Autoklubu netradicionālās sporta spēles 2012
es sākumā arī nedzirdēju, jo biju kapteinis un viņs bija kapteinis.. bet tad kad mūsējos izsita un aizgāju uz laukuma es vairs nevarēju normāli paskraidīt jo turējos, lai nesāktu skaļi ņirgt
Aleens_e46.lv rakstīja:es sākumā arī nedzirdēju, jo biju kapteinis un viņs bija kapteinis.. bet tad kad mūsējos izsita un aizgāju uz laukuma es vairs nevarēju normāli paskraidīt jo turējos, lai nesāktu skaļi ņirgt
Tev ir laba dzirde, jo tur taču mūzikas diezgan skaļi skanēja.
Probably the Best CelicaClub in Latvia
Varbūt pietiks apcelt Preludu, viņi tak atvainojās...
Tiešām beidziet, Preludes ir forši! Tas, ka bišķiņ uzcepās un raksturiņu parādīja ir piedodams - sacensības, saule, cīņa par uzvaru, varbūt stratēģija. Patiesībā viņi visi ir draudzīgi un forši cilvēciņi.
Probably the Best CelicaClub in Latvia
Jā tiešām milzīgs, milzīgs paldies organizētājiem.. - pasākums izdevies uz visiem 100 %
Dienas gaitā iegūtas milzumdaudz pozitīvas emocijas...
Ar nepacietiibu gaidu nākamo gadu... un par nelielajām domstarpībām - ceru, ka aizmirsīsim, jo tiešām ieguvām daudz jaunu draugu
Malači /Celica club/
Ar nepacietiibu gaidu nākamo gadu... un par nelielajām domstarpībām - ceru, ka aizmirsīsim, jo tiešām ieguvām daudz jaunu draugu
Malači /Celica club/
Kā mana draudzene (Mad) mājupceļā teica - Pasākumam dodu 10 balles!
Cau cau! :)
Bija prieks jus visus satikt! :) Iepaziities gan diemzel nesanaca, bet to gan jau paspes!
Un apsveicu ar godam nopelniito 2. vietu kopvertejuma!!! Malaçi!
p.s. ja kadam ir pazudusi atslega, griezieties pie manis
Bija prieks jus visus satikt! :) Iepaziities gan diemzel nesanaca, bet to gan jau paspes!
možais rakstīja:Jā tiešām milzīgs, milzīgs paldies organizētājiem.. - pasākums izdevies uz visiem 100 %
Malači /Celica club/
prieks, ka patika
jā, draugu daudz un tagad tik vajadzētu satikties kādā mītā?
kad Jums ir mīti ? kur un cikos tiekaties?
Parasti mums tie mīti tiek aprunāti šeit ja kas - http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=4&t=10&start=3520siii rakstīja:možais rakstīja:Jā tiešām milzīgs, milzīgs paldies organizētājiem.. - pasākums izdevies uz visiem 100 %
Malači /Celica club/
prieks, ka patika
jā, draugu daudz un tagad tik vajadzētu satikties kādā mītā?
kad Jums ir mīti ? kur un cikos tiekaties?
Bet tā īsāk sakot tie parasti ir piektdienas wakari 19:00 uz plazas jumta
Ceru arī jūs satikt mūsu sabraucienos Un prieks skatīties kā pie mums reģistrējas daudz jauni lietotāji
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Bildes no e46.lv puses :)
pusi no bildēm lūdzu nekomentēt
https://plus.google.com/photos/10830740 ... hLCgzu-oQw
pusi no bildēm lūdzu nekomentēt
https://plus.google.com/photos/10830740 ... hLCgzu-oQw
Pēdējais labojis Aleens_e46.lv - 07 Aug 2012, 13:53, kopā labots 1 reizi.
O ja es nozaudeju acleguSilvia rakstīja:Cau cau! :)
ocd clean
Tad jau vienu piektdienu tiekamies Més tiekamies 22:00 pie SpicesPodziņa rakstīja:Ceru arī jūs satikt mūsu sabraucienos Un prieks skatīties kā pie mums reģistrējas daudz jauni lietotāji
Tākā jūs diezgan wēlu tiekaties..es domāju ka kādu reizīt mēs pēc sawa sabrauciena warētu līdz jums sabraukt..moška pat šo 5dienSilvia rakstīja:Tad jau vienu piektdienu tiekamies Més tiekamies 22:00 pie SpicesPodziņa rakstīja:Ceru arī jūs satikt mūsu sabraucienos Un prieks skatīties kā pie mums reģistrējas daudz jauni lietotāji
Skatīsimies kādi būs apstākļi..
istaniibaa jaa kapeec gan nee, vareetu jav pat so piekdien pieripot pie spices
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.