Alpa gāzē`n`spolē kūtiņa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right
Maniakaali zemu, es jau ar saveejo seedinaaju daudzaas vietas vairs netieku, ar taadu sedinaajumu kaa jums es vareetu tikai paaris metrus pa rajonu paripinaaties, jo mums te ir gulosho mezhs. Bet taa jau kruta izskataas, patiik zemi auto.
Ievērtēts dzīvē, izskatās ļoti labi
Ņemšu vērā Tavu padomu par e30 amjiem! :)
Ņemšu vērā Tavu padomu par e30 amjiem! :)
es tur savam to stieni kas iet zem kārbas zvana salociju nafig 8 likumos un pats galvu atsitu pret grieztiem 1mā doma bija, ka kārba ar karteri palik pieturāimis rakstīja:Runājot par valdemāra ielu, braucot virzienā no centra pretī 49.vidusskolai ir pietura, kur ir nenormālas rises, vienreiz tur tā at...su plūsmā braucot, ka tagad braucu tikai pa 1.joslu
Bet vispār malacis, esi labi nolaidis viņu zemē
Laikam pēdējais laiks uzrakstīt kaut ko šajā topikā, savādāk šī tēma sāk aiziet foruma dzīlēs.
Ar auto ir piedzīvoti daudz priecīgi un arī daudz vilšanās brīži (protams vairāk atceros tikai tos negatīvos, jo tie ir ietekmējuši manus plānus).
No Augusta vidus līdz 20. septembrim nobraukāju ar tādu sēdinājumu, kāds bija iepriekšējās bildēs.
Kādēļ pacēlu uz augšu?
Stāsts diezgan skumjšs gan man, gan pašam auto..
Gribēju savā dzimšanas dienā (21. Septembrī) doties uz trasi paslidināties un parādīt radiem, kas ir drifts un kādēļ man tas tik ļoti patīk. Zvanīju nedēļu iepriekš uz 333 un jautāju, vai būs iespējams tad vizināties - saņēmu atteikumu, jo tā diena neesot priekš drifteriem.. bet nu lai braucot ceturtdien (20. Septembris). Diemžēl sanāca diezgan smags uzmetiens no 333 puses, bet ne par to ir stāsts! Meklēju alternatīvu, lai varētu kaut kur droši paslidināties - bija variants Biķrnieku trase (brauktu ar vēl 5 auto slidināties), bet nu tur arī cilvēki sapinās savā meistarībā un beigu beigās nekas cits neatlika, kā braukt uz laukumu, kas ir aiz Spices.
Ceļā uz turieni auto uz Čaka ielas nogļukoja, bet beigās bija viss normāli. Aizbraucu nu beidzot uz turieni un lēnām braucu uz Spices laukumu, lai nu beidzot varētu sakārtoties priekš slidināšanās un paslidināties.
ŪŪŪnnn tad pēkšņi notika TAS, ko neviens nekad nevēlētos, lai notiek ar viņa auto!!! Nezinu cik smagi nožēlošu, ka šo bildi ieliku.
Dažiem šoks (draudzenei un dažiem draugiem), bet ne par laimi man.
Mēģinājām nodzēst, bet nekas nesanāca.. stumdijām ar radiem un draugiem auto uz visām pusēm, lai izvairītos no auto nodegšanas, bet nekas!!
Beigās auto iestūmām lielā peļķē ar cerību, ka vismaz tas palīdzēs, bet nu tas nebija ilglaicīgi.
Kamēr auto dega pie manis piegāja viens nepazīstams vīrietis un jau mēģināja sarunāt darījumu.
Teksts šāds:
Še tev mans numurs, man šrotā stāv 2.5 universālis, labs un sagatavots driftam. Ir bloķis un cietie amji.. (bija neliels krievu akcents). Varam samainīties ar auto un tu nedaudz piemaksā. Ko saki?!! Piezvani man.. Te mans numurs.
Vienu brīdi likās, ka auto nodegs pa visam, jo bākā biju ielējis 30l degvielas, bet nekā.
Kamēr pārējie ļoti pārdzīvoja un izteica visādus nožēlas pilnus komentārus un prognozes.. es saglabāju mieru un ik pa laikam izspļāvu komentus, ka nekas.. vismaz normāli uzkūpināju!
Beigās atbrauca divas ugunsdzēsēju brigādes, kas diezgan ātri un veiksmīgi nodzēsa auto.
Pažarnieki vēl beigās ieslēdza migalkas, sirēnas un izbrauca vienu apli pa Spices laukumu - laikam cerēja, ka dabūs smago slīpi.
Tad, kad auto tika nodzēsts un evakuātors sagaidīts, tad jau biju domājis, ka jaukšu auto laukā līdz bundžai un sataisīšu visu vēl labāk.
Tāds nu bija mans dzimšanas dienas priekšvakars ar aizdegušos auto.
Rezultāts:
- Izkususi bāka
- Kardānam gumijas izkusušas
- Degvielas un bremžu trubas izdegušas un sakusušas
- Izkusis degvielas filts
- Salona pravodka nedaudz izkususi
- Dažas plastmasas izkusušas
- Aizmugurējā beņķa sēžamā vieta vadītāja pusē pakususi (paralons)
Auto tika aizvests vēlāk pie MAX Power uz servisu, jo manam labam draugam J.Lambertam bija ļoti labs kontakts ar Maksu. Bija doma paspēt uz pēdējo drifta posmu, jo nežēlīgi gribējās braukt.. bet beigu beigās par lielu nožēlu auto netika pabeigts laikā un es izlaidu šo posmu.
Auto pēdējā laikā ir piedzīvojis daudz remontu un uzlabojumu. Dažu brīdi mana apņēmība bija zudusi, bet galu galā es no šī auto atteikties negribu un arī negrasos - kaut stāvēs pagalmā (Jūtu, ka šis patiešām ir mans auto).
Negrasos no viņa atteikties pie kaut kādā grūtībām.
Auto ir ticis pie:
- Aizlienētiem e34 diskiem (uz ziemu)
- M sliekšņiem
- Jaunas aizmugurējās sēdekļa sēžamās daļas
- M difozora
- Jaunām šarām
- Jauna priekšējā stikla
- Jauna ūdensūkņa
- Jaunas kartera brlīves, eļļas filtra korpusa blīves, priekšējā saļņika.
- Jaunas kulises, ko nedaudz pārtaisīja Siikais.
- Jaunas pravodkas zem aizmugurējā sēdekļa
- Jaunām bremžu šļaukām aizmugurē
- Augstākām aizmugurējām atsperēm
Varbūt vēl kaut ko esmu aizmirsis.
Auto pašlaik ir bez tehniskās apskates (meklēju darbu, lai varētu turpināt darboties ap auto un smaksāt stulbo ceļa nodokli, kas man ir dēļ automāta, kurš tur vairs nav 92Ls).
Pagaidām šādi izskatās.
Pagājušais gads ir bijis ļoti neveiksmīgs ar ļoti daudz tehniskām ķibelēm, tai skaitā arī nospēra manam unītim diskus, kas bija pie garāžas nolikti (privāta teritorija, privāta māja). Ir bijis ļoti daudz kas tik negatīvs.. bet nu ai!!
Šogad ir plānā dabūt kādu sponsoru. Nobraukt pilnu drifta sezonu ielas klasē ar manu mīļo universāli un uzvarēt!!
Protams arī neizpaliks tehniski uzlabojumi!! Šogad būšu uzvarētājs!
Paldies par atbalstu Hūdijam un Sīkajam.
Sanāca daudz ko uzrakstīt, bet nu nekas! Mana bēda izstāstīta un jauns gads sācies ar jaunām cerībām un mērķiem.
Ar auto ir piedzīvoti daudz priecīgi un arī daudz vilšanās brīži (protams vairāk atceros tikai tos negatīvos, jo tie ir ietekmējuši manus plānus).
No Augusta vidus līdz 20. septembrim nobraukāju ar tādu sēdinājumu, kāds bija iepriekšējās bildēs.
Kādēļ pacēlu uz augšu?
Stāsts diezgan skumjšs gan man, gan pašam auto..
Gribēju savā dzimšanas dienā (21. Septembrī) doties uz trasi paslidināties un parādīt radiem, kas ir drifts un kādēļ man tas tik ļoti patīk. Zvanīju nedēļu iepriekš uz 333 un jautāju, vai būs iespējams tad vizināties - saņēmu atteikumu, jo tā diena neesot priekš drifteriem.. bet nu lai braucot ceturtdien (20. Septembris). Diemžēl sanāca diezgan smags uzmetiens no 333 puses, bet ne par to ir stāsts! Meklēju alternatīvu, lai varētu kaut kur droši paslidināties - bija variants Biķrnieku trase (brauktu ar vēl 5 auto slidināties), bet nu tur arī cilvēki sapinās savā meistarībā un beigu beigās nekas cits neatlika, kā braukt uz laukumu, kas ir aiz Spices.
Ceļā uz turieni auto uz Čaka ielas nogļukoja, bet beigās bija viss normāli. Aizbraucu nu beidzot uz turieni un lēnām braucu uz Spices laukumu, lai nu beidzot varētu sakārtoties priekš slidināšanās un paslidināties.
ŪŪŪnnn tad pēkšņi notika TAS, ko neviens nekad nevēlētos, lai notiek ar viņa auto!!! Nezinu cik smagi nožēlošu, ka šo bildi ieliku.
Dažiem šoks (draudzenei un dažiem draugiem), bet ne par laimi man.
Mēģinājām nodzēst, bet nekas nesanāca.. stumdijām ar radiem un draugiem auto uz visām pusēm, lai izvairītos no auto nodegšanas, bet nekas!!
Beigās auto iestūmām lielā peļķē ar cerību, ka vismaz tas palīdzēs, bet nu tas nebija ilglaicīgi.
Kamēr auto dega pie manis piegāja viens nepazīstams vīrietis un jau mēģināja sarunāt darījumu.
Teksts šāds:
Še tev mans numurs, man šrotā stāv 2.5 universālis, labs un sagatavots driftam. Ir bloķis un cietie amji.. (bija neliels krievu akcents). Varam samainīties ar auto un tu nedaudz piemaksā. Ko saki?!! Piezvani man.. Te mans numurs.
Vienu brīdi likās, ka auto nodegs pa visam, jo bākā biju ielējis 30l degvielas, bet nekā.
Kamēr pārējie ļoti pārdzīvoja un izteica visādus nožēlas pilnus komentārus un prognozes.. es saglabāju mieru un ik pa laikam izspļāvu komentus, ka nekas.. vismaz normāli uzkūpināju!
Beigās atbrauca divas ugunsdzēsēju brigādes, kas diezgan ātri un veiksmīgi nodzēsa auto.
Pažarnieki vēl beigās ieslēdza migalkas, sirēnas un izbrauca vienu apli pa Spices laukumu - laikam cerēja, ka dabūs smago slīpi.
Tad, kad auto tika nodzēsts un evakuātors sagaidīts, tad jau biju domājis, ka jaukšu auto laukā līdz bundžai un sataisīšu visu vēl labāk.
Tāds nu bija mans dzimšanas dienas priekšvakars ar aizdegušos auto.
Rezultāts:
- Izkususi bāka
- Kardānam gumijas izkusušas
- Degvielas un bremžu trubas izdegušas un sakusušas
- Izkusis degvielas filts
- Salona pravodka nedaudz izkususi
- Dažas plastmasas izkusušas
- Aizmugurējā beņķa sēžamā vieta vadītāja pusē pakususi (paralons)
Auto tika aizvests vēlāk pie MAX Power uz servisu, jo manam labam draugam J.Lambertam bija ļoti labs kontakts ar Maksu. Bija doma paspēt uz pēdējo drifta posmu, jo nežēlīgi gribējās braukt.. bet beigu beigās par lielu nožēlu auto netika pabeigts laikā un es izlaidu šo posmu.
Auto pēdējā laikā ir piedzīvojis daudz remontu un uzlabojumu. Dažu brīdi mana apņēmība bija zudusi, bet galu galā es no šī auto atteikties negribu un arī negrasos - kaut stāvēs pagalmā (Jūtu, ka šis patiešām ir mans auto).
Negrasos no viņa atteikties pie kaut kādā grūtībām.
Auto ir ticis pie:
- Aizlienētiem e34 diskiem (uz ziemu)
- M sliekšņiem
- Jaunas aizmugurējās sēdekļa sēžamās daļas
- M difozora
- Jaunām šarām
- Jauna priekšējā stikla
- Jauna ūdensūkņa
- Jaunas kartera brlīves, eļļas filtra korpusa blīves, priekšējā saļņika.
- Jaunas kulises, ko nedaudz pārtaisīja Siikais.
- Jaunas pravodkas zem aizmugurējā sēdekļa
- Jaunām bremžu šļaukām aizmugurē
- Augstākām aizmugurējām atsperēm
Varbūt vēl kaut ko esmu aizmirsis.
Auto pašlaik ir bez tehniskās apskates (meklēju darbu, lai varētu turpināt darboties ap auto un smaksāt stulbo ceļa nodokli, kas man ir dēļ automāta, kurš tur vairs nav 92Ls).
Pagaidām šādi izskatās.
Pagājušais gads ir bijis ļoti neveiksmīgs ar ļoti daudz tehniskām ķibelēm, tai skaitā arī nospēra manam unītim diskus, kas bija pie garāžas nolikti (privāta teritorija, privāta māja). Ir bijis ļoti daudz kas tik negatīvs.. bet nu ai!!
Šogad ir plānā dabūt kādu sponsoru. Nobraukt pilnu drifta sezonu ielas klasē ar manu mīļo universāli un uzvarēt!!
Protams arī neizpaliks tehniski uzlabojumi!! Šogad būšu uzvarētājs!
Paldies par atbalstu Hūdijam un Sīkajam.
Sanāca daudz ko uzrakstīt, bet nu nekas! Mana bēda izstāstīta un jauns gads sācies ar jaunām cerībām un mērķiem.
Nu ko lai saka - veiksmīgu 2013. gadu! Galvenais jau nepadodies.
Auuuu, bēdīgi....kpc aizdegās zini?
Veiksmi šosezon un lai viss izdodas
Shis bus labaks gads noteikti! Cits pec shitada gadijuma butu atmetis ar roku tam autinjam. Cepums par apnjemibu! Un nodoklis tapat butu 90ls, jo tev ir 6 cil universals
Man menesi atpakal ar gadijas ka uzliesmo motors bet venmer lidz ir bugatieris un atri izdevas nodzest pat nekas neizkusa.
Veiksmi darbos
Veiksmi darbos
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Labi zinu šitās izjūtas, man negāja vieglāk. Bet nu super, ka uzcēli to mašīnu augšā atpakaļ Bet stāsts ritīgi interesants un bilde laba, lai gan nekas labs nava tur.
Un veiksmi, izturību uz jauno drifta sezonu
Bet kapēc tas nodoklis tik liels? Jo nav CSDD pāreģistrēts kā manuālais?
Un veiksmi, izturību uz jauno drifta sezonu
Bet kapēc tas nodoklis tik liels? Jo nav CSDD pāreģistrēts kā manuālais?
Nu ja. Lai nakosais gads veiksmigaks par veco gadu. Turies.
Kutinas ir forsas.
Kutinas ir forsas.
Degvielas filtrs bija tizlā vietā (zem vadītāja sēdekļa) un atrāva degvielas trubu.uteo rakstīja:Auuuu, bēdīgi....kpc aizdegās zini?
Atliek tikai noveeleet veiksmi
bļ*** kādas neveiksmes
veiksmi turpmāk
p.s. kūtiņai ar 6 cil ir vienalga vai automāts vai nē, tāpat lielais nodoklis
veiksmi turpmāk
p.s. kūtiņai ar 6 cil ir vienalga vai automāts vai nē, tāpat lielais nodoklis
2 lietas sākamas.
1) Es to e36 būtu pats uzspridzinājis aiz dusmām
2) Tu neesi Es un esi gudrāks vecīt cieņu Tev, lai viss izdodas plānos.. viss, kas notiek, notiek uz labu, pareizi?
Tiešām lai veicas, Laimīgu un lieliem lenķiem slīpu 2013.gadu
1) Es to e36 būtu pats uzspridzinājis aiz dusmām
2) Tu neesi Es un esi gudrāks vecīt cieņu Tev, lai viss izdodas plānos.. viss, kas notiek, notiek uz labu, pareizi?
Tiešām lai veicas, Laimīgu un lieliem lenķiem slīpu 2013.gadu
Izpūtām trīs mazos balonus un nekā.djjys rakstīja:Man menesi atpakal ar gadijas ka uzliesmo motors bet venmer lidz ir bugatieris un atri izdevas nodzest pat nekas neizkusa.
Veiksmi darbos
Jā, ir foršas.Rapakivi rakstīja:Nu ja. Lai nakosais gads veiksmigaks par veco gadu. Turies.
Kutinas ir forsas.
Daudz vietas - festivālos var mierīgi gulēt atlaižot pakaļējos sēdekļus.. Un vēl liels pluss ir tas, cik viegli vadās sānslīdē! - Ar e30 nevar salīdzināt.
Jau biju iemetis video sadaļā, kā Alfu patīrīju.
Liels paldies visiem par laba vēlējumiem!
Aizmirsu pieminēt, ka auto vēl ir ticis pie jauna gaisa masas mērītāja un jaunas lambdas zondes.
degvielu ar to wannabe ugunsdzēšamo nenodzēsīsi...djjys rakstīja:Man menesi atpakal ar gadijas ka uzliesmo motors bet venmer lidz ir bugatieris un atri izdevas nodzest pat nekas neizkusa.
Veiksmi darbos
ja vadā lidzi lielo balonu,tad varbūt vaetu vel nodzest degvielu,bet ar mazajiem neko lādzīgi nodzēst nevar.
Traki, bet liela veiksme, ka auto nenodega pilnībā.
Visiem E36 degvielas filtrs nāk apakšā zem vadītāja sēdvietas.
Vai tad nav tā, ka kupejām un sedaniem viņi ir motortelpā? - Domāju, ka principā pret pedāļiem.. kaut kur tur.psih-arno rakstīja:Traki, bet liela veiksme, ka auto nenodega pilnībā.
Neeea, man sedanam arii bija zem vadiitaaja seedeklja. :)
viewtopic.php?f=18&t=4173
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right