E36 COUPE 2.5 TDS
Sveicien Visiem. Tik ko pabeidzu likt pravotku sava E36 ko man sagadaja lietotajs gda33. Liels liels paldies vinam par to. Kad izgulesos un pamodisos saliksu bildes. bet dotaja bridi dosos pie miera jo plistu nosta. Ar labunakti visiem......
ew ja jau tik gudri tieks dzesti posti āra, tad moš nah visu topiku izdzēšat? ko? topiks šis tāpat jau ir miris!
točna, nafig vipār bija jadzēš? esmu ievērojis jau vairakos topikos ka dzēš ārā un citu huiņas atstāj
Skaties, ka tavu topiku neizdzēšu. Pats lūdzies, lai postus dzēšu tavā topikā. Ja topika autors vēlas + izvērtējot = tiek pieņemts lēmums.
Nevienam nav vajadzīgas personiskās problēmas un citi varianti.
Vēlaties piedirstus, nepārskatāmus topikus? - ejat uz attiecīgajiem portāliem, kā, piemēram, otrapuse.lv
labs projekts, nekad nevareetu iedomaaties-kupeja Diizelis , tikai izmaksas gan tadas palielas bus beigaas! Saliec kadas bildes vai video iekshaa no procesa!
Luudz ludzu :)brauc tik ciema pec benkiem un citiem sikumiemGuncha_BMW rakstīja:Sveicien Visiem. Tik ko pabeidzu likt pravotku sava E36 ko man sagadaja lietotajs gda33. Liels liels paldies vinam par to. Kad izgulesos un pamodisos saliksu bildes. bet dotaja bridi dosos pie miera jo plistu nosta. Ar labunakti visiem......
Izskatās un izklausās, kaut kas ļoti interesants un patiešām neredzēts - kupeja ar dīzeļsirdi. Tā tik turpināt un update topic'am