Mans miesas parvietotājs.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right
nu uz 80, 6 litri nav nekas īpašs, lai dabūtu 6 litrus uz 90 tur gan vajag pasvīst un iespējams tikai uz līdzena, ne kalnaina ceļa.Agris rakstīja:6 litri tad kad brauc uz 80 kur celsh nedaudz ved lejup vai pilniibaa taisns. neiestaatiisi ka norbaukt pa shoseju vari 100 km ar seshiem litriem..seeingman rakstīja:mans 2.5 uz 80 ēd 6 litri, ja ilgāk velkas pa šoseju uz 90 tad arī uz 90 sāk ēst 6 litriuteo rakstīja:uz 90 braucot tiešām tas 1.8 ēdīs tikai 6litri un pat mazāk?
Vienkārši nevajag braukt ar galīgi nojātu motoru un lēto kreiso beņu
Ar 98to arī ir normāls patēriņs, kamēr kapeiksipēji lej 95 un tad uz patēriņu
Ne par krutumu es tagad runāju...zinu, ka dzīvē viņi ir normāi, vnk bildē izskatās pārāk brūnīgi.Agris rakstīja:uteo-- kreesi ir taadi kaa ir :) orginaali. ko var atlauties to liek iekshaa :)
Man arī ir un būs gaišie, tikai manējie ir ar papildus ekstrām - piestiprināti ar knopkām un izskatās kā zvaigznes naktīArchizlv rakstīja:Nice! Man jau saak likties ka es te vieniigais driiz palikshu ar gaishiem griestiem.
Nu ta iesākuma nezinu kas pa audumu bija pats nepiku bet dabuju no sievas mates. Pirms limēju noplesu veco un notīriju virsumu. Proces bija samera lipigs un tizli cakarīgs. Ja nebūtu bijis staipigais audums tad vnk vispar butu Līmi izmantoju šādu : http://www.tscauto.lv/tscauto/index?q=w ... ekl%C4%93t bet ar vienu flokaniņu pa maz. vajag divus.
Par benkiem nemu citus jo tiebija .
Par benkiem nemu citus jo tiebija .
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12