu neuzskatu par sliktu.. tu izteicies ka te nav laba sedana balta.. Priekš manis mans auto ir vis mīļākais un visskaistākais.. Protams katram savs auto ir mīļš,bet es neuzskatu ka man nesmuks sedans.Vienīgais ir forši ka savējo esi tik lēti dabūjis jo es par savu samaksāju 1100ls un kad ieraudziju servisā kādā viņš stāvoklī biju šokā.. lai visu novērstu man aizgāja daudz naudas.. es nesaku ka man ir super skaists auto,vēl DAUDZ jāstrādā.. bet viss nāk ar laiku!Novēlu tev lai viss izdodas ko ieplānoji.Es jau baltās mašīnas dievinu.. bet man tie rižie pagriezieni nepatīk gan.. Manam nodoklis ir 53ls un man ir automāts... nezinu kapēc tev tāds liels nodoklis..
Apsveicu ar pirkumu un neņem ļaunā par manis izteikto.
Jap, jo Tev ir 1.8
Un un par to "nevienu skaisto sedanu" tāā tas nebija domāts, ka te tiem kuriem ir balts - ir atejas
Es vismaz nebiju tā ievērojis, ka kādam te būtu kāds balts sedans burvīgā paskatā .. bet tgad atminos, ka Tev arī tak ir takāā viss bumbās.. nevaig tik personīgi uztvert mans jau ar tagad pa lielam pliks un nabadzīgs un pēc skata vnk ooopis, bet būs okey
Un un par to "nevienu skaisto sedanu" tāā tas nebija domāts, ka te tiem kuriem ir balts - ir atejas
Es vismaz nebiju tā ievērojis, ka kādam te būtu kāds balts sedans burvīgā paskatā .. bet tgad atminos, ka Tev arī tak ir takāā viss bumbās.. nevaig tik personīgi uztvert mans jau ar tagad pa lielam pliks un nabadzīgs un pēc skata vnk ooopis, bet būs okey
es jau neko ļaunu ar nedomāju par taviem vārdiem bet biku palika nepatīkami.. zinu ka man nav sterils bet smuks gan ir.. un jā.. mans ar ir pliks kā tavs.. pat plikāks man pat lūkas nav.. un man tomēr ir ikdienas drapaks..bet tagad ar ziemas lietajiem un rižaiem oriģinālaiem lukturiem fuuu man nepatīk kā mana mīlule izkropļota.. bet redz priekš TA savādāk nevar.. aj nu tas tā.. bet gan jau ar laiku savedīsim savas(tavu un es savu) mašīnītes kārtībā..kā mums patīk..vai ne?
Vai Tu manu un es Tavu?
Labi āākstos.. sarunāāts
Labi āākstos.. sarunāāts
Lab lab.. katram sava gaume..
Ar interesi atveru sho topicu, kad ieraudziju to balto e36 nobijos, bet ja melno kupeju savedi lidz tadai kartibai, tad shaj baltaj e36 ir paredzets kas ipash, gaidishu nepievil
Bet ja vispar, pats nesen izbraucu ar sedanu e36, ar ko ari sho piektdien bijam uz plazu, teikshu ka sedans pec kupejas daudz vairak patik, vairs kupeju nenjemtu, sedans tomer labak patik, kautkur pat atbalstu sho pasakumu Man ari bija 1992 gada virsbuve, nebija krasota, nebija tiko no Vacijas, nebija metinata, un tavako paris gadu laika nebutu jametina ar. Ari pati komplektacija bija diezgan laba, nebija tik electro klimata kontrole, viss parejais bija
Pagriezieni man patik, iesaku nemainit
Bet ja vispar, pats nesen izbraucu ar sedanu e36, ar ko ari sho piektdien bijam uz plazu, teikshu ka sedans pec kupejas daudz vairak patik, vairs kupeju nenjemtu, sedans tomer labak patik, kautkur pat atbalstu sho pasakumu Man ari bija 1992 gada virsbuve, nebija krasota, nebija tiko no Vacijas, nebija metinata, un tavako paris gadu laika nebutu jametina ar. Ari pati komplektacija bija diezgan laba, nebija tik electro klimata kontrole, viss parejais bija
Pagriezieni man patik, iesaku nemainit
Pēdējais labojis Veiksmigais55555 - 31 Mai 2012, 20:09, kopā labots 1 reizi.
vienīgais par ko es kožu elkoņos ir ka pērkot savu auto uzpirkos uz tiko izieto TA un nevedu celt augšā un skatīties kas un kā.. jo man tagad viņā ir sagāzts daudz naudas un vēl viņai ir pilns ko darīt.. tad tu ar tādu ciparu nopērkot ieliksi naudiņu un būs konfekte a man vēl tālu līdz tam..
Es šito arī nevedu, par cik kapeikas, domāju, ko tur ņemties, apskate jauna, braukts kopš apskates bija kāds mēnesis (to pēc stāvēšanas varēja pateikt) un pārdevējs ar teica.. takā ja kkas būs jāmaina un tāa - uz to esmu gatavs bet nu, protams, lai nav kosmoss jāiegrūž tīri piekarē
Bet eu eu.. mes te pa traku, pa traku jau - beidzam
Bet eu eu.. mes te pa traku, pa traku jau - beidzam
nu jā a man sanāca tā ka padomāju vajag vairāk samaksāt lai mazāk likt iekšā.. sanāca otrādi..
lab viss beidam!!!
Lai tev veicas darbiņos
lab viss beidam!!!
Lai tev veicas darbiņos
Bedigi paliks kad pec visas iegaztas naudas, pec 3 nobrauktiem gadiem, shim auto cena bus lidzvertiga 2 golfam, vienreiz pats ta dabuju Tagad esmu uzmanigaks. Nopirku mashinu, pa 400 ls, 600 ls iegazu, pec 2 gadiem atdevu tapat pa 400 ls, pietam ar jaunu TA, un mashina bija kopta ar GAZI
1. likums - ceļot auto NEKAD Tu neatgūsi atpakaļ iegrūsto naudu!
2. likums - nevaig pirkt Alfa Romeo tad nebūs tik straujšs cenas kritums!
Un, domāju, ka nebūs tik traki.. huligāns tāpat vēl ir cieņā un gan jau, ka arī labi saglabājies/uztaisīts e36 būs cieņā - nevaig līdz kapiem nolaist, tad būs labieeee
TAGAD TOČNA PIETIEK SPAMOT kādu laiku
Lai nav offtopics galīgs.. vakar pēc darba izmetu nākamos 5-7km sajūtas patiesībā diezgan krutas - audio nav, katalizators izrauts - tik velc .. šūpojas ar kā piecītīī
Katrā ziņā satīrīju, uzspodrināju salonu, nomazgāju, uzspiedu "e36.lv" zīmogu logā un saliku savas mantas mašīnā
Neko neesmu darījis vēl, bet tā lai galīgi nav "teksta offtopicāā" Kā arī uzraku auto info no konvejera
2. likums - nevaig pirkt Alfa Romeo tad nebūs tik straujšs cenas kritums!
Un, domāju, ka nebūs tik traki.. huligāns tāpat vēl ir cieņā un gan jau, ka arī labi saglabājies/uztaisīts e36 būs cieņā - nevaig līdz kapiem nolaist, tad būs labieeee
TAGAD TOČNA PIETIEK SPAMOT kādu laiku
Lai nav offtopics galīgs.. vakar pēc darba izmetu nākamos 5-7km sajūtas patiesībā diezgan krutas - audio nav, katalizators izrauts - tik velc .. šūpojas ar kā piecītīī
Katrā ziņā satīrīju, uzspodrināju salonu, nomazgāju, uzspiedu "e36.lv" zīmogu logā un saliku savas mantas mašīnā
Neko neesmu darījis vēl, bet tā lai galīgi nav "teksta offtopicāā" Kā arī uzraku auto info no konvejera
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Manuprāt, nopirkt šādu auto un individualizēt to ir daudz interesantāk kā nopirkt jau gatavu konfekti. Tā kā - veiksmi darbos!
Keep calm and lift weights
Nu šodien tāda ražīga diena man sākās no plkst 09:00
Biju aizbraucis līdz Tukumam un iecēēlu RH diskus ar 215/45 riepām (2 diezgan plikas - vienai pat diegi redzami un 2 +/- normālas) domāju, ka šai sezonai nospolēt būs LABIEE
Ar diskiem domāju paeksperimentēt, bet ja sanāks kaka, tad uz šo sezonu matēti melni ar pulētiem bortiem būs gaumē Tad, atbraucot no Tukuma tika iecelts Pioneer kkāds knapais maģītis, lai subi var paregulēt un cd iebāzt (pagaidu variantam, jo ir doma par ko citu, taču tas tā, lai paliek tagad.. ) un subīšu vadu komplekts.
Pa ceļam vēl saskrējos ar bimmershop kurjeru, kurš man jau ceļā sekojošas lietas piegādāja:
*Vasaras kārtējos, melnos bmw paklājiņus (tieši tādi, kādi man kupejā bija)
*Divus sānskata spoguļus (zilos, liektos)
*Visādus tur vēl sīkumus (tapiņas, baltās pagrieziena spuldzītes utt)
*Facelift e36 priekšējo bamperi (bez restes) .. takā MAN VAJAG RESTI no FL bampera.. ja kādam ir ko piedāvāt - lūdzu
Spoguļi vnk super redzamība ir laba un pats spogulītis arī pievilcīgs (vecie bija tādi aplupuši) Arī pasūtīti no psih-arno TA koili Bet tie tikai būs pēc 2 nedēļām
Un norunāta vizīte mūsu slavenajā PBSHB hātā
P.S. Bildes arī taka pensionāram, jo atkal "rokas trīc" un "čurāt gribas"
Biju aizbraucis līdz Tukumam un iecēēlu RH diskus ar 215/45 riepām (2 diezgan plikas - vienai pat diegi redzami un 2 +/- normālas) domāju, ka šai sezonai nospolēt būs LABIEE
Ar diskiem domāju paeksperimentēt, bet ja sanāks kaka, tad uz šo sezonu matēti melni ar pulētiem bortiem būs gaumē Tad, atbraucot no Tukuma tika iecelts Pioneer kkāds knapais maģītis, lai subi var paregulēt un cd iebāzt (pagaidu variantam, jo ir doma par ko citu, taču tas tā, lai paliek tagad.. ) un subīšu vadu komplekts.
Pa ceļam vēl saskrējos ar bimmershop kurjeru, kurš man jau ceļā sekojošas lietas piegādāja:
*Vasaras kārtējos, melnos bmw paklājiņus (tieši tādi, kādi man kupejā bija)
*Divus sānskata spoguļus (zilos, liektos)
*Visādus tur vēl sīkumus (tapiņas, baltās pagrieziena spuldzītes utt)
*Facelift e36 priekšējo bamperi (bez restes) .. takā MAN VAJAG RESTI no FL bampera.. ja kādam ir ko piedāvāt - lūdzu
Spoguļi vnk super redzamība ir laba un pats spogulītis arī pievilcīgs (vecie bija tādi aplupuši) Arī pasūtīti no psih-arno TA koili Bet tie tikai būs pēc 2 nedēļām
Un norunāta vizīte mūsu slavenajā PBSHB hātā
P.S. Bildes arī taka pensionāram, jo atkal "rokas trīc" un "čurāt gribas"
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis STUDENTS - 01 Jūn 2012, 19:01, kopā labots 1 reizi.
ļoti patīk kā viss virzās!
un ar tiem diskiem var izpausties! pie balta auto šķiet iet dajebkāds tonis klāt! es krāsotu spilgti zaļus!
ar uzpulētu virsmu vispār būtu megasex.
tikai dievadēļ nekrāso melnus. būs DDM
un ar tiem diskiem var izpausties! pie balta auto šķiet iet dajebkāds tonis klāt! es krāsotu spilgti zaļus!
ar uzpulētu virsmu vispār būtu megasex.
tikai dievadēļ nekrāso melnus. būs DDM
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
gribās ātrāk redzēt šos diskus uz auto!
Pats kādu laiku biju domājis tādus ņemt.
uz e34 ļoti labi izskatās.
Melnus vidus nevajag!
Pats kādu laiku biju domājis tādus ņemt.
uz e34 ļoti labi izskatās.
Melnus vidus nevajag!
Jā, pie diskiem paburties un būs !
Lai arī man šie diski biš asociējās ar MB!
Pieteikunmu esi uztaisījis, tad tik nobeigumu projektam līdz galam novirzi! Vajag interesantus auto ko fočēt, citādi tie stock ar //m pakām jau pins kompis!
Lai veicās!
Lai arī man šie diski biš asociējās ar MB!
Pieteikunmu esi uztaisījis, tad tik nobeigumu projektam līdz galam novirzi! Vajag interesantus auto ko fočēt, citādi tie stock ar //m pakām jau pins kompis!
Lai veicās!
Par tiem melniem jāā.. godīgi man ar nevisai, bet lēts variants, ja sapisīšu diskus .. kautgan ko tur sapist
Gribu kko tāādu kāā bildēē ko AgnisB deva bet tās ir mega naudiņas un varbūt ir kkāds lētāks, prastāks ceļš - chrome spray paint rezultāts no googles gan: Bet vsp CH.. baigi labo domu pameti ar spilgti zaļiem (tādiem - ne lētiem) un pulētiem plauktiem arī varētu būt mega skats.. par cik būs tāds pokemonu e36 drusku
Gribu kko tāādu kāā bildēē ko AgnisB deva bet tās ir mega naudiņas un varbūt ir kkāds lētāks, prastāks ceļš - chrome spray paint rezultāts no googles gan: Bet vsp CH.. baigi labo domu pameti ar spilgti zaļiem (tādiem - ne lētiem) un pulētiem plauktiem arī varētu būt mega skats.. par cik būs tāds pokemonu e36 drusku
Eksperimentiem iesaku tos diskus apliimeet Leetaakais un vienkaarshaakais variants
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 14
- chevron_right