Seeya sarkanais Coupe (M52B28)

Profila bilde
Jānis.P
Ziņojumi: 1745
Pievienojies: 04 Mai 2012, 15:49
Braucu ar: 2.3 turbo
Atrašanās vieta: Dyno
Reputācija: 8

Sūdīgi ka apskādēji. Bet patīk auto! Domā driftā braukt?
Burvis rakstīja:Par bloķi Tev jājautā jūzerim kristiano. Viņš tajā vakarā bija pie stūres un ir galvenais bloķu skrūvētājs :lol: Viņam pašam ir 2 + 2 šaibas, ja man atmiņa neviļ :giggle:
tas ir domāts vel papildus katrā pusē pa vienai 8 un 9 detaļai no bildes kuru pievienoju? vai divas 7? es īsti nesaprotu... :rolleyes:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Profila bilde
gda33
Ziņojumi: 776
Pievienojies: 18 Aug 2012, 14:42
Braucu ar: melnu e36
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 2

Ne auto ir smuks pec velna, un iet tiesam ka velns :D iekapu, pabraucu, nobijos, izkapu :d pietiks :D japieros pie sava par visiem 100 un tad var kko tadu :) Bet nu ja, auto tiesam labs, iet labi, nekas negrab, ne4ikst, izplude nemaz tik skalja nav :P un kopsumma tiesam forsh autinjs :)
Profila bilde
BRASS
Ziņojumi: 466
Pievienojies: 01 Okt 2012, 21:18
Braucu ar: Ziemeli
iekapu, pabraucu, nobijos, izkapu :d pietiks
Sasmējos ;D
Profila bilde
Anetīte
Ziņojumi: 269
Pievienojies: 23 Jūl 2012, 16:11
Braucu ar: 325 vanos
Seeya rakstīja:Bilde no sezonas noslegshanas pasakuma, thanks to Anetiite I guess!
Attēls
:sarunats: Bet lūdzu!! ;)
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle.... ;)

Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM! ;)
Profila bilde
Finks
Ziņojumi: 1607
Pievienojies: 26 Mar 2012, 20:47
Braucu ar: VW B5.5/E36 323i
Atrašanās vieta: Mazpisāni
Reputācija: 5

Seeya rakstīja:Bilde no sezonas noslegshanas pasakuma, thanks to Anetiite I guess!
Šī gan jau manējā. :P :D
Profila bilde
bendzingalva
Ziņojumi: 108
Pievienojies: 29 Jūl 2012, 17:10
Braucu ar: escalade EXT
šis smuks, ievērtēju Zelta rudenī, un kā pirmo huligānu pie Raganas ligzdas :lol: īsts un autentisks beha :):):) tiešām ar to hidraulisko roceni nevar iziet TA? Šito es nezināju.
Savs interneta veikals, 5 minūtēs, bez programmēšanas priekšzināšanām, un bez maksas... Iečeko: iveikalu konstruktors
Profila bilde
Seeya
Ziņojumi: 235
Pievienojies: 20 Apr 2012, 20:11
Braucu ar: 328
Nop taadas rocenes nav atljautas :)
Profila bilde
daemon
Ziņojumi: 283
Pievienojies: 17 Dec 2011, 15:30
Tos kloķus var likt priekš trases auto nevis priekš ikdienas auto. Skats nekāds.
BMW
Profila bilde
Agris
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2665
Pievienojies: 27 Feb 2011, 22:43
Braucu ar: 325
Reputācija: 14

Jānis.P rakstīja:Sūdīgi ka apskādēji. Bet patīk auto! Domā driftā braukt?
Burvis rakstīja:Par bloķi Tev jājautā jūzerim kristiano. Viņš tajā vakarā bija pie stūres un ir galvenais bloķu skrūvētājs :lol: Viņam pašam ir 2 + 2 šaibas, ja man atmiņa neviļ :giggle:
tas ir domāts vel papildus katrā pusē pa vienai 8 un 9 detaļai no bildes kuru pievienoju? vai divas 7? es īsti nesaprotu... :rolleyes:
8 un 9 un viilee detalju nr 10.
Profila bilde
Seeya
Ziņojumi: 235
Pievienojies: 20 Apr 2012, 20:11
Braucu ar: 328
daemon rakstīja:Tos kloķus var likt priekš trases auto nevis priekš ikdienas auto. Skats nekāds.
1.Lielakajai daljai kas vizinajushies ar maniim - patiik MANI klokji :D:D
2.Vismaz izskatas orgjinali nevis ka lielakai daljai
3.Nepatiik uzklausiit shadu kritiku, jo vinja manuprat ir GALIGI garaam
Profila bilde
daemon
1. Tie kas vizinās ar tevīm nez vai teiks, ka slikti izskatās

2. Nu nez vai šis izskatās un ir oriģināli:
Attēls
3. Un kas kritikai vainas? Nez vai gluži garām. Par tēmu jau ir. :lol:

Sakarīgam BMW salikti tādi pribambasi. Bet nu katram sava gaume. Par to nestrīdos.
BMW
Profila bilde
HoodieBro
Ziņojumi: 1188
Pievienojies: 24 Aug 2011, 17:38
Braucu ar: e70
Atrašanās vieta: Ādaži
Reputācija: 6

Tavu viedokli Tvnet un delfi komentāru lapas gaida atplestām rokām :super:

seeya, salona viss ir kā vajag... fuck `em all!
Profila bilde
gda33
Ziņojumi: 776
Pievienojies: 18 Aug 2012, 14:42
Braucu ar: melnu e36
Reputācija: 2

+1 hoodie sheit, sakopts salons ar daziem sporta elementiem, domaju ka ir tiesi laika + ja patik mazliet patrakot, bet savadak tas atrumparslegs ir elligi erts,cik nu dabuju pabraukt, un rocene - nu tas ir vnk jautri :hahaha:
Profila bilde
STUDENTS
Ziņojumi: 1701
Pievienojies: 07 Mar 2012, 13:12
Braucu ar: Baltu bembi
Pārslēgu neesmu nekad provējis, bet iedomājoties, liekas patīkami ērts :hahaha:
Profila bilde
daemon
Par ērtumu nestrīdos. Varētu būt tiešām ērts, bet salona kopskatam tā bišk netā.
Bet nu kā jau minēju... katram savs auto, uzskati un gaume par to.
Kopskatā BMW simpātisks. :)
HoodieBro rakstīja:Tavu viedokli Tvnet un delfi komentāru lapas gaida atplestām rokām :super:

seeya, salona viss ir kā vajag... fuck `em all!
Pēc tava komentāra spriežot tev laikam arī netraucētu un liktos labi ja panelī būtu iesprausts puļķis kas braucot kustās un urķē degunu. Ir vienkārši cilvēki kam patīk salonā salikt visādus pribambasus, dekorējumus un viņiem tas liekās pievilcīgi un labi.

P.S. Neapvainojies! Neesmu domājis tieši par tevi. Tas tā vispārēji. :rolleyes: :hahaha:
Pēdējais labojis daemon - 10 Nov 2012, 14:46, kopā labots 1 reizi.
BMW
Profila bilde
m4z
Ziņojumi: 1432
Pievienojies: 10 Apr 2011, 16:30
daemon rakstīja:Par ērtumu nestrīdos. Varētu būt tiešām ērts, bet salona kopskatam neder.
Bet nu kā jau minēju... katram savs auto un gaume.
pētiju un liki aizdomāties, man arī liekas ka kautkas tur neiet kopā :giggle: protams nav tā ka nepatīk, man viedoklis šoreiz ir neitrāls. Bet kautkā liekas ka šitiem kloķiem superīgi ietu klāt kāda sporta baranka ar izvirzijumu, un kautkas vel uz to pusi :rolleyes: :super:
Profila bilde
daemon
Taisnība. Tad ir toč kāda sporta baranka jāuzliek un vēl kaut kas. Vienīgi tad tas vairāk vilks uz trases auto.
BMW
Profila bilde
BRASS
Ziņojumi: 466
Pievienojies: 01 Okt 2012, 21:18
Braucu ar: Ziemeli
Tikai plusi no manis par to salonu un visu auto kā tādu ;)
Profila bilde
m4z
Ziņojumi: 1432
Pievienojies: 10 Apr 2011, 16:30
daemon rakstīja:Taisnība. Tad ir toč kāda sporta baranka jāuzliek un vēl kaut kas. Vienīgi tad tas vairāk vilks uz trases auto.
nu jā, bet nejau uzreiz trases auto, jo reāli šis aparāts cik noprotu ir ielu slīpētājs, un tas piedotu reāli kā saka odziņu, brutāls krāmējamais aparāts no kā mūk tantiņas un tādā garā :hahaha:
Profila bilde
poweredbygirts
Ziņojumi: 1140
Pievienojies: 01 Jūl 2012, 21:31
Braucu ar: GE950
+1 par salonu, tie, kas uzskata, ka rocene ir jānovelkt tikai parkingā, tā arī nesapratīs priekš kam vajag tādus krāmus.. :D

Salons izskatās super ērts slīpēšanai pa ielām, uzskatu, ka ar hidro roceni nav jābūt tā, ka tam uzreiz ir jāpārtop par trases auto, kā jau teicu, kas ikdienā neslīpē, tas nesapratīs!

+++ hoodie..