E36.lv sabrauciens Jelgavā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 44
- chevron_right
djjys rakstīja:Ari Es esmu dzimis jelgavnieks no saviem 25 gadiem 20 esmu tur pavadijis. es obligati bushu un es uzskatu ka vienreiz menesi jebkursh var izmest tos 20Ls degviela un atbraukt uz Jelgavu vienkarshi prieka peec parunaties,apskatiit pilsetu, un kopigi sabildeeties. Dzivojam tak vienreiz.
Skaties, ka nesanāk kā iepriekš.
NNee es jau iepriekseja vakara busu jelgavaa!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
nu skaties man ..
Gribu dzirdēt, ko tu teiksi tad, kad tev būs bērni...djjys rakstīja:Ari Es esmu dzimis jelgavnieks no saviem 25 gadiem 20 esmu tur pavadijis. es obligati bushu un es uzskatu ka vienreiz menesi jebkursh var izmest tos 20Ls degviela un atbraukt uz Jelgavu vienkarshi prieka peec parunaties,apskatiit pilsetu, un kopigi sabildeeties. Dzivojam tak vienreiz.
Pietiks ar kaartiigu sievu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Es katras brīvdienās ieleju pa 20 Ls, Sodien piepildiju bāku līdz malām. Katru reizi nobraukāju Valdlauči - Bauska, pa Bausku, Bauska - Valdlauči, Valdlauči - Jurmala, Jurmala - Valdlauči..
Bet man nav sievas un bērnu.
Bet man nav sievas un bērnu.
es būtu ar mieru ripot tos 200km lai tik laiki sakrīt!uz Jelgavu netieku būšu Zviedrijāmarux rakstīja:Ideja par izbraucieniem laba Es gan uz Jelgavu nebraukšu, kaut gan ļoooti gribētos redzēt, kas pa pēdējiem 10 gadiem mainījies... Par uzaicinājumu pie sevis nedaudz jāpadomā, jāpaplāno un jāpakonsultējas. Būtu interesanti redzēt, cik daudzi būtu ar mieru tos 200km ripot
Tad kāds ir plāniņš ??? Braukt uz 1 dienu vai uz 2 ???
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Varu sagaidīt Gulbenē un tālāk braukt uz Alūksni pie Marux gaļu cept Braukt gribētāji?
Cik sapratu, Ruu ir brīvas vietas
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Tik man vairs nav iespēja vedāt pasažierus.
Ir kāds gala plāns kā ko mēs dodamies uz Jelgavu un kas notiek tālāk?
es domāju, ka vairāk par kādu papļāpāšanu un pafočēšanu iespringt nevajadzētu!
Protams, ja kāds vēlas lielo izēšanos, izdzeršanos....
Protams, ja kāds vēlas lielo izēšanos, izdzeršanos....
nu istaniibaa jataisa taka balsosana ko cilveeki grib uz divaam dienaam vai uz vienu, un ja tomeer izlemj uz divaam ( uz ko loti ceru) tad tiem kas grib tikai vienu dienu lai tie arii pasi dodas majas pirmajaa diena - nav jav spiesta lieta tusseet liidz galam ja negrib
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Šoreiz man patiktu doma par vienu dienu. No rīta tiekamies, iepazīstamies, visu dienu varam pavadīt apstaigājot, izbraukājot Jelgavas skaistākās vietas vai arī ja kāds uzaicina pie sevis, varam gaļu pacept u.t.t. un tad vakarā pa mājām.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Es ar piekrītu šādam variantam.
Reāli es vakarā laidīšos prom uz Bauskas pusi, tā kā man patīk dienas variants.
Diemzhel nevareshu piebiedroties jums shorejz , rit lidoju uz komandejumu zviedrijaa Shodien no rita priekshnieks nopriecinaja ...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 44
- chevron_right