poweredbygirts e36 sujmotors
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right
cik saprotu, tad tās ir 4 sprauslas...
Eh, sacerējos, ka sūknis... Pašam vēl stāv M40 sūknis virsū, domāju likt M43. Bet laikam jau atšķirības nav... Tikai tas, ka liekas, ka man tas M40 sūknis iet uz galu.
možais rakstīja:cik saprotu, tad tās ir 4 sprauslas...
Šodien ielikti krusti tālajos,bildēs redzams salīdzinājums,norustots spārns un ar baloniņtūņa palīdzību uzinstalētas melnās nāsis! Uzreiz prasās priekšējo bamperu sakrāsot,ko iespējams nakošnedēļ izdarīšu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Viens 4alis man ieteica balinātāju sagāzt virsū,tad jau iespējams ja nerūsēs tad būs jāizmēģina
Man patīk, kā man izskatās bez rūsas... Kad apniks uzliešu kautkādu speciālu skābi,sārmu vai kas tur, paredzētu tieši šādam nolūkam. Sencim darbā ir.
nasis izskatas labi bet par sparnu galigi garam (tas tik manas domas)
Balinātājs iedarbojas! Special to nixon,nozieķē to spārnu ar balinātāju,lai riktīgi sasūcās un tad ik pa laikam palaisti ar ūdentiņu! Procesu atkārtojot vairākas reizes efekts ir ļoti ātri!
Bampers nav pazaudēts bet krāsojās! Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sēdināt!
Būs,būs,bet tikai pēc ziemas! un būs ļoti zemu ar paranormālu sagāzumu un valcētām arkām jo diski jau tagad lien arkās ar pilnu mašīnu!
HVZ vai nu es esmu akls vaI TIEŠĀM TEV TAJOS TĀLAJOS TOS KRUSTUS NEMAZ NEREDZ????
ha ha :d man tieši tajā vēl nav ielikts,ieliku pagaidām kreisajā un gribēju kādu laiciņu pavērot atšķirību un tagad nav laika ielikt otrā!
Tātad, otrā lampā vēl krustu nav sanācis ielikt! Jo bija ļoti saspringta darba nedēļa, bet kkā pamanījos tomēr izbrīvēt laiku un nokrāsot bamperu,esmu patīkami pārsteigts,jo auto izskats uzreiz mainījas par 50 %
E36 beidzot ir lowerizēts! :))
plus uzinstalēts šāds tonis!
Sēdinājums man patīk
Nokrāsotais bampers arī izskatās labāk ,nekā bija
Aizm.lampas ir normālas
Spārns - neko tā , bet neticēju ,ka tas balinātājs radīs tādu efektu
Nokrāsotais bampers arī izskatās labāk ,nekā bija
Aizm.lampas ir normālas
Spārns - neko tā , bet neticēju ,ka tas balinātājs radīs tādu efektu
aizmugure pa augstu izskatās
-
find_in_page
- chevron_left
- 1