Putāna kupeja :)
Piedod bet diski nepatik, es domaju ka pa to ciparu ko nemi, vareji daudz labakus nopirkt! Nafigam jaliek tas pod xenon spuldzes kuras katru 2 menesi jamaina, tev vrb ari liekas ka spid zbiss un viss ir zils, bet padoma ka ir pretimbraucosajiem, piedod, bet tad jau piekrat naudu un nopirkt normalus ksenonus, ieej ieks ss el ve un tur dafiga un par sapratigam cenam, jeb ari aizbrauc vnk uz protuning pasaki ka esi no e30.lv foruma skidons normals un ja nemaldos 25ls bija ar gada garantinu, sitas spuldzes nekam nerer! Aparats labs! :)
Varu Tev lietotu OLLO xenonu notirgot, kas bija e36 tuvajos pa 15 LVL
nee pretiimbraucoshie veel nav suudzejushies vnk tas fo4eets ar mob. un tadelj liekas ka baigi spiez aciis ta gaisma bet isteniiba vinjas nemaz zili nespiid vinjas dod tadu maigi baltu staru un pa dienu lampas vnk spiid baltas. man liekas tieshi otradak ka xenons riktiigi spiez aciis. Njaa un man arii pagaidaam nepietiek finances lai varetu ielikt xenonus un 2. negribas kka arii chakareties pirms skates njemt nost u.t.t. 3. xenons gandriiz visiem ir ta zilaa gaisma jau kka nepievelk xenonus pat tgd dazai labai volgai esmu redzejis labak bixenons.
VSP zini kas ir bixenon?
+ plus tad jau labak braukat ar parastajam neka ar sitiem pod xenon.
+ plus tad jau labak braukat ar parastajam neka ar sitiem pod xenon.
tas pats kas xenons tik spiid savadak :)
nu ar parastajam labak tik tadelj ka retak jamaina bet taa redzamiba labaka ar "xenon" lampeleem
nu ar parastajam labak tik tadelj ka retak jamaina bet taa redzamiba labaka ar "xenon" lampeleem
Bixenon ir H4 tipa lampas, kurās iekšā ir gan tuvais, gan tālais!
tad taspats xenons vien ir ??? fail no manas puses
nu nez. es jau labak braukaju ar tam pasham pod xenon neka pirms katras TA chakareties.
tas pats xenon's vien ir.putans rakstīja:tad taspats xenons vien ir ??? fail no manas puses
man jau liekas ka bixenon reaali skaitaas leeca, ar vienu parastu d2s lampu, kurai priekshaa virinaas taads vaacinsh kas aizsedz un atsedz starus taalajai gaismai.
aatrumaa gan bildi neatradu.
aatrumaa gan bildi neatradu.
tā tas arī ir.
kjeros klat pie sliekshnju plastmasu atjaunoshanas :) (vel neesmu pabeidzis 1 pusi )
augshaa pirms apaksha pec
augshaa pirms apaksha pec
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nedaudz pamainiju auto izskatu :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
prieksu vajag vel nosedinat un dabuut 195/45 riepas lai ielistu arkas
starpcitu ja kadam ir labprat iemainitu pret savam 235/50 5 mm prot.
starpcitu ja kadam ir labprat iemainitu pret savam 235/50 5 mm prot.
Salons labs !!!
plds. tik prieksejie benkji japarsuj lai butu ideali.
salons tiešām ļot ilabi izskatās!!!
+ diskiem prasās kaut kādā citā tonī nopūst
+ diskiem prasās kaut kādā citā tonī nopūst
nja ir doma diskiem vidusdalju krasot masinas krasa bet plauktu puleet. bet to jau pec ziemas tgd tik ta uzliku lai papriecatos ka izskatas :) nja un vacinji ar ir tik nav uzlikti.
mmm doma? varbut ari, tad jau labak atstat kadi ir, tikai nopulet plauktu ??