Mana ne M3 =)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 13
- chevron_right
Stāsti kas auto notiek!!!
Jā, stāsti gan. Vai kaut ko dari ar auto?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Bij redzēta disku reklāmas bilžu fonā pusizjaukta, svaigi nokrāsota, balts e36 kupeja ar kluba uzlīmēm logā.
Varētu būt 328!?!
Varētu būt 328!?!
Ceras spuru nelipinās atpakaļ
Un tgd būs pa pirmo
Un tgd būs pa pirmo
Oo jāā!..
man tik tads jautajums kas bus ar diskiem? jo ieprieksejie kaut kur ir pazudusi un cik saprotu sie ir tikai uz krasosanas bridi
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Ou, jēē! Tomēr nekļūdījos!
Nez, man tieši patīk kā izskatās baltie. Superīgs autiņs
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
gaidam reportu no paša lietotāja!
Bejdzot esmu dabujis pedejas bildes Gribeju Ielikt visu procesu no pasha sakuma ? bet skatos ka sheit jau ir paradushas spiegu bildes Tapec domaju ka nav verts kachat ieksha visu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
P.S. ļoti labi to visu noslēpumā noturēji!
Loti labi izskatas
skatos pat logu skidrumu bacoks ir jauns
Motortelpa arii tika krasota ?
skatos pat logu skidrumu bacoks ir jauns
Motortelpa arii tika krasota ?
Labas cenas.
Labas cenas.
Ja , motortelpa ari
nubūtu priekšā bamperim tās uzlikas krāsojis un aizmugurējiem lukturiem balto daļu notonētu melnu, būtu ideāli, tāpat protams ir skaistums
bagaznieku un salona dalu arii baltu parkrasoja ?
Labas cenas.
Labas cenas.
Pēdējās divas bildes ļoti smukas!
Tiekamies exotica!
Tiekamies exotica!
Ja nekrasot tas uzlikas , vinas galigi pazud =) Lukturu toneshana priekshaa , vispirms jaiziet skate =)mikelsons rakstīja:nubūtu priekšā bamperim tās uzlikas krāsojis un aizmugurējiem lukturiem balto daļu notonētu melnu, būtu ideāli, tāpat protams ir skaistums
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 13
- chevron_right